Bence evin çok çok güzel salonun mutfağın yatak odan hepsinin ayrı bir güzelliği var ben çok beğendim allah ağzının tadını bozmasın inş.güle güle otur canım
Canım evin çok güzel eşyalarında çok güzel fakat ev küçük olduğu için kendini gösterememiş eşyalar. İlerde büyük eve taşınınca inan eşyaların kendini iki kat daha güzel gösterecek. Seçimlerin zevkli huzur ve mutlulukla oturman dileği ile.....
Ben çok beğendim canım biraz küçük olsa da çok kullanışlı derli toplu olmuş.
Mutfağın yer karosuyla, yarıya kadar olan karoların aynı renk olması da güzel bir detay.. Daha açık bir renk olabilirdi belki ama böyle de çok güzel olmuş bence..
Güle güle otur canım huzur ve sağlıkla..
gayte güzel bence canım perdelerini sevdim ben çok hoşlar sade ve şık bir ev olmuş güle güle kullan.
ev sahibi öyle yaptırmış
küçük bir ev evet ama zar zor bulmuştuk düğüne yakın mecbur kabul ettim büyük ev olsaydı süper olurdu... saol canım çok teşekkür ederim.
O da olur inş.zamanla.
Çocuk var mı merak ettim iki kişiyseniz zaten yeter de artar yani:))
O da olur inş.zamanla.
Çocuk var mı merak ettim iki kişiyseniz zaten yeter de artar yani:))
11 aylık evliyim canım yok henüzama sanırım zorlanıcam da korunmuyorum birşey yok henüz pkoluyum ben dua edin br tane de cici bir yavrumuz olsun teyzeleri... Ozaman belki de çocuk bahaenisyle de çıkarım bilmiyorum ki taşınmak da kolay değil gerçi ev almadan çıkmak istemiyorum... Öyle işte :)
Mutfağın güzelmiş.. Allah en yakın zaman da bir bebiş bir de ev nasip etsinGüle güle huzurla oturun
güle güle otur bence cok güzel bir ev...
cnm evin çok güzel mutlu huzurlu yaşaman dileğiyle.eşyaların çok zevkli alınmış.ev biraz küçük heralde ondan çok belli olmuyor.yer döşemeleri koyu olduğu için hem odalar hem holler koyu renk yapmışlar ama nasıl olsa kendi evin değil .bazı şeylere müdahale edilemiyor kiracı olduğumuz zaman.allahım en yakın zamanda evlat nasıp eder inşallah o zaman insana evi cennet gibi geliyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?