M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nnilxuxfern
-
çok güzel canım evin.....tam benlik:lepi:
Allah güle güle,huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin...
darısıda benim başıma olsunnnnnnnnn...amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnncoksekeriremsu
çok zevkli döşenmiş tebrikler.yeni ev gibiside yoktur ama nedense özellikle çocuk olduktan sonra
eser kalmaz bu halinden.ama ben salonu tam anlayamadım,dar kısma neden koltukları koydunuzki.
küçük heralde..güle güle oturun..
Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin...
Perdelerinize bayıldım. Mobilya seçimiz çok şık....
NOT: Nevresiminizin aynından bende de var, ancak hemen tüyleniyor. Mümkünse hassas programda yıkayın.
eviniz çok güzzel Allah huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah. bir sorum olacaktı misafir salonunuzdaki yemek masasının üstündeki taşlı şamdanlardan oluşan 3 parçalık takımınız çok hoş yanlış görmediysem takım swarovski taşlı, istanbulda böyle takımların fiyatı milyarlarla başlıyor.siz kaça aldınız acaba taşa çok meraklıyımdır. sormak istedim:))
misafir odanda ki halı benim halımın bi değişiğinden :)))
ay canım teşekkürlerr amin inşallahh.. canım benimm onları ben ykm den çok ucuza aldım fiyatını sölersem gülersin yaniikaydirigubbakcemile3
canım iyi çok güselde görünüşüü fakat temisliği zor olcakkk henüz hiç yıkamadım ama süpürülmesi bile zorrr ve çok tüyy veriyo yeniyaaa
:1ninca:gerçektenmiiiiiiiiiiii, söyle söyle:1hug: Asla gülmicem:smiley-cool: Ay valla söylede hafta sonu ykm ye idip hemen alayim inşallah hala vardir çok istedimde çok pahali diye alamiyodum. Inşallah bulurum ya söyle şekerim sen kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?