burası da bizim 11 aylık evimiz.... (fikirlerinize açığım)

QUOTE=MrsBanker;19721441]mutfağı çok beğendim ben ..
onun dışında perdeler hoşuma gitmedi çok klasik olmuş..[/QUOTE]

sanki hepinizin evi çok şık..ne yalan söylim evet çok şık evlerde var ama ne oturulabiliyor ne yatılabiliyor.put gibi otur kalk.incik boncuk sağ sol..
ben çok beğendim canım bende 11 aylık evliyim.allah önce ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.yuvanda mutlu huzurlu ol inşl..

iyi günlerde oturmanız dileğiyle... en çok hoşuma giden perdeleriniz oldu.mutluluklar

Merhaba,

Bence güzel eviniz var, iyi dösemissiniz. Inanin bundan kücük evlerde oturanlar var.. Güle güle huzurla oturmak nasip olur insallah... sevgiler

Bence evin çok güzel canım güle güle otur,önerilere açığım demişsin ya bi kaç bişey var gözüme takılan mesela salonun siyah beyaz ağırlıklı ama koltukların kahve,siyah ve kahve uyumsuz renklerdir kombine edilmez,ilerleyen zamanlarda değiştirebilirsin,bide antrenin rengi daha naturel renklerden olabilirr,bunlar haricinde gayet güzel bi evin var,sevmiyorum falan deme,ağız tadıyla oturun inşallah

sanırım kapalı bir bayansın resimden gördüm ama salonun çok güzel olmuş siyah beyaz koltuklarında kahve var ama yastıkları siyah beyaz çok güzel ben sadece aynanın önündeki bide masanın altındaki mutfaktaki halılarını beğenmedim daha şık ve ağır bir halı olsa evin çok ağır ve şık durur ben severim böyle evi çünkü tipik bir aslan kadınıyım ve biz görkemi şatafatı severiz gayet güzel canım sadece o halılar daha koyu kahveli olsa daha iyi olurdu mutfak dolapların çok güzel.. güle güle oturun inş..

yastıklarım siyah beyaz değil yastıklarımda koltuk rengi gibi koyu kahve ve beyaz siyah hiçbirşey yok ki allah allah resimden öyle mi görünüyor acaba.
sanırım halılar dediğin gibi ağır olabilirmis

Son düzenleme:

allah nazar'dan saklasin cok guzel. Ne kadar bizim turk bayanlarimiz sevki deyilmi.

tekrar ve tekrar allah gulle gulle gecindirsin.

Selamlar

salon masamız,konsolumuz ve aynamız aynı:)ama benim vitrinim yokkk...oturma odası koltukların biraz klasik benceevin tam bir bellona evi olmuşşş

salon masamız,konsolumuz ve aynamız aynı:)ama benim vitrinim yokkk...oturma odası koltukların biraz klasik benceevin tam bir bellona evi olmuşşş

oturma odam istikbal geri kalanı bellona:) eşyalarımı iyice gezip seçemedim ki başka şehirden evlenince öyle oldu 4 gün içinde beğendim eşyaları tekrar memleketime döndüm. Başka güzel mobilyacı yoktu burda napim

öncelikle güle güle oturun eviniz gayet güzel perdeler çok hoşuma gitti ama halılar biraz yanlış diyebilirim.girişe varaklı oval bir ayna koymuşsunuz ama yerde spor ve rengi uymayan bir halı koymuşsunuz.bence yer fayanslarınız koyu duvarda sarı krem altın pırıltıları olan biraz daha küçük bir halı olabilirdi.salon gayet güzel ve uyumlu.yatak odsı çok ferah.mutfak perdesi çok hoş son moda zebra perde ama gene yerde geometrik desnli halı dolaplarınız beyaz perdeniz beyaz fayanslar yeterince koyu halı biraz fazla karışık geliyor beyazlı kremli fazla desni olmayan bir halı iyi olurdu.oturma odsında mobilyalar kahve koltuk koyu laminat koyu yine halı koyu ve geometrik insanın dinlendiği en çok vakit geçirdiği oda ferah olmalı ordada düz bir halı olmalıydı nacizane fikirlerim.

yorumların çok hoş canım evet sanırım tek sorun halılar bana da öyle geldi. çok teşekkür ederim aklımda :)
mutfak halım normalde krem ve çok az kahveleri var ve çok ağır tam mutfağa uygun. bunu kire geliyor diye koyu renkleri çok diye böyle karışık aldım günlük öylesine kullanmak için. ama hol ve oturma odası halısı için bişeyler düşünebilirim :)

canım evin sene modasına uygun çok hoş döşenmiş bir ev
klasiklik konusuna gelince biraz avangart gibi duruyor rengler, taşlar v.s. ile ama çirkin bir hava oluşturmamış
bence kafana takma insna bir müddet sonra ne yaparsa yapsın tam memnun olamıyor
sen içinde mutlu ve huzurlu ol yeter önemli olan o takımların içinde eşinin sana sımsıkı sarılması

evet bir müdddet sonra göz alışıyor galiba. güzel dileklerin için teşekkür ederim. bence de huzurlu bir ev olması herşeyden önemli

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin arkadaşım her şeyin çok güzel eşyaların evin tertemiz mis ggibi Allah içine sindirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…