- Konu Sahibi voussmevoyez
-
düşünmüyorum evlenmeyi sizin gibi dayak yiyene kadar bi adamın her yaptığına he demektense...
evet böyle bir kadın burada olup feminizmi savunamazdı zatenYazıarınızı okudum erkeksin bence sen
Bu yorumu psikolog degil sosyolog yapar.dedi uzman psikolog
Bu tarz bir zorbalığa hiç denk gelmedim ki çok sık takip ederim burayı. Link atabilir misiniz acaba? Cidden meraktayım.sevgilileri onlara kötü davransa bile sürekli alttan almaları. alttan almadıklarında da diğerlerinin ona zorbaca davranmaları..
evet işte düzeltmeye çalışmak bile o kadar saçma ki??Kendimi feminist olarak tanımlamadım hiç. Haksızlık gördüğüm yerde susan bir yapım yoktur. Ama sizin kızdığınız şeye ben de kızıyorum, en çok da kadınların '' Belki düzelir '' diye ne yamuk yumuk heriflere katlandığını görünce delleniyorum. Erkeklerden pek yapan görmedim bunu. Kadınları düzeltme gibi bir dertleri yok. Ya baskıyla '' yola sokmaya (!) '' çalışıyorlar, ya da yol veriyorlar. Kadınlar da anca saçlarını süpürge etsinler. Ama KK da sus otur diyenini çok nadir gördüm, şaşırdım bu konunuza.
düşünmüyorum evlenmeyi sizin gibi dayak yiyene kadar bi adamın her yaptığına he demektense...
bu site ikizler burcuErkek adam yapar elinin kiri ne diyelim boşan mı diyelim
Şaka bir yana yanlış okumussunuz burada ki kadınlar akıllı mantıklı ilerlemek için tavsiye verip güzel dileklerde bulunup yeri gelince kızıp özgüven veriyorlar .
Yanlış yorumlamissiniz siz
Yay'ım ama sizin için ikizler olurum ne olacak canınız sağolsun :)girme bence de komiksin. sen gidip boşannnnnnnnnn veya susssssssss demeye de
bu site ikizler burcu
evet beni rahatsız etti her gün fiziksel şiddet gören kadınları görüyorum7 senedir, bu formu kullandığından emin misin? Ben hiç öyle koca teyzeler gibi idare et, alttan al diyeni görmedim. He tek tük olmuş olabilir de, hepsi mı sana denk gelip bu denli rahatsız edip, üzerine konu açma gereği duydun!?!
Hep beraber boşan apla diyelim.Sarı mikrofon is coming
Hoşgeldin bacım
#kadınhakları
#kknındayakyiyenezikadınları
A Arya_Stark01 kız boşan yaz rahatlasın
Demin boşan dedim ama bence boşanmasın. Evlenip koca dayağının tadına varsın.Hep beraber boşan apla diyelim.
elitliğin anlamını bilmemen çok üzücüÇünkü sizene mesela hahah
Eleştiririm ama böyle konu açmam sıkıldıysanız hesabı direkt kapatabiliyorsunuz
Kk nın nabzını tutmak size düşmedi
ha bu bence dert bile değil
Sadece öylesine açılmıs konu
Tamam siz çok elitsiniz mükemmelsiniz yapmazsınız burada durmayın bence
durdukça sıra size gelmesin
Sorun sizinle alakasız şeylerin sizi ekstra gerip bunu dert haline getirip bdvyw açmanızelitliğin anlamını bilmemen çok üzücü
nabız tutmuyorum beni sinirlendirdi açtım ne gerdi seni içimdekileri yazdım işte ??
Benimki de kurbanı şişirmeyeceğimi söyleyince iki tane patlattı... haklı kocam. hazırlık yapıyorum yarın şişirmek içinDemin boşan dedim ama bence boşanmasın. Evlenip koca dayağının tadına varsın.
Bak mesela ben bu akşam rakısına buz atmadım diye dayağımı yedim rahatladım. Şimdi kocişkom yanımda horlarken huzurlu bir şekilde burada takılıyorum. Dayağımı yemesem huzurum olmazdı. Allah yokluğunu göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?