burası da bizim 11 aylık evimiz.... (fikirlerinize açığım)

Sanırım tek sorun evin küçük olması çünkü eşyalarım çok çirkin değil ama kendini göstermiyor malesef... İnşallah ev almak nasip olur bir kaç yıl içinde... Rabbim isteyen herkese istediği gibi bir ev versin. Çok saol dileklerin için

Ben çok beğendim canım biraz küçük olsa da çok kullanışlı derli toplu olmuş.

Mutfağın yer karosuyla, yarıya kadar olan karoların aynı renk olması da güzel bir detay.. Daha açık bir renk olabilirdi belki ama böyle de çok güzel olmuş bence..

Güle güle otur canım huzur ve sağlıkla..

gayte güzel bence canım perdelerini sevdim ben çok hoşlar sade ve şık bir ev olmuş güle güle kullan.

ev sahibi öyle yaptırmış
küçük bir ev evet ama zar zor bulmuştuk düğüne yakın mecbur kabul ettim büyük ev olsaydı süper olurdu... saol canım çok teşekkür ederim.

ev sahibi öyle yaptırmış
küçük bir ev evet ama zar zor bulmuştuk düğüne yakın mecbur kabul ettim büyük ev olsaydı süper olurdu... saol canım çok teşekkür ederim.

O da olur inş.zamanla.

Çocuk var mı merak ettim iki kişiyseniz zaten yeter de artar yani:))

O da olur inş.zamanla.

Çocuk var mı merak ettim iki kişiyseniz zaten yeter de artar yani:))

11 aylık evliyim canım yok henüz ama sanırım zorlanıcam da korunmuyorum birşey yok henüz pkoluyum ben dua edin br tane de cici bir yavrumuz olsun teyzeleri... Ozaman belki de çocuk bahaenisyle de çıkarım bilmiyorum ki taşınmak da kolay değil gerçi ev almadan çıkmak istemiyorum... Öyle işte :)

İnşallah canım Allah isteyen herkese hayırlısını versin.
Daha çok yenisiniz olur inşaallah

Tekrar mutluluklar...

İnşallah hayırlısı tabi çokm erken şuanda tabiki inşallah çok bekletmez tek korkum o... Allah isteyen herkese versin dediğin gibi

Mutfağın güzelmiş.. Allah en yakın zaman da bir bebiş bir de ev nasip etsin Güle güle huzurla oturun

cnm evin çok güzel mutlu huzurlu yaşaman dileğiyle.eşyaların çok zevkli alınmış.ev biraz küçük heralde ondan çok belli olmuyor.yer döşemeleri koyu olduğu için hem odalar hem holler koyu renk yapmışlar ama nasıl olsa kendi evin değil .bazı şeylere müdahale edilemiyor kiracı olduğumuz zaman.allahım en yakın zamanda evlat nasıp eder inşallah o zaman insana evi cennet gibi geliyor zaten.

allah razı olsun çok saol canım.. Güzel dileklerin için teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin

güzel günlerde sağlıklı mutlu huzurlu otur canım, mobilyaların tam benim sevdiğim türden klasik sade ve hoş, ben çok beğendim

bence hersey cok guzel...detaylara takilma lutfen..ayrica bana gore hic klasikte degil,gayet guzel dosenmis,rahat ve kullanisli bir ev...icinde kendini huzurlu ve mutlu hissediyorsan olay tamamdir...iyi gunlerde otur...sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…