- Konu Sahibi nnilxuxfern
-
amin canım çoksaollcanım cok guzel allah gule gule oturmayı nasıp etsın ınsallah
çok teşekkürler canımm..yatakodamı perdem ve storuyla beraber 500liraya maloldu bana...nilüferin evin çok hoş.çok güzel döşemişsiniz.Allah sağlıcakla mutlu mesut yaşamanızı nasip etsin..Bu arada perdelerine bayıldım.Çok güzel uyum sağlamış ve çok hoş dikilmiş.Yatak odası perdeni özellikle çok beğendim.Sakıncası yoksa ne kadara mal oldu perdelerin ?Özellikle Yatak odası perden ? Şimdiden teşekkür ederimMutluluklar Tekrar...
çok begendim güle güle oturun inşallah hep neşeyle sevinçle
nilüfercim evine bittim..gerçekten çok zevkli döşemişsin canım..huzurlu mutlu bir yuva diliyorum canıma.s.
ben konsol aynanın üzerindeki filleri soracaktım canım..nerden ve ne kadar aldın?bende almak istiyorum.
aslında sormak istediğim o kadar çok şey var ki..salonuma avize alıcam ve bu tarz beyaz taşlı bişiy olucak büyük ihtimalle..ne kadara almıştın canım avizeni? tşkler şimdiden...tekrardan tebrik ediyorum canım
evin cok güzel
yatak odandaki perdelere bayıldım resmen ışıldamışşş
nerden yaptırdın öğenebilir miyim??
ayşşş royalcim nekadar güsel yazdın en hoşumagidende çocuklarınızla birlikte kısmı hoşuma gitti.çokaol allah razı olsunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?