Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

yaptiinn pudinglerdrn ye

napim ya benimki geldi yemek yedirdim onu gonderdim simdi sen napiyisin is yok bugun sanirsam
seninki kim kız :26: evet iş yok takılmaca evdee
öyle valla off

zsabrımı zorluyorlar artık..
boşver yaaa
Selam kizlarrrr
Topige gelmiyom
Annemler hactan dondu
Onlari havaalanindan aldim simdi bendeler :117:
Beni özleyenleri bende özledim

heyooo ben özledimmmm

napıyosunn geldinmiii

Üniversiteden arkadaşının evinde şuan canım suçlu ama benimkisi çok serttir, mesajlaşmayı sevmiyor birde

sen ara onu ara.ne müsait değilmiş.gitsin lavobaya açsın o telii.alıstırma böyle.daha 9ay olmuş.önünde kısmetse yıllar var.nasıl alıştırırsan öyle gider.sindirmesin seni.

he ya haklısınız tamam valla yanlıs anlasıldım sanırım sonucta kapsamlı bi site hepte bayan olunca belkı gitmek isteyen vardır dedım

tamam haklısın bacım.
yüklenmeyin bu kadar be küfür etti sankii.
yok bacım kimseyi bulamazsın böyle yerde.
sen kendi reel çevrenden bulucaksın anca giden

sen ara onu ara.ne müsait değilmiş.gitsin lavobaya açsın o telii.alıstırma böyle.daha 9ay olmuş.önünde kısmetse yıllar var.nasıl alıştırırsan öyle gider.sindirmesin seni.

askerde değişir ümidiyle bekliyorum canım benimkisinin karakteri böyle değişik yanındayken hep benim dediğim olur ama uzaklaşınca onun dediği oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…