• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buralara düşülüyormuydu?şimdi biz düşmüş müyüz?kalbimi kırdın üzdünnnn :KK12: :işsiz:

Hahaha alakasız bi konuda kaynanamı anlatıyordum ben , ya ben de bi girdim buraya düştüm resmen çıkamıyorum kurtulamıyorum demişti takribi bir buçuk yıl önce 🤓😁 İlk o zaman dikkatimi çektiydi 🥸 Yoksa burası muazzam bi yer ceycey ayıpsın 🤓

Kadın sizin öğretmeniniz mi ya, neden azarlasın? Bana çok komik geliyor açıkçası kocaman kadınların bu tarz şeylere takması. Beğenmiyorsanız görmezden gelin. Sosyal medyadaki yorumlara bu kadar içerlenmek doğru değil.
Zaten bende görmezden geliyorum. Sıkıntı yok yani.

O hangisi bilemedim viski mi vodka mı şarap mı? :KK64:
Kırmızı tuborg (Bağcılar stayla), istanblue, absolut, bazooka heb bu zıkkımları içerim. Çok elit bi şeyse içemem.

Madem hepimizin sonu morg, içelim kırmızı Tuborg

- Sultan 2. Selim Han

Katip sen yeni değil misin gecen yıl düştün buralara diye biliyordum 😁
Üftade abi konu açmıştı, silindi. Hepsini orda demişti.
Sen ve Lyanna Mormont Lyanna Mormont artık forumda zirvesiniz bence. Dünde onu düşünüyordu üye cima eylerken. Kariyerinizin altın çağı….
Kim düşünüyor lyannayı. 😦
Ya o abi çok acayip bir abiydi; "Evimi temizliyorum ve kocamdan bunun için aylık alıyorum" diyordu. Hayali kocası kendisine dışarıda çalışmaması için evde çalışması karşılığında para ödüyordu. Abinin patronları totolarını kollasalar iyi olacak, çünkü kendisinin patronlarla bir derdi vardı.

Ha bi de emniyet kemeri ve trafik örneklerine takıktı. Eheehe
Her şeye örnek "Bakın bu trafik gibi... Şimdi siz kaza yapacağım demezsiniz ama kemerinizi takarsınız ya." ehehe Uftade abiye bi patron arabası mı çarpmış nolmuşsa orada kalmış.
Üftade abinin patronlar ile derdi ne?
Şey diyordu gocamı mutlu etmek benim görevim. Geçenki sevişgen üye gibiydi.
Üftade abi karısından yemek ütü vs beklemiyordu. Seks yeterli. Ama aynı abi hizmet kelimesine neden taktığımızı soruyordu.

Hahaha alakasız bi konuda kaynanamı anlatıyordum ben , ya ben de bi girdim buraya düştüm resmen çıkamıyorum kurtulamıyorum demişti takribi bir buçuk yıl önce 🤓😁 İlk o zaman dikkatimi çektiydi 🥸 Yoksa burası muazzam bi yer ceycey ayıpsın 🤓
Oha, ben bile unuttum onu 😂

Kocam beni dövecek şimdi. Sabahtan beri elinden telefon düşmedi diye söyleniyor ama aklım burda 🙄

Hah işte itiraf et Kudra böyle; gocan seni dövüyor sesini çıkaramıyorsun ona, ondan hırsını buralardan çıkarıyorsun heb.
Yaaa işte böylee, anlat gerçekleri.

Hah işte itiraf et Kudra böyle; gocan seni dövüyor sesini çıkaramıyorsun ona, ondan hırsını buralardan çıkarıyorsun heb.
Yaaa işte böylee, anlat gerçekleri.
Belki kocasi bile yok. O yuzden burada herkesi bosatmaya calisiyor. Bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X