Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Mevsiminde hacca gidip, bu ibadeti şartlarına uygun bir şekilde eda ettiğini görmek istikamet güzelliğine, korkudan emin olmaya, borçları ödemeye ve günahların affedilmesine, Hacc için yola çıkmak kaybedilen iş ve konumu tekrar elde etmeye, yolcunun saliimen evine dönmesine, hastanın şifa bulmasına, sapıklıkta olanın hidayet bulmasına, Hacc ve umre ibadeti yapmak yoksul için zenginliğe, diğerleri için makbul amele ve uzun ömre, Haccetmek, zor ve çetin işleri Allah'ın (c.c.) yardımıyla başarmaya delaleteder.

Rüyasında hacca gittiğini gören kimse bütün sıkıntılarından kurtulacak demektir.

Rüyasinda birine haç verdigini gören dininden uzaklasir. Rüyada haç görmek hayirli degildir. Rüyada kendisine bir haç verildigini veya aldigini gören dininde küfre ugrar. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen haç, yalan söylemeye, koguculuk yapmaya, zina ile iftira etmeye ve yalan yere sehadette bulunmaya isaret eder. Rüyada kendisinde haç bulundugunu gören kimse, evlenir veya o kimsenin bir çocugu olur.

neaaaaaaa

iimm walllaa hep ayni sen napon

amann aksam olmadı bugun cıldırmak uzereyımmm cok sıkldımmm merveeeee
:'5:

ay bırz kotu gıbı bzdede laf ddedıkodu derler yada bırnn gunahını almssn derlerr annem hemn boleeee olmszz yorumlr yapar bende onn gıbı oldum acck özür

Bi susunda motorunuz sogsiin oglimmmm
Aman ne olacakk be kızamm şaka yapıyoz ciddiye alınıyooooooo olummmmmm
hep bu gamzanı yznden

yok canım bende öyle düşünüyorum.kıll sıkıntı derler bizdede. bide ayagımn altında siil varya ,gecen dr gittim yaktırıyrm seans seans faln.tam o ayagımı gördüm.vesvese yaptım kura kura:26::26:

Vahhh vahhh çokta gençtiiiiiii vahhhh
yaa dime öyle beeeeee

sevgiiii

hımmm haç değil ama yaa hacca gitmekle ilgiliii

güzelmiş yorumları bende baktım hayra işarettir her zaman diyor bir de Bekar bir kimsenin rüyada hacca gittiğini görmesi,evleneceğine işaret eder.

hayırlara gıtsın inşallahhh

Eylüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ne oldu annem sana

amin canımm

Son düzenleyen: Moderatör:
Dotun acikta kalmis
Hala tekme atiyonmuvlan uykunda
senle yatmak sabaha dayak yemis kalkmak demek
bende otura otura ettim aksami hala yemek yapcam hahahah
Yine bir boşanma davası geldi
kız 18 yaşında
niye bosaniyomus

Dotun acikta kalmis
Hala tekme atiyonmuvlan uykunda
senle yatmak sabaha dayak yemis kalkmak demek

bende otura otura ettim aksami hala yemek yapcam hahahah

niye bosaniyomus

şiddet varmış ya
küfür hakaret kaynanasından şiddett
yazık bee acıdımmm
geldiler az önce
bi deri bi kemik kalmış 5 6 aylık da bebeği var

Alla alllaa ,iş yerindeki herkeze mi yapyolar peki
evet canım çalışanlaraaa sağlık için tabii ama aciyiii işteee

napıyon
bende bende :18:
rüyaların bazıları gelecklede ilgiliymşş :44:

evett bende gelecekle ilgili çok hayal kurunca rüyamda görüyorumm

benim bilinçaltım çok kuvvetli bişey düşünce hemen rüyamda görürürmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…