Burasi da benim evim...

offff ya kkdaki bayanlarin evi ne kadar güzel hepsi ya
bende istiyom böyle ev bende evlenmek istiyom yaaaaaaaaaaaaaaa ((((((((((((((((((((((((((((((((

canlarım hepinize teşekkürlerrrr daha güzelleri sizlerin olur inşallahhh... BM canım misafirim salonum istikbalden yatak odamda doğtaştan.

arkadaşım güle güle otur inşallah. 12 senelik evliyim ben . sen yenisin daha. herşeyin çıtır çıtır. imreni insan ilk günlerde bende böyleydim. şimdi eskiyo herşey. bişey sorucam. oturma odasının perdesinin yanlarını senmi tutturuyosun yoksa öyle yapılımı alıyosun çok hoşuma gitti.

ÇOKSAOLUN TEŞLEKKÜRLER.. e tabiki bi 10yıl geçsin benimde evim yeni gelin evlikten çıkıcak yanii.. yok ben tututrmuyorum modeli öle yanda mekanizması var ipi kendin ayarlıyosun..

ya bütün yazılanları okudum fakat salon halınla ilgili bilgi bulamadım.biraz tuzlu demişsin ama markasını ve tuzunu merak ettim.evinede benden kocaman bi MAŞALLAH .evinden huzur eksik olmaz inşallah.

ya bütün yazılanları okudum fakat salon halınla ilgili bilgi bulamadım.biraz tuzlu demişsin ama markasını ve tuzunu merak ettim.evinede benden kocaman bi maşallah .evinden huzur eksik olmaz inşallah.

annemde var bu halıdan. çin halısı diyolar.evet biraz phalı. Bide yörük halı var onada bak. çooook güzel duruyo

Allah huzuru,sağlığı,mutluluğu bu şirin yuvandan eksik etmesin canım benim :Saruboceq:
Çok cici herşey,çok güzel bu yuvayı tamalayan tabi sizlerin o gülen gözlerinizyerimseniben
Her daim mutlu kalmanız dileklerimlea.s.

oturma odanın perdelerine bayıldım çok güzel duruyorlarrrrrrrr
güle güle kullan
huzurla,mutlulukla otur evinde canım

ALLAH bir ömür boyu o güzel evinizin içinde mutlulukla oturmayı nasip etsin inş...
Cok güzel zevkli secimlerle döşenmiş evin var cok begendim
Benimde inş böyle güzel bir evim olurr içinde mutlu oldugum

çok güzelmiş evin bayıldım canım hele mısafır salonun ve mobilyalar bi harika allah güşe güle oturmayı nasip etisn inşallahh

çok teşekkürlerarkdaşlarrr allah daha güzellerine sizlere nasip etsinn. beneskidim artıkk 1yıl olucakkk şubattaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…