Buradaki evli kadınlara imreniyorum

Benim gözlemlediğim kadarıyla evlenmeden önceki hayatlarını dolu dolu yaşamayanlar evlenince hayalleri yarim kalıyor ve mutlu olamıyorlar.. Ben mesela okulumu bitirdim öğretmen oldum öyle evlendim çok mutluyum ama çevremde gördüğüm erken evlenen arkadaslarim hep imreniyorlar. Eşleri ne kadar destek olsa da başka sorumluluklar olunca bekarken olduğu gibi olmuyor.

Onun dışında eş secimi çok onemli. Sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin. Gerçekten evliliği kaldırabilecek bir erkekle evlenin. Kültürel yapiniz, fikirleriniz yüzde yuz olmasa bile en azından yüzde 75 uyumlu olsun bunun dışındaki şeyleri de karşılıklı anlayış ile göz ardı edin.

Evleneceginiz aile çok onemli. Sadece onunla değil ailesiyle de evleniyorsun derlerdi ne demek istediklerini şimdi anlıyorum..

Son olarak bol bol dua edin, istediğiniz ne özellik varsa Allahtan isteyin, gerçekten oluyor :) inşallah Allah herkese huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin. Bekarlık da elbette güzeldir ama evlilik bambaşkadır. Herşeyiyle sana ait bir Yuvan oluyor, sanki hayatta yeni bir seviyeye geciyorsun.

Ben 2 yıllık evliligime dayanarak tavsiye ediyorum: HERKES EVLENSİN

Çok tatlısın canım bende senin gibi düşünüyorum. Eş seçimi önemli birde aceleci olmamak. Arkadaş gibi bir eşle herşey yaşanabilir

Ben 9 aylık evliligime dayanarak söylüyorum

Sevdıgın ve en önemlisi güvendigin biri varsa evlen

Evlilik çok güzel

Ama eşin iyi biriyse

Sana güveniyorsa

Bekarken bu kadar rahat degıldım ben

Allahıma şükürler olsun .

Ama temiz aile çocuğu olmalı sevgilerimle

3senelık evlıyım bır sorunumuz yok ama yıne de tavsıye etmıyorum bosver hayatını yasa.Bırıne baglı olma,hergun ne yemek yapsam dusunme.Evın temızlıgı,utusu,bulasıgı vb.E bıde erkenden cocukta oldu mu hayatın bıttı,butun hayatın bebek bıraz buyuyene kadar ev oluyor malesef.

Tavsiye ederim. bilhassa ailesi ve kendisi görgülü, anlayışlı insanlar olursa evlilik tadından yenmez

sorunlara bile imreniyorum mu??? evlilik hayal edilen o pembe panjurlu ev değil tatlım. gözünde büyütmeyi bırakmalısın

sorunlara bile imreniyorum mu??? evlilik hayal edilen o pembe panjurlu ev değil tatlım. gözünde büyütmeyi bırakmalısın

Katılmıyorum.

Belki senin evlendiğin yada çevrende gördüğün evlilikler pembe panjurlu ev olmayabilir.

Belki o gerçek hayat arkadaşını bulunca pembe panjurlu evde oturacak.

Evlilik evlendigin kişidir.

Lütfen yapmayınnn

Tabiiki tavsiye ediyorum ama seni seven biriyle evlenirsen yoksa cekilmez. Aksam isten gelince birlikte konusmak dertlesmek birlikte bebeginizi heyecanla beklemek gerci evliligimin basinda esimle cok sorunlar yasadim bosanmayi bile dusundum ama cok sukur yoluna dustu

Canım tabiki evlenmelisin ama guvendigin kafanin uyuscagi bi erkekle esimle 3 yıl flort ettim 1 yıl nişanlı kaldim yanmda hep doğal oldu ve hiç yalan yakalamadim herkes çok ovme evlenince değişir diyorlardı esim hiç değişmedi hep ayni kısaca evlilik çok güzel ama anlasabilecegin biriyle... Hele bide annelik duygusu varya o mükemmel birşey bunları tatmalisin

Evlilik zor bir şey değil sadece iki tarafında hazır olması lazım etrafında evli çiftleri muhakkak görmüşsündür görmediysende anneni babanı gözlemler onların kavgasından yada ortak noktada buluşamadıkları Zaman sorgula ben olsam böyle yaparım yada yapmam o Zaman daha iyi anlarsın burda anlaman zor Real'de bu konunun cevabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…