- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi yengeckadini7896
- #1.021
Sen mi karıştırdın ortalığı![]()
Konuyu çok sıkıcı bulmuştum nerede kavga nerede polemik yazdım sonra konu karıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen mi karıştırdın ortalığı![]()
Şey diyordu gocamı mutlu etmek benim görevim. Geçenki sevişgen üye gibiydi.Üftade abi 10 yıl farklı zamanlarda 5-6 hesap ile dolaşmış, enselendikçe yeni hesap almış.
Bana Kristof Kolomboculuk oynayan gadın demişti hiç unutmam.
Kendisini deşifre ettirince abi konu açmıştı gider ayak.cilek.yagmuru 'na da teşekkür etmişti sajkdhsakdh
Ülen Çilek, sana teşekkür ettiydi ya la Uftade ahahdasjd
Hizmet kelimesine neden taktığımızı sorguluyordu.Şey diyordu gocamı mutlu etmek benim görevim. Geçenki sevişgen üye gibiydi.
Sen veAsdfggh mazimde bir kara leke![]()
Bizde Selection var içek mi?![]()
Arkadaş sanırım Muratgil ‘in damından atlayamamış onun acısı aghjjÇünkü olay hırsını almak yoksa banlanmış falan değil diğer türlü sadece banlanacak
Şimdi ezüüüüüüükkk dediği kudurttu kızı
Kudurdu kız
Gerçekten çok ilginç bir kişilikti kendisi. Eşini çok saf (!) olduğu için tercih ettiğini söylemişti.Üftade abi 10 yıl farklı zamanlarda 5-6 hesap ile dolaşmış, enselendikçe yeni hesap almış.
Kırmızı şarap. Güzeldir tavsiye ederim. İstanblue da vardı dolapta bir yerde.O hangisi bilemedim viski mi vodka mı şarap mı?
Kırmızı tuborg (Bağcılar stayla), istanblue, absolut, bazooka heb bu zıkkımları içerim. Çok elit bi şeyse içemem.
Şey diyordu gocamı mutlu etmek benim görevim. Geçenki sevişgen üye gibiydi.
Üftade abi 10 yıl farklı zamanlarda 5-6 hesap ile dolaşmış, enselendikçe yeni hesap almış.
Umarim oyle bir sey olmamistir. Bu kadar aradan sonra cinsellige dönüşüm boyle olmamaliSen veLyanna Mormont artık forumda zirvesiniz bence. Dünde onu düşünüyordu üye cima eylerken. Kariyerinizin altın çağı….
Sensin zıkkımO hangisi bilemedim viski mi vodka mı şarap mı?
Kırmızı tuborg (Bağcılar stayla), istanblue, absolut, bazooka heb bu zıkkımları içerim. Çok elit bi şeyse içemem.
Olm aslında cok mantikli la.Ya o abi çok acayip bir abiydi; "Evimi temizliyorum ve kocamdan bunun için aylık alıyorum" diyordu. Hayali kocası kendisine dışarıda çalışmaması için evde çalışması karşılığında para ödüyordu.
dışardaydım konuyu kaçırmışımm.beni nasıl buluyorsun peki?kesin hayranımsındır.Şimdi bir şey dicem ama kızmak yok senide görmüştüm![]()
Sen veLyanna Mormont artık forumda zirvesiniz bence. Dünde onu düşünüyordu üye cima eylerken. Kariyerinizin altın çağı….
Kırmızı şarap. Güzeldir tavsiye ederim. İstanblue da vardı dolapta bir yerde.