Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Alla alla bize niye kimse bişi yapmiiiii
:94::94:
napımmm oglimm yeni bi dava geldi onunla ugraştımmmmm şimdik duruldu biraz sen napoyonn
mesaimizde bitmiş olmuşşş

evt kafaya taknca rüyama girir
bide taa 6-7 sene önce dev binalar falan görmştmm ondn 1-2 sene sonra o yere taşındıkk :18: :18:

Alla alla bize niye kimse bişi yapmiiiii
:94::94:
napımmm oglimm yeni bi dava geldi onunla ugraştımmmmm şimdik duruldu biraz sen napoyonn
mesaimizde bitmiş olmuşşş
kısmet artıkkkk

aynennn mesai biter eve giderrrr

kolum ağrayo benimde
evt kafaya taknca rüyama girir
bide taa 6-7 sene önce dev binalar falan görmştmm ondn 1-2 sene sonra o yere taşındıkk :18: :18:

aniiiiiii :18: bilmem bana öyle oldu mu ki acepp :26:

kısmet artıkkkk

aynennn mesai biter eve giderrrr

kolum ağrayo benimde

aniiiiiii :18: bilmem bana öyle oldu mu ki acepp :26:

ben sahsen öyle aşı felan olmazdım cok saçma
bütün aşılarımızı biz okul zamanında olduk zatennnnn dikkat et kendine bakkk yani ne bilm seçma geldiki bana

ben sahsen öyle aşı felan olmazdım cok saçma
bütün aşılarımızı biz okul zamanında olduk zatennnnn dikkat et kendine bakkk yani ne bilm seçma geldiki bana
canım şirket hastaneyle anlaşma yapıyor doktorlar geliyo aşı için bizi düşünüyolar işte daha ne olsun
bir kişi izinli 2kişide dışrda işlri var bende tek kaldımm burda hastayım uleennn

Belki olmuşturr :44: :18:

olmamıştırrrr :18::18: :44:

bir kişi izinli 2kişide dışrda işlri var bende tek kaldımm burda hastayım uleennn

Belki olmuşturr :44: :18:

benimm 1 saatimm varr
ben gelecem yarin yine
gelmeye razıyım da
2 de cksam gitsemm ama benim patrn kıl oldugu içinnnn

canım şirket hastaneyle anlaşma yapıyor doktorlar geliyo aşı için bizi düşünüyolar işte daha ne olsun

olmamıştırrrr :18::18: :44:

cok ilgiçç laa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…