Buradaki evli kadınlara imreniyorum

Mutlu olan kisilwr tavsiye eder mutsuzlar ise etmiyor. Bence evlenmelisin tabi sevdigin insanla bir omur surebilecek dedigin biri ile olursa tadindan yenmez canm benim mayista evlendim bebisimizi bekliyoruz 24 yasinda evlendim bnde

EVLILIK= heraksam ne yemek yapsam + utu + bulasik + temizlik + camasir as topla + koltuk kenarlarindaki coraplari topla + he bide cocuk dogur bak ve bunlarin hesini 2 ile carp

Evlenmek için vicdanlı birini seçerseniz ve evliliğin gerçek misyonunu yuklenebilirseniz harika bişey :) ben çok mutluyum :)

Evlilik doğru zaman ve kisi ileyse rüya, tan tersi ise kabustur. Ben şahsen tavsiye ederim iyikilerim cokk. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Canimsin ya dugunume alayinizi çağırcam öpüyorum bir suru :***

Hakkında hayırlısı olsun ilk önce

Ben tavsiye ederim hele de anne olduktan sonra Herşey daha güzel daha bambaşka

Bu güzel tavsiye için tesekkur ederim dilerim Rabbim tez zamanda bi ufaklik nasip eder sana :)

Peki tamam ben tavsiye ediyorum, git evlen (ki evlenmeyi kafana zaten koymussun) evlilik cidden harika, super. Evlenecegin kisi de zaten mukemmel biri olacak. Ona da garanti veriyorum.

Evlen bence...
Mutsuz olursam adres yaz ozelden sana geliyorum

Valla şuan çok sinirliyim şeytan al valizini al çocuğunu bas git ailenin ewine diyor. Ewlenince herşey bianda bitiyor. Zaten kafa yapımızda çok alakasız. Cimri pinti bencil iş kolik adamın teki asosyal şey yaaa
Dovsek mi onu napsak üzülme canım ya geçecek elbet bu da

Mutlu olan kisilwr tavsiye eder mutsuzlar ise etmiyor. Bence evlenmelisin tabi sevdigin insanla bir omur surebilecek dedigin biri ile olursa tadindan yenmez canm benim mayista evlendim bebisimizi bekliyoruz 24 yasinda evlendim bnde
Oyyy Allah bebisimizi annesine babasına bagislasin :) tesekkur ederim

Doğru adam doğru zaman olduğu sürece tavsiye ediyorum harika bişey sorumlulukların çok artiyo ama gece yatağa sevdiğin adamla girmek gece usudukce ona sarılmak harika bir duygu <3 ama doğru adam şart senin yasin ideal bence evlilik için tabi yaşta değil önemli olan kendini hazır hissetmen

Sevdiğim adam ya değişirse bi de o var demi

Sevdiğim adam ya değişirse bi de o var demi
Değişmeyen hicbirsey kalmiyorki herseyden once hayat şartları yaşam alanları değişiyor sonra kadin değişiyor erkek değişiyor sonra zaman geçiyor bebek geliyor hayat şartları yeniden değişiyor psikoloji değişiyor her iki tarafta da... insanlar değişir bunun kadar normal bişey yok ki önemli olan aradaki saygıyı asla kaybetmemek çünkü saygı sevgiyi bağlılığı güveni getirir. Mesela ben şu an çok şükür cok mutluyum değişen çok şey oldu ama saygıyı hiç yitirmedik ve sevgimiz aşkımız kalıcı oldu. Yarını düşünmek lazım ama ne kadar düşünürsen düşün yaşamadan önce yarını asla bilemezsin.

Amaan Allah yazarlardan sakinsin sizi Rabbim sizi her daim böyle kılsın çok tesekkur ederim çok sağol :)

Hepimiz sevilmek, değer görmek isteriz.. Aşık olmak, aşık olunmak isteriz elbette..

Kötü şeyler yaşayacağız diye, evlenmekten-aşık olmaktan kaçamayız, sonuçta öleceğiz diye yaşamaktan vaz mı geçiyoruz dimi

Ortaokulda dahi insan bazen hayaller kurar geleceğiyle ilgili.. Ama icraate dökmek için belli bir yaş-yaşanmışlık da gerekir

Hayallerinin seni üzmesine izin verme. Sevilmek-evlenmek iste ama evlenemedim-evde kaldım diye sakın kendini yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…