buradaki kadınlar neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
düşünmüyorum evlenmeyi sizin gibi dayak yiyene kadar bi adamın her yaptığına he demektense...

Ama sizde şu an aynısını yapıp saldırıyorsunuz... Çok ayıp...

Biz kadınlar asla anlaşamıyoruz nedense hem de iki tarafta beyaz derken bile aynı paydada buluşamıyouz. Az sakin olalım yarın bayram

Çünkü sizene mesela hahah
Eleştiririm ama böyle konu açmam sıkıldıysanız hesabı direkt kapatabiliyorsunuz
Kk nın nabzını tutmak size düşmedi

ha bu bence dert bile değil
Sadece öylesine açılmıs konu
Tamam siz çok elitsiniz mükemmelsiniz yapmazsınız burada durmayın bence

durdukça sıra size gelmesin

11.yılım doluyor baktım şimdi :) Tam aksine bu forumda bir kadın olarak değerimi, haklarımı vs daha iyi öğrendim diyebilirim.Benim ilgi alanım kafası zehir gibi çalışan hemcinslerim.Bazen hayretler içerisinde izliyorum olayları, çözüm önerilerini, komplo teorilerini..Bir ara günlük hayatımda paranoyalarım arttı hatta :)
Çok anormal karakterler de görüyorum ama bu çok doğal..Algıda mı seçicisiniz acaba belki size öyle geldi , ya da bana başka türlü gelmiştir bilemiyorum...

sevgilileri onlara kötü davransa bile sürekli alttan almaları. alttan almadıklarında da diğerlerinin ona zorbaca davranmaları..
Bu tarz bir zorbalığa hiç denk gelmedim ki çok sık takip ederim burayı. Link atabilir misiniz acaba? Cidden meraktayım.

Şayet denk gelseydim o zorbalığa yapılan lince seve seve katılmış olurdum.

evet işte düzeltmeye çalışmak bile o kadar saçma ki??
eğitimsizde neden evlenirsin ki
hadi evlendin bırak git anlamıyorum birini istedikleri gibi yapmak için yıllarını veriyorlar

Erkek adam yapar elinin kiri ne diyelim boşan mı diyelim

Şaka bir yana yanlış okumussunuz burada ki kadınlar akıllı mantıklı ilerlemek için tavsiye verip güzel dileklerde bulunup yeri gelince kızıp özgüven veriyorlar .
Yanlış yorumlamissiniz siz

Genelde boşan, kurtul, çekme, su su yollari izlersen nafaka alirsin gibi tavsiyeler veriyoruz birbirimize.

Cok nadirdir bahsettiginiz önerilerde bulunan uyeler. Sure onemli degil, 7 yil takip etmissiniz ama alelade bir takip olmus... biraz daha dikkatli okumanizi tavsiye ederim.

7 senedir, bu formu kullandığından emin misin? Ben hiç öyle koca teyzeler gibi idare et, alttan al diyeni görmedim. He tek tük olmuş olabilir de, hepsi mı sana denk gelip bu denli rahatsız edip, üzerine konu açma gereği duydun!?!

bu site ikizler burcu

evet beni rahatsız etti her gün fiziksel şiddet gören kadınları görüyorum
ayda yılda bir girdiğim sitede de erkeklerden psikolojik şiddet görüp susan kadınları görüyorum
RAHATSIZ OLDUM.

Hep beraber boşan apla diyelim.
Demin boşan dedim ama bence boşanmasın. Evlenip koca dayağının tadına varsın.
Bak mesela ben bu akşam rakısına buz atmadım diye dayağımı yedim rahatladım. Şimdi kocişkom yanımda horlarken huzurlu bir şekilde burada takılıyorum. Dayağımı yemesem huzurum olmazdı. Allah yokluğunu göstermesin

elitliğin anlamını bilmemen çok üzücü
nabız tutmuyorum beni sinirlendirdi açtım ne gerdi seni içimdekileri yazdım işte ??

elitliğin anlamını bilmemen çok üzücü
nabız tutmuyorum beni sinirlendirdi açtım ne gerdi seni içimdekileri yazdım işte ??
Sorun sizinle alakasız şeylerin sizi ekstra gerip bunu dert haline getirip bdvyw açmanız
Aynı zamanda mensubu oldugunuz kk insanlarına laf atmanız bakın sorun bu kadar basit

Bu tarz konular genelde nasıl açılır herkes bilir

Benimki de kurbanı şişirmeyeceğimi söyleyince iki tane patlattı... haklı kocam. hazırlık yapıyorum yarın şişirmek için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…