Burasi da benim evim...

nilüferin evin çok hoş.çok güzel döşemişsiniz.Allah sağlıcakla mutlu mesut yaşamanızı nasip etsin..Bu arada perdelerine bayıldım.Çok güzel uyum sağlamış ve çok hoş dikilmiş.Yatak odası perdeni özellikle çok beğendim.Sakıncası yoksa ne kadara mal oldu perdelerin ?Özellikle Yatak odası perden ? Şimdiden teşekkür ederim Mutluluklar Tekrar...

çok begendim güle güle oturun inşallah hep neşeyle sevinçle

canım cok guzel allah gule gule oturmayı nasıp etsın ınsallah
amin canım çoksaoll çok teşekkürler canımm..yatakodamı perdem ve storuyla beraber 500liraya maloldu bana...
çok begendim güle güle oturun inşallah hep neşeyle sevinçle

teşekkürler hayatımmm...

a.s.a.s.

Bu ev gezmeleri de güzel oluyor. =) Güle güle otur canım evin çok zevkle döşenmiş. Yuvandan huzur eksşlmesin inş.

nilüfercim evine bittim..gerçekten çok zevkli döşemişsin canım..huzurlu mutlu bir yuva diliyorum canıma.s.
ben konsol aynanın üzerindeki filleri soracaktım canım..nerden ve ne kadar aldın?bende almak istiyorum.
aslında sormak istediğim o kadar çok şey var ki..salonuma avize alıcam ve bu tarz beyaz taşlı bişiy olucak büyük ihtimalle..ne kadara almıştın canım avizeni? tşkler şimdiden...tekrardan tebrik ediyorum canım

çoksaol canım teşekkürler güsel dileklerin için..
canım fillerimi trabzondan decorium die bi dekorasyon mağazasından kayınvaldem aldı geçen sene işte 80e felan almıştı.avizelerimide inan katalogdan beğendim gelince mağaza sahibi bile şaşırdı nekdar güsel bunlar die.öle çok lüks biyerdende almadım. ama bayağı pahalıydı 2tanesine 1,500 verdik daha doğrusu onlarda hediye bize:)

canımm banyon bir harika ya.eğer bir gün evim oLursa banyom benim de böyle fıstık yeŞili olucak =):teytey:

evin cok güzel
yatak odandaki perdelere bayıldım resmen ışıldamışşş
nerden yaptırdın öğenebilir miyim??

teşekkürler canım yenigelin olucna öle hele bi kaçsene geçsin sora çekeryine gösteririm bakalım yine aynı fikirdemi olucan:)

herşeyden önceee eşinle birbirinize çok yakışmışsınızz ALLAH sağlık huzur mutluluk içinde çocuklarınızla birlikte yaşamanızı,,ve,, yaşlanmanızı nasip etsin(ay daha başlarken yaşladırdım sizi:))) ) evinize gelince herşey çok güzel muntazam yerliyerinde güle güle iyi günlerde kullanın eşyalarınız eskisin ,sizler eskimeyin inşallah..sevgilerimle....

ayşşş royalcim nekadar güsel yazdın en hoşumagidende çocuklarınızla birlikte kısmı hoşuma gitti.çokaol allah razı olsunn...

ayşşş royalcim nekadar güsel yazdın en hoşumagidende çocuklarınızla birlikte kısmı hoşuma gitti.çokaol allah razı olsunn...

a.s.o anda içimden geçenleri yazıya döktüm (herzaman böle uzun ve güzel yazamam da:))) )yüreğinizden geçen tüm güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…