- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
- #20.341
tövbe est. yaaa bilmem kiii
bişmem kiii rüya dedin de aklıma geldiii :26::26::26:
kızlarrr bende çok mübarek bir rüya gördüm anlatmak istemiyorum anlatınca bir daha görmezsın derler ama hac la ilgili güzel bi rüyaydı anlamı nedir acabaaa bilen var miii
neaaaaaaa
iimm walllaa hep ayni sen napon
kızlarrrrrrrrr! size rüyamı anlatyım,yorumlayabilen varsa aranızda alıyım yorumlarınızı.zaten kısa bişey.
şimdikk şöyle oluyorr : rüyadamda vc deyim.alaturka tuvaletlerden.büyük abdestimii görüyorum ayıptır soylemesi ama katı değil.aaa midemi bozmuşum ben diyorum.sonra gözüm ayağıma takılıyo.bi bakıyorm belirgin bi siyahlıkta ayagım ve dizime kadar kıllar var.normalde ben sarı tüylüyümdür.
hemen uyandım zaten.dötün açıkta kalmıs yorumları yapmayın ama
amann aksam olmadı bugun cıldırmak uzereyımmm cok sıkldımmm merveeeee
:'5:
ay bırz kotu gıbı bzdede laf ddedıkodu derler yada bırnn gunahını almssn derlerr annem hemn boleeee olmszz yorumlr yapar bende onn gıbı oldum accközür
yaa dime öyle beeeeeeVahhh vahhh çokta gençtiiiiiii vahhhh
Mevsiminde hacca gidip, bu ibadeti şartlarına uygun bir şekilde eda ettiğini görmek istikamet güzelliğine, korkudan emin olmaya, borçları ödemeye ve günahların affedilmesine, Hacc için yola çıkmak kaybedilen iş ve konumu tekrar elde etmeye, yolcunun saliimen evine dönmesine, hastanın şifa bulmasına, sapıklıkta olanın hidayet bulmasına, Hacc ve umre ibadeti yapmak yoksul için zenginliğe, diğerleri için makbul amele ve uzun ömre, Haccetmek, zor ve çetin işleri Allah'ın (c.c.) yardımıyla başarmaya delaleteder.
Rüyasında hacca gittiğini gören kimse bütün sıkıntılarından kurtulacak demektir.
Rüyasinda birine haç verdigini gören dininden uzaklasir. Rüyada haç görmek hayirli degildir. Rüyada kendisine bir haç verildigini veya aldigini gören dininde küfre ugrar. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen haç, yalan söylemeye, koguculuk yapmaya, zina ile iftira etmeye ve yalan yere sehadette bulunmaya isaret eder. Rüyada kendisinde haç bulundugunu gören kimse, evlenir veya o kimsenin bir çocugu olur.
yaa dime öyle beeeeee
sevgiiii
hımmm haç değil ama yaa hacca gitmekle ilgiliii
güzelmiş yorumları bende baktım hayra işarettir her zaman diyor bir de Bekar bir kimsenin rüyada hacca gittiğini görmesi,evleneceğine işaret eder.
hayırlara gıtsın inşallahhh
yaa dime öyle beeeeee
sevgiiii
hımmm haç değil ama yaa hacca gitmekle ilgiliii
güzelmiş yorumları bende baktım hayra işarettir her zaman diyor bir de Bekar bir kimsenin rüyada hacca gittiğini görmesi,evleneceğine işaret eder.
hayırlara gıtsın inşallahhh
domdom kurşunu yedim sevgıııı :2::2: aşı oldum kolum ağriyiiii :94:Eylüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ne oldu annem sana
amin canımm
domdom kurşunu yedim sevgıııı :2::2: aşı oldum kolum ağriyiiii :94:
aminnnn güzel rüyalar gördüğüme sevindim
bazen çok tuhaf rüyalar görüyom :18:
sana durmadan niye aşı yapıyolar oglimm vışşşş
Dotun acikta kalmiskızlarrrrrrrrr! size rüyamı anlatyım,yorumlayabilen varsa aranızda alıyım yorumlarınızı.zaten kısa bişey.
şimdikk şöyle oluyorr : rüyadamda vc deyim.alaturka tuvaletlerden.büyük abdestimii görüyorum ayıptır soylemesi ama katı değil.aaa midemi bozmuşum ben diyorum.sonra gözüm ayağıma takılıyo.bi bakıyorm belirgin bi siyahlıkta ayagım ve dizime kadar kıllar var.normalde ben sarı tüylüyümdür.
hemen uyandım zaten.dötün açıkta kalmıs yorumları yapmayın ama
bende otura otura ettim aksami hala yemek yapcam hahahahamann aksam olmadı bugun cıldırmak uzereyımmm cok sıkldımmm merveeeee
:'5:
ay bırz kotu gıbı bzdede laf ddedıkodu derler yada bırnn gunahını almssn derlerr annem hemn boleeee olmszz yorumlr yapar bende onn gıbı oldum accközür
niye bosaniyomusYine bir boşanma davası geldi
kız 18 yaşında
hahahabenı gorduklerı yerde basıyolar lan aşıyı :18::18:
geçen kan almışlardı şimdi aşııı 2. dozda 1 ay sonraymışş
Dotun acikta kalmis
Hala tekme atiyonmuvlan uykunda
senle yatmak sabaha dayak yemis kalkmak demek
bende otura otura ettim aksami hala yemek yapcam hahahah
niye bosaniyomus
domdom kurşunu yedim sevgıııı :2::2: aşı oldum kolum ağriyiiii :94:
aminnnn güzel rüyalar gördüğüme sevindim
bazen çok tuhaf rüyalar görüyom :18:
kac yasinfa evlrnmis la bebegi var bideşiddet varmış ya
küfür hakaret kaynanasından şiddett
yazık bee acıdımmm
geldiler az önce
bi deri bi kemik kalmış 5 6 aylık da bebeği var
kac yasinfa evlrnmis la bebegi var bideben olsam doverdim
evet canım çalışanlaraaa sağlık için tabii ama aciyiii işteeeAlla alllaa ,iş yerindeki herkeze mi yapyolar peki
bende bende :18:
rüyaların bazıları gelecklede ilgiliymşş :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?