Burasi da benim evim...

canım herşeyin cok güzel Rabbim kocanla doğacak bebişlerinizle mutlu mutlu oturmayı nasip etsin

diğer arkadaşların dediği gibi perdelerin ve banyo takımların ayrıca bir şık kaydirigubbakcemile5

benim zevkime çok yakın zevkiniz.çok beğendim gerçekten Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Herzaman söylediğim gibi darısı tüm bekarların başına :jeyyar:

çok güzel ...güle güle oturun.....

benim zevkime çok yakın zevkiniz.çok beğendim gerçekten Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Herzaman söylediğim gibi darısı tüm bekarların başına :jeyyar:

herşey çok güzel ama özellikle perdelerine bayıldım çok zevkli güle güle otur

ay mutfak pek rahat iyi günlerde otur cnm

hepinize çok teşekkürler canlarımm
daha güselleri sizlerin olsun

lülücüğüüüüüüm ben çok utanabildim
belkim yüz milyon defa baktım evine ama hiç düşüncelerimi belirtmemişim -tatlicadiarzu-
ben mutfağına bayıldım bi de banyona bayıldım çok güzel rengarenk pozitif pozitif
bi sen sen çok zevklisin salonunda ki yatak odandaki ayrıntılar falan süper valla :jeyyar:
Rabbim ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah
ınşallah yavrunuzla birlikte mutlu mesut yaşayın e mi yuvanızda :1rolleyes:

canım benim evin çok güzel hele banyona bayıldım güle güle sağlıkla ve mutlulukla oturun inşallah

çok gzüel ferah bi evinvar güle güle oturun inşallah.sende benim gibi leoparı seviyosun heralde benimde yatak odamda leopar hakim:))

arçelik beyaz eşyalarr
beyaz perdelerin çok şıkkk durmuşşşş
evet canım arçelik ama buzdolabından memnun deilimm..teşekkrüler bu arada
çok gzüel ferah bi evinvar güle güle oturun inşallah.sende benim gibi leoparı seviyosun heralde benimde yatak odamda leopar hakim:))

evet canım sadece nevresimim leopar ama artık kullanmıyorum poslandı çünküü
yatak odam kırmızıdırr.. teşekkürlerrr

canım evin harika..siyaha bayılıyorum..yani venge rengi diyorlar bende mobilyalarımı bu renk sectim...allah güle güle oturmayı nasip etsin..bende kiradayım insallah en kısa zamanda ev sahibi oluruz...

canım evin harika..siyaha bayılıyorum..yani venge rengi diyorlar bende mobilyalarımı bu renk sectim...allah güle güle oturmayı nasip etsin..bende kiradayım insallah en kısa zamanda ev sahibi oluruz...
AMİN CANIM İNŞŞ... siyah iyi güselde hergün toz alsan ancakkk çalışan bi bayan oalrakk zor oluyo canım yaa...
ben yemek odasindaki takimini cok begendim nerden aldin aceba ?ve evinde cok guzel allah mutlu mesut etsin

teşekkürler canımm...yemek odam istikbal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…