Burasi da benim evim...

evin çok güzel özellikle yatak odan tam bnim istedigim gibi ama benim erkek arkdaşım (inşallah 1 ay sonra sözlüm nişanlım oalcak:)) ) kırmızı perde ve kırmızı lamba istemiyor dışardan dikkat çekermiş orda naptımız belli olurmuş DD

neyse canım misafir odası mobilyalarını trabzonda nerden aldın birde yatak odanı.. daha doğrusu Trabzonda en güzel hoş modern mobilyalar nerde var :=)))) bilgi verirsen sevinirim bitanem

canım çok şık ve güzel gerçekten...hihoyyytkaydirigubbakcemile5Allah bir ömür boyu sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin...a.s.

evin cok güzelmis canim güle güle otur..
özellikle mutfagina bayildim:)
buz dolabindaki resimler cok güzel olmus ya cok tatli:)

Bu bölümdeki dikkatimi çeken ve beğendiğim ilk ev seninkiydi.Yorum yapmayacağım.Her şey en ince ayrıntısına kadar zevkli ve güzel. Mutluluklar dilerim.

süper 10 üzerinden 10 çok hoşuma gitti çok güzel seçimler yapmışınız tebrik ediyorum hemde çok düzenli
sizide buzdolabının üstündeki resimlerden gördüm çok yakışmışınız birbirinize ömür boyu mutluluklar canım bir yastıkta yaşlanın

eviniz çok güzel....sağlık ve huzurla geçsin günleriniz......çokta zvkli buldum sizia.s...paylaşım için teşekkürler..............:1hug:

muhteşem bi zevkin varmış canım bayıldım mobilyalarına eşyalarına allah tatlı muhabbetlerle sağlıkla huzurla oturmaayı nasip etsin ............
bu arada ben ist deyim ama yatak odası salon perdeleri ve salonundaki yemek ve kotuk takımını aldığın mağzanın adı nedir acaba burda varmı kii???
nasip olursa 2 sene sonra veimize cıkıcaz fikir olur bana cok hoşuma gittti

Evin cok zevkli dösenmis, salonun gercekten cok hos herseyiyle, perdelerin özellikle...
yatak odan pek benim tarzim degil, onun disinda hersey cok güzel...

canım allah mutlu ve huzurlu bir yaşam nasip etsin o güzelim evinde.gerçekten her köşesine bayıldım evin dört dörtlük olmuş.herkes beceremez bu kadar uyumu yakalamayı.maharet sende.öptüm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…