Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

kızlarrrrrrrrr! size rüyamı anlatyım,yorumlayabilen varsa aranızda alıyım yorumlarınızı.zaten kısa bişey.
şimdikk şöyle oluyorr : rüyadamda vc deyim.alaturka tuvaletlerden.büyük abdestimii görüyorum ayıptır soylemesi ama katı değil.aaa midemi bozmuşum ben diyorum.sonra gözüm ayağıma takılıyo.bi bakıyorm belirgin bi siyahlıkta ayagım ve dizime kadar kıllar var.normalde ben sarı tüylüyümdür.
hemen uyandım zaten.dötün açıkta kalmıs yorumları yapmayın ama

Bizim gelinde yaptırmıştı şişmişti bilmiyom ağrıda yapıyo moku yedin kızımm

yaaa bi gittttt

şş bana dedi ki senin hepatit b aşın var ondna yapmıycaz bir ay sonra 2. dozu yapacaz dedi ne demek buu ne ağrısı yaaa sevgiiiiiğ kurtar beniii :94::94::96::96::103:

İnsan vücudunda görülen kıllar uzun ömre, mal ve dünyalığa, anrmal şekilde kılanmak borçlanmaya
Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder.

Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder.

Dedikodu, sıkıntı, iftira, sinir bozukluğu, acı sözdür.

Rüyada kil görmek mal ile yorumlanir.

Son düzenleme:

tövbe est. yaaa bilmem kiii

bişmem kiii rüya dedin de aklıma geldiii :26::26::26:

kızlarrr bende çok mübarek bir rüya gördüm anlatmak istemiyorum anlatınca bir daha görmezsın derler ama hac la ilgili güzel bi rüyaydı anlamı nedir acabaaa bilen var miii

çok iç açıcı bi acıklama oldu yavrummmmmmmmmm,sağoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…