- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
Mutlu olan kisilwr tavsiye eder mutsuzlar ise etmiyor. Bence evlenmelisin tabi sevdigin insanla bir omur surebilecek dedigin biri ile olursa tadindan yenmez canm benim mayista evlendim bebisimizi bekliyoruz 24 yasinda evlendim bndeMrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler
Nerde nerdeYooo çok güzel anlatanlar var. Mesela biri KV söz edince yahu benjmde olmalı mi diye içimden geçiyor
Evlenmek için vicdanlı birini seçerseniz ve evliliğin gerçek misyonunu yuklenebilirseniz harika bişey :) ben çok mutluyum :)Mrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler
Canimsin ya dugunume alayinizi çağırcam öpüyorum bir suru :***Hakkında hayırlısı olsun cnm her zman hayirlisini işte. Eşin işin evladın.. emin ol hayırsız koca seni hayatından bezdirir keşke evlenmeseydim dersin. O yüzden hahkinda hayirlisini diliyorum. Muminin mümine duası makbulmus. .evlilik zor zanaat ozenirsin elbet ama gelinlik giyeyim vs vs gibi hayallere kapılip kolay karar verme heves et ama aceleci olma . O düğün dur kınadı vs vs dor 2 günlük is esas hayat sonra başlıyor. . Sevdim seni
Bu güzel tavsiye için tesekkur ederim dilerim Rabbim tez zamanda bi ufaklik nasip eder sana :)Evlilik zor ama bir o kadar da güzel bir şey. Sevdiğin adamla olmak bambaşka bir duygu, bazen çocuğun gibi seviyorsun, bazen arkadaşın, bazen sevgilin gibi. Ama tabi ki kavga da oluyor tartışma da. Önemli olan bu durumları hasarsız atlatabilmek. Ben evliliği tavsiye ediyorum kendi adıma, hayat hep yalnız geçmez bir hayat arkadaşı gerekli bence. Şuan bir evladım yok ama eminim o bambaşka bir sevgidir zaten
Mutsuz olursam adres yaz ozelden sana geliyorumPeki tamam ben tavsiye ediyorum, git evlen (ki evlenmeyi kafana zaten koymussun) evlilik cidden harika, super. Evlenecegin kisi de zaten mukemmel biri olacak. Ona da garanti veriyorum.
Evlen bence...
Dovsek mi onu napsak üzülme canım ya geçecek elbet bu daValla şuan çok sinirliyim şeytan al valizini al çocuğunu bas git ailenin ewine diyor. Ewlenince herşey bianda bitiyor. Zaten kafa yapımızda çok alakasız. Cimri pinti bencil iş kolik adamın teki asosyal şey yaaa
Oyyy Allah bebisimizi annesine babasına bagislasin :) tesekkur ederimMutlu olan kisilwr tavsiye eder mutsuzlar ise etmiyor. Bence evlenmelisin tabi sevdigin insanla bir omur surebilecek dedigin biri ile olursa tadindan yenmez canm benim mayista evlendim bebisimizi bekliyoruz 24 yasinda evlendim bnde
Bence evlenecegin kisiye bagli. O kisiyle yollarin kesismeden de bunlara kafa yorman luzumsuz. Gencsin daha akisina birakEvlilik tavsiyesi almaya çalışıyorum da hep derdimiz olacak diye bisey olmli mi?
Bir kaynanam bile yok anlıyor musun hadi Gülümse diye şey geldi aklımaNerde nerde
Ben niye görmedim:)) koca sevgisini anlarımda kaynana deninceböyle oluyorum
Sevdiğim adam ya değişirse bi de o var demiDoğru adam doğru zaman olduğu sürece tavsiye ediyorum harika bişey sorumlulukların çok artiyo ama gece yatağa sevdiğin adamla girmek gece usudukce ona sarılmak harika bir duygu <3ama doğru adam şart senin yasin ideal bence evlilik için tabi yaşta değil önemli olan kendini hazır hissetmen
Değişmeyen hicbirsey kalmiyorki herseyden once hayat şartları yaşam alanları değişiyor sonra kadin değişiyor erkek değişiyor sonra zaman geçiyor bebek geliyor hayat şartları yeniden değişiyor psikoloji değişiyor her iki tarafta da... insanlar değişir bunun kadar normal bişey yok ki önemli olan aradaki saygıyı asla kaybetmemek çünkü saygı sevgiyi bağlılığı güveni getirir. Mesela ben şu an çok şükür cok mutluyum değişen çok şey oldu ama saygıyı hiç yitirmedik ve sevgimiz aşkımız kalıcı oldu. Yarını düşünmek lazım ama ne kadar düşünürsen düşün yaşamadan önce yarını asla bilemezsin.Sevdiğim adam ya değişirse bi de o var demi
Bu güzel tavsiye için tesekkur ederim dilerim Rabbim tez zamanda bi ufaklik nasip eder sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?