- 17 Mayıs 2011
- 1.239
- 4.514
- 333
- Konu Sahibi voussmevoyez
-
bu siteyi yıllardır takip ediyorum. en az 7 sene olmuştur.
benim siteye giriş yaşım sonuçta seni ilgilendiren bir durum değilken konuyla hiç ilgili değil :)Üslup da mühim mesele. Bununla ilgili de bir konu açın mutlaka. Ama banınız kalkıca
hep bi tatsızlık çıkmasın aman sus şimdi bağırmasın bak boşanırsınız gibi saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.
kadınların birbirini taşlama kulübü gibi geldi bana
karar ver hangisi?
tatsızlık çıkmasın diyorsak taşlama nerede?
Kimse size açıklama yapmak zorunda değil. Açtığınız başlığın mantığı bile yok.fikrimi söyledim evet çoğumuz böyle demek çok mu zor ki .d
odun yontmak...Ben de kullanıyorum. İnsanlar kısacık ömürlerini odun yontarak tüketmemeliler.
Yoo aksine tam tersi tavsiyeler veriliyor. Siz bunu yazınca acaba farklı sayfalarımı takip ediyoruz diye düşündüm.hep bi tatsızlık çıkmasın aman sus şimdi bağırmasın bak boşanırsınız gibi saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.
cevaplarınızı merak ediyorum.
Bu şekilde yorum yapan bir kişiye dahi rastlamadımhep bi tatsızlık çıkmasın aman sus şimdi bağırmasın bak boşanırsınız gibi saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.
Ben de benden önce yazılmasıysa yazarım.Yalan yok onu bende çok sık kullanıyorum...
Karar veremez çünkü canı sıkılmış, üyeler hakkında açılan diğer konuyu da görünce şurdan bir iki yardırayım da neşemizi bulalım demiş ergen kardeşimiz.
sadece insanların biraz kendilerini kabul etmesini istiyorum neden yani? ataerkil düzeni o kadar benimsemiş ki bazıları...Ama şimdi kabul etmek lazım burada farklı bakış açıları görüyoruz, bunların bize katkısı oluyor. Ters cevapların sebebi ise bazı insanlar düzgün üsluptan anlamıyor. İlla başına vurmak lazım ki aklı başına gelsin. Zaten böylesine çeşitli insan bulunduran sitede "neden böyle konusuyorsunuz"çeşidinde soru sormak mantıksız olur. Her kafa yapısında insan var. Fikri bana uymuyorsa beğenmedim deyip geçerim çok ciddiye almayın
İlk benim. Evlenmeden ayrıl derim geneldeBen de benden önce yazılmasıysa yazarım.
bu sitede dikkat çekmeye neden çalışayım kihayır madem dikkat çekesin var tutarlı ol bari..
ortaya karışık takılayım deyince hangisine itiraz edeceğimizi şaşırıyoruz
olmaz ki ama böyle
Yaşınla ilgili bir şey yazdığımı hatırlamıyorum :)benim siteye giriş yaşım sonuçta seni ilgilendiren bir durum değilken konuyla hiç ilgili değil :)
sadece insanların biraz kendilerini kabul etmesini istiyorum neden yani? ataerkil düzeni o kadar benimsemiş ki bazıları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?