- 6 Ocak 2016
- 91
- 51
- 88
- 37
Böyle güzel kadınlar var diye Allaha tesekkur etmeliyim sanırım çok tesekkur ederimHepimiz sevilmek, değer görmek isteriz.. Aşık olmak, aşık olunmak isteriz elbette..
Kötü şeyler yaşayacağız diye, evlenmekten-aşık olmaktan kaçamayız, sonuçta öleceğiz diye yaşamaktan vaz mı geçiyoruz dimi
Ortaokulda dahi insan bazen hayaller kurar geleceğiyle ilgili.. Ama icraate dökmek için belli bir yaş-yaşanmışlık da gerekir
Hayallerinin seni üzmesine izin verme. Sevilmek-evlenmek iste ama evlenemedim-evde kaldım diye sakın kendini yıpratma
Böyle güzel kadınlar var diye Allaha tesekkur etmeliyim sanırım çok tesekkur ederim
Kocan olsunda önce:)Bir kaynanam bile yok anlıyor musun hadi Gülümse diye şey geldi aklıma
Rica ederim canım benim Rabbim sana hayirli bir eş ve hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar beraberinde de mutluluk huzur ağız tadı versin insallaahhhhhAmaan Allah yazarlardan sakinsin sizi Rabbim sizi her daim böyle kılsın çok tesekkur ederim çok sağol :)
Mrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?