Burasi da benim evim...

çok güzel canım evin.....tam benlik:lepi:

Allah güle güle,huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin...

darısıda benim başıma olsunnnnnnnnn...amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnncoksekeriremsu

evet canım ya gerçekten çok güzelmiş evin evin güle güle otur a.s. darısı başıma inşallah bir de kira 550 demişsin ya buralarda böyle bir evi 550ye bulmak imkansız nerdeyse çok şanslısın

canım Allah sağlık ve sıhhatle ağzının tadıyla eskitmeyi nasipp etinnn yüzünden gülücükler hiç eksilmesinn

TEŞEKKÜRLER CANIM. canımbenim asıl geniş olan yere koltukalrı koyduk fakat koltuklar biraz hantal olunca öle görünüyo normalde misafir salonum büyük. yemek odası kısmına koyduk ilk başta ama aoraya hiç olmadı en iyi böle durdu. almaya gittimizde koltukalrı dedimki boş kalcak salon ama sığmadı insan anlayamıyo yani... yasakkelime

Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin...

Perdelerinize bayıldım. Mobilya seçimiz çok şık....

NOT: Nevresiminizin aynından bende de var, ancak hemen tüyleniyor. Mümkünse hassas programda yıkayın.

teşekkürler canım..evet yaa hemen pürpüklendi nedense nie öle oldu annamadım 40derecede yıkıyorum ama tek bu öle oldu diperlerinde bişiy yok..

bayildim evine bayildim.. diyecek kelime bulamiyorum.. ancak bu kadar güzel olabilir.. kac defa baktim, yarin tekrar bakarim, inanilmaz begendim yaaaaa... kk´da gördügüm en güzel ev senin evin.. mutluluklar dilerim ablacim, bebis icin de dua edecegim

zevkine hayran oldum.evin süper ötesi bir sey olmus.allah mutluluk icinde bir yastikta kocatmayi nasip etsin insallah.

eviniz çok güzzel Allah huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah. bir sorum olacaktı misafir salonunuzdaki yemek masasının üstündeki taşlı şamdanlardan oluşan 3 parçalık takımınız çok hoş yanlış görmediysem takım swarovski taşlı, istanbulda böyle takımların fiyatı milyarlarla başlıyor.siz kaça aldınız acaba taşa çok meraklıyımdır. sormak istedim:))

ay canım teşekkürlerr amin inşallahh.. canım benimm onları ben ykm den çok ucuza aldım fiyatını sölersem gülersin yaniikaydirigubbakcemile3

ay canım teşekkürlerr amin inşallahh.. canım benimm onları ben ykm den çok ucuza aldım fiyatını sölersem gülersin yaniikaydirigubbakcemile3

:1ninca:GERÇEKTENMİİİİİİİİİİİİ, SÖYLE SÖYLE:1hug: ASLA GÜLMİCEM:smiley-cool: AY VALLA SÖYLEDE HAFTA SONU YKM YE İDİP HEMEN ALAYIM İNŞALLAH HALA VARDIR ÇOK İSTEDİMDE ÇOK PAHALI DİYE ALAMIYODUM. İNŞALLAH BULURUM YA SÖYLE ŞEKERİM SEN kaydirigubbakcemile5

canım iyi çok güselde görünüşüü fakat temisliği zor olcakkk henüz hiç yıkamadım ama süpürülmesi bile zorrr ve çok tüyy veriyo yeniyaaa

evet ya...mobilyalarımda hep halı tüyü oluyo...süpürüyom arkamı dönüp bi bakıyom ki tüyler uçuşuyo..ama napalım yinede çok seviyom benkaydirigubbakcemile3...bende daha yıkamadım bakalım nolcek:1closedeyes:

cok güzel olmus valla cok zevkliymisin.ayy özellikle perdelerine bayildim.haa bu arda resimlerde cok güzel

yemnek masanin ortasindakine 90ytl verdim şamdanlarada 50 bide ibriği var onada 24 ama umarim kalmiştir ben taaa 8ay önce almiştimm

Nilüferncim evin çok güzel.Huzurla yaşayın yuvanızda.Perdelerine özellikle bayıldım.Herşey çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…