- 24 Nisan 2020
- 1.102
- 1.209
- 63
- 29
- Konu Sahibi voussmevoyez
-
Hobiniz olduğunu bilmiyordum, pardon.odun yontmak...
söylenecek bir şeyim yok
işte bu yüzden birbirinizi güçlü yapmanız gerekirken bazıları kendileri güçsüz olduğundan mıdır nedir "susun bence" den başka bildikleri yok. anlamıyorum. birine klavyenin başından boşan demek de garip. madem evlilik "ciddi" bir şey...Öyle bişey yok yaw. Kadınlar o düzenin içinden çıkmak için kendini parçalıyor tam tersine ama nevcut yasalar boşanmayı zorlaştırıyor maalesef bir de el elalem ne der mevzusu var ki o da ayrı bir mesele.
Cınım bence boşansadece insanların biraz kendilerini kabul etmesini istiyorum neden yani? ataerkil düzeni o kadar benimsemiş ki bazıları...
bu sitede dikkat çekmeye neden çalışayım ki
Bu yazdigin 'sacma sapan tavsiyeleri' çok cok nadir görüyorum. O da egitimsizlikten kaynaklaniyor. Ses cikarirsam ölürüm korkusundan, kendi yaptiginin aynisini öneriyor karsisindakine. Hepsinin temelinde egitimsizlikten gelen caresizlik var.bu siteyi yıllardır takip ediyorum. en az 7 sene olmuştur. her şey değişti ama değişmeyen tek şey buradaki kadınların eşleri/sevgilileri onlara kötü davransa bile sürekli alttan almaları. alttan almadıklarında da diğerlerinin ona zorbaca davranmaları... bu beni hep rahatsız etti. toplum olarak kadınlar değersiz olmayı kabullenmiş gibi geldi ve sebebini anlamıyorum. bu kadar mı birine muhtaçsınız?
hep bi tatsızlık çıkmasın aman sus şimdi bağırmasın bak boşanırsınız gibi saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.
cevaplarınızı merak ediyorum.
ooo en son 1. sınıfta böyle laf sokmuştumHobiniz olduğunu bilmiyordum, pardon.
işte bu yüzden birbirinizi güçlü yapmanız gerekirken bazıları kendileri güçsüz olduğundan mıdır nedir "susun bence" den başka bildikleri yok. anlamıyorum. birine klavyenin başından boşan demek de garip. madem evlilik "ciddi" bir şey...
Kim onlar lütfen söyleyin.işte bu yüzden birbirinizi güçlü yapmanız gerekirken bazıları kendileri güçsüz olduğundan mıdır nedir "susun bence" den başka bildikleri yok. anlamıyorum. birine klavyenin başından boşan demek de garip. madem evlilik "ciddi" bir şey...
evli değilimBoşan!
evli değilim
Bizim için farketmez. Biz bekara da öneriyoruzevli değilim
düşünmüyorum evlenmeyi sizin gibi dayak yiyene kadar bi adamın her yaptığına he demektense...olsun evlenince boşan.
dayak cennetten çıkmadır şekerim beyimin dövdüğü yerleri öpüyorum geceleri kokusu siniyor diyedüşünmüyorum evlenmeyi sizin gibi dayak yiyene kadar bi adamın her yaptığına he demektense...
Şu an sizin yaptığınız gibi yani. Fikir soran, zorda olan hiç bir kadına aman katlan dememiş bir üye olarak hangi hakka “sitenin kadınları alttan almayana zorbaca davranıyor” diyebiliyorsunuz. Asıl yaptığınız genelleme zorbaca.kadınların birbirini taşlama kulübü gibi geldi bana
dedi uzman psikologBu yazdigin sacma sapan tavsiyeleri çok cok nadir görüyorum. O da egitimsizlikten kaynaklaniyor. Ses cikarirsam ölürüm korkusundan, kendi yaptiginin aynisini öneriyor karsisindakine. Hepsinin temelinde egitimsizlikten gelen caresizlik var.
düşünmüyorum evlenmeyi sizin gibi dayak yiyene kadar bi adamın her yaptığına he demektense...
Kendimi feminist olarak tanımlamadım hiç. Haksızlık gördüğüm yerde susan bir yapım yoktur. Ama sizin kızdığınız şeye ben de kızıyorum, en çok da kadınların '' Belki düzelir '' diye ne yamuk yumuk heriflere katlandığını görünce delleniyorum. Erkeklerden pek yapan görmedim bunu. Kadınları düzeltme gibi bir dertleri yok. Ya baskıyla '' yola sokmaya (!) '' çalışıyorlar, ya da yol veriyorlar. Kadınlar da anca saçlarını süpürge etsinler. Ama KK da sus otur diyenini çok nadir gördüm, şaşırdım bu konunuza.ooo en son 1. sınıfta böyle laf sokmuştum
üslup falan diyorsunuz lafta da feminist falansınızdır siz şimdi erkeklere "odun" derken :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?