mutfağı çok beğendim ben ..
onun dışında perdeler hoşuma gitmedi çok klasik olmuş..
mutfak dolapları çok hoş halısıda çok uyumlu ama yer seramikleri çok koyu renk evi sıkıcı gösteriyor onun dışında diğer yerler güzel canım.Allah huzur sağlıkla oturtsun .[/QUOT
çok teşekkür ederim. seramikleri öyle yapmışlar ona yapacak bişey yok açık renk çok daha hoş olurdu dediğin gibi
evin genel anlamda güzel. ama ben de evimi döşerken genel anlamda yaptığım hataları sen de yapmışsın mesela mobilyaların koyu renk bende öyle tercih etmiştim şimdiki aklım olsa beyaz tercih ederdim. hem daha ferah gösteryor hem de toz derdi yok.ayrıca girişindeki turuncu daireli halın benim salon halımdan.çok çok güzel olmasa da ben beğendim
mutfağın ve halıların çok çok güzel.. evet evin biraz klasik olmuş ama yine de çok hoş...allah ağzınızın tadını bozmasın
Adı üstünde ' Klasik '
Zamanı hiç geçmez , bunu unutmamak gerekli öncelikle . Ayrıca ; sadelik her zaman göze hoş görünür .
Diyorsanız ki ben sıkıldım , birkaç farklılık ekleyerek istediğiniz değişikliği elde edebilirsiniz .
Mesela ; renkli yastıklar , renkli aksesuar , duwar renklerine ufak dokunuşlar size yardımcı olabilir .
karışık geliyor demişsinya evin..
Aslında öyle fazla kalabalık değil sadece halıların desenli oldugu için onlar evi karışık gösteriyor.. mesela hol halın duvarlara uyan kremli düz birşey olsaydı
Salon halın aynen dün kremden kabartmalı aynı renkten desenli bir halı olsaydı mutfagın-oturma odan geometrik desen yerine düz bir renk ama kendinden desenleri olabilir halı olsaydı evin çok daha sade görünürdü...
Ama yinede kötü değil çok güzel evin herşeyin..
Güle Güle otur...
ben beğendm gayet hoş duruyor evin.aynı şeyi bende kendi kendime diyorum heralde gözum alıştı çok klasik geliyor evim diye.sanırım öyle oluoyr.allah mutluluk vrsi evinize.güle güle oturun
salondaki oturma grubun, halın, saatin, orta sehpan herşey birbiriyle uyumlu ve hoş.
hepimizin zaman zaman evlerimizden sıkıldığımız oluyo.
mesela ben mobilyaların yerini değiştiriyorum yada ufak aksesuarlar vb alıyorum yeni bi hava katıyo eve.
evin gayet güzel, iyi günlerde oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?