• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Simdi mune gelip kapatacak ya konuyu , biliyorsunuz muneyi azrail olarak tabiri caizse estagfurullah yaptigi is icin boyle konulari kapatmak icin oyle soyleniyor . Yoksa cok tatli dunya guzeli bir insan .
Acaba munenin yanina birde cebrail lakapli muneye yardimci olacak , birini daha ki getirseniz ? Hem munenin yukunu azaltmak hem he arada kavga olsunca araya girip olaylari pozitife donusturmeye calisan biri ??

Şey diyordu gocamı mutlu etmek benim görevim. Geçenki sevişgen üye gibiydi.

Ya o abi çok acayip bir abiydi; "Evimi temizliyorum ve kocamdan bunun için aylık alıyorum" diyordu. Hayali kocası kendisine dışarıda çalışmaması için evde çalışması karşılığında para ödüyordu. Abinin patronları totolarını kollasalar iyi olacak, çünkü kendisinin patronlarla bir derdi vardı.

Ha bi de emniyet kemeri ve trafik örneklerine takıktı. Eheehe
Her şeye örnek "Bakın bu trafik gibi... Şimdi siz kaza yapacağım demezsiniz ama kemerinizi takarsınız ya." ehehe Uftade abiye bi patron arabası mı çarpmış nolmuşsa orada kalmış.

Ya o abi çok acayip bir abiydi; "Evimi temizliyorum ve kocamdan bunun için aylık alıyorum" diyordu. Hayali kocası kendisine dışarıda çalışmaması için evde çalışması karşılığında para ödüyordu.
Olm aslında cok mantikli la.
Yilda 15-21 gun izin.
Aksam 6dan sonra ne yemek yapıyorsun ne temizlik.
Haftasonlarin sana ait.
Rapor alip elini hicbir seye surmuyorsun.
Hayalimdeki evliligi buldum su an sanirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X