buradaki kadınlar neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 sene önce counter strike ve left4 adlı kanlı öldürmeli oyun çıkyı tam 2000 yılında

Erkekler vurmanın öldürmenin

İnternet kafede biribirine küfür etmenin

Oyunda Hem fiziksel şiddetin hem sözlü şiddeti doruklarda yaşadılar

Şuan o nesiller evleniyor

Kadınlar ise bu duruma değersizlik şeması ile alışık

Çoçukken hep Kısıtlanan kızlar

Bunu normal sanıp ilişkilerine

Giydilerine hemen hemen özellerine karışan adamları kısıtlanma duygusunu bildikleri için yadırgamadılar

İnternet kafede en ufak sinirde küfür eden çoçuklar

Büyünce kadınlara en ufak şeyde küfür etmeye başladılar

Kadınlar ise bu duruma şok oldular

Normal sandılar

Oysaki bu bir labirenttir

Evlenmeden önce böyle olan erkekleri mutlaka elemeliler

Ve en ufak saygısızlığa dur demeliler

Ve gerekirse devam ederse ayrılmalılar

Çünkü insanlar artık ölüm haberlerini gördükçe ölümü ve öldürmeyi benimsediler

Kadını malı gibi gören adamla

Malları ellerinden gitmesin

Başkasının olmasın fikriyle öldürmeye başladılar

Öyle bişey yok yaw. Kadınlar o düzenin içinden çıkmak için kendini parçalıyor tam tersine ama nevcut yasalar boşanmayı zorlaştırıyor maalesef bir de el elalem ne der mevzusu var ki o da ayrı bir mesele.
işte bu yüzden birbirinizi güçlü yapmanız gerekirken bazıları kendileri güçsüz olduğundan mıdır nedir "susun bence" den başka bildikleri yok. anlamıyorum. birine klavyenin başından boşan demek de garip. madem evlilik "ciddi" bir şey...

Bu yazdigin 'sacma sapan tavsiyeleri' çok cok nadir görüyorum. O da egitimsizlikten kaynaklaniyor. Ses cikarirsam ölürüm korkusundan, kendi yaptiginin aynisini öneriyor karsisindakine. Hepsinin temelinde egitimsizlikten gelen caresizlik var.

Son düzenleme:

İnanın %90 konuda sus falan denmiyor. Kadınçağız boşanmadığı için fırça yiyor asıl. Siz hangi bölümü okuyorsunuz yaf.

Hatta öyle ki boşanmak istemiyor diye bir topuklu terlikle dövülmediği falan kalıyor. Tek sorun yorumcuların fazla agresif ve heyecanlı olması yoksa herkes boşansın bence

Kim onlar lütfen söyleyin.

kadınların birbirini taşlama kulübü gibi geldi bana
Şu an sizin yaptığınız gibi yani. Fikir soran, zorda olan hiç bir kadına aman katlan dememiş bir üye olarak hangi hakka “sitenin kadınları alttan almayana zorbaca davranıyor” diyebiliyorsunuz. Asıl yaptığınız genelleme zorbaca.

ooo en son 1. sınıfta böyle laf sokmuştum
üslup falan diyorsunuz lafta da feminist falansınızdır siz şimdi erkeklere "odun" derken :d
Kendimi feminist olarak tanımlamadım hiç. Haksızlık gördüğüm yerde susan bir yapım yoktur. Ama sizin kızdığınız şeye ben de kızıyorum, en çok da kadınların '' Belki düzelir '' diye ne yamuk yumuk heriflere katlandığını görünce delleniyorum. Erkeklerden pek yapan görmedim bunu. Kadınları düzeltme gibi bir dertleri yok. Ya baskıyla '' yola sokmaya (!) '' çalışıyorlar, ya da yol veriyorlar. Kadınlar da anca saçlarını süpürge etsinler. Ama KK da sus otur diyenini çok nadir gördüm, şaşırdım bu konunuza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…