Bence evin çok güzel canım güle güle otur,önerilere açığım demişsin ya bi kaç bişey var gözüme takılan mesela salonun siyah beyaz ağırlıklı ama koltukların kahve,siyah ve kahve uyumsuz renklerdir kombine edilmez,ilerleyen zamanlarda değiştirebilirsin,bide antrenin rengi daha naturel renklerden olabilirr,bunlar haricinde gayet güzel bi evin var,sevmiyorum falan deme,ağız tadıyla oturun inşallah [/QUOT
canım salonumda hiç siyah renk yok ki halım kahve ve kırıkbeyaz koltuklarımda kırık beyaz deri oturma yerleri kahve mobilyası da yine kahveli siyah hiç bir şey yok yani :) çok saol ok teşekkür ederim ...
sanırım kapalı bir bayansın resimden gördüm amasalonun çok güzel olmuş siyah beyaz koltuklarında kahve var ama yastıkları siyah beyaz çok güzel ben sadece aynanın önündeki bide masanın altındaki mutfaktaki halılarını beğenmedim daha şık ve ağır bir halı olsa evin çok ağır ve şık durur ben severim böyle evi çünkü tipik bir aslan kadınıyım ve biz görkemi şatafatı severiz gayet güzel canım sadece o halılar daha koyu kahveli olsa daha iyi olurdu mutfak dolapların çok güzel.. güle güle oturun inş..
( ufak bir düzeltme salon koltuklarım kahve yastıklarım siyah beyaz gibi algılanmış herkesce yastıklarımda kahve ve beyaz sanırım koyu çıkmışlar. salonda siyah hiçbirşey yok) arkadaşlar resimleri cep telefonundan yüklediğim için çok geniş açıdan çekemedim o yüzden biraz fazla oldular. Evim gözüme alıştığımdan mıdır bilmem bana fazla klasik gelmeye başladı şimdi evlensem daha farklı bir ev döşerdim bu gerçek yine de yorumlarınızı merak ediyorum siz nasıl buldunuz?
evin eşyaların çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun bence hiç sıkılma.
allah razı olsun. sıkılmıycam evet böyle sevmeliyim burada bir çok yorumdan sonra çok çok da fena olmadığını düşündüm( ufak bir düzeltme salon koltuklarım kahve yastıklarım siyah beyaz gibi algılanmış herkesce yastıklarımda kahve ve beyaz sanırım koyu çıkmışlar. salonda siyah hiçbirşey yok) arkadaşlar resimleri cep telefonundan yüklediğim için çok geniş açıdan çekemedim o yüzden biraz fazla oldular. Evim gözüme alıştığımdan mıdır bilmem bana fazla klasik gelmeye başladı şimdi evlensem daha farklı bir ev döşerdim bu gerçek yine de yorumlarınızı merak ediyorum siz nasıl buldunuz?
evin eşyaların çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun bence hiç sıkılma.
salon masamız,konsolumuz ve aynamız aynı:)ama benim vitrinim yokkk...oturma odası koltukların biraz klasik benceevin tam bir bellona evi olmuşşş
öncelikle güle güle oturun eviniz gayet güzel perdeler çok hoşuma gitti ama halılar biraz yanlış diyebilirim.girişe varaklı oval bir ayna koymuşsunuz ama yerde spor ve rengi uymayan bir halı koymuşsunuz.bence yer fayanslarınız koyu duvarda sarı krem altın pırıltıları olan biraz daha küçük bir halı olabilirdi.salon gayet güzel ve uyumlu.yatak odsı çok ferah.mutfak perdesi çok hoş son moda zebra perde ama gene yerde geometrik desnli halı dolaplarınız beyaz perdeniz beyaz fayanslar yeterince koyu halı biraz fazla karışık geliyor beyazlı kremli fazla desni olmayan bir halı iyi olurdu.oturma odsında mobilyalar kahve koltuk koyu laminat koyu yine halı koyu ve geometrik insanın dinlendiği en çok vakit geçirdiği oda ferah olmalı ordada düz bir halı olmalıydı nacizane fikirlerim.
canım evin sene modasına uygun çok hoş döşenmiş bir ev
klasiklik konusuna gelince biraz avangart gibi duruyor rengler, taşlar v.s. ile ama çirkin bir hava oluşturmamış
bence kafana takma insna bir müddet sonra ne yaparsa yapsın tam memnun olamıyor
sen içinde mutlu ve huzurlu ol yeter önemli olan o takımların içinde eşinin sana sımsıkı sarılması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?