Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnfluencer olmak istiyorum 0dan içerik üretmeye karar verdim kızlar ne diyosunuzz
Fikirlere açığım var mı başka bu tür düşünceleri hayalleri olan ben 21 yaşındayım su an kpss hazırlık sürecine giricem ama ufak da olsa bir başlangıç yapmak istiyorum
Fikirlere açığım var mı başka bu tür düşünceleri hayalleri olan ben 21 yaşındayım su an kpss hazırlık sürecine giricem ama ufak da olsa bir başlangıç yapmak istiyorum
Bende artık düşünüyorum çünkü telefonu olan herkes yapabilir kendine bi konu belirle tarif bakım tasarruf veya kombin vs. Bundan devam et veya birkaç sayfa aç ve farklı konularla devam et hangisi tutarsa çğnkü biri öyle yapmış ve aşırı ciddi yapma çünkü aşırı önemsenen şeyler tutmuyor biraz hovarda içerikler en başta popüler olmak için yeterli herşeyin mükemmel olmasjna gerek yok en başta yüzünü göstermek zorundada değilsin