ezouygun hadi bakalım inşaallah ayın 19 unda sevinirsin...
inşaallah gelir bebişin...
inşaallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tamam işte başlamışsın kilo almaya..
gayet normal bence..
bende ilk aylar kusmaktan kilo verdim..
sonra kaybettiğim kiloları 17 haftadan sonra almaya başlamışım, doktorum öle dedi geçen gün.. 17 haftaya kadar hiç almamışım yani...
dediğim gibi 6. aydan sonra başlıyor zaten engelleyemiyosun...
oğlun gerektiği besini alıyordur zaten sen merak etme aç kalmaz o :))
ha bu arada bolbol meyve ye...
bende çok oburlaştım, ama meyve elimden düşmüyor..
şuan benim kız 2,900.. maaşallah gelişimi 4 hafta önden gidiyormuş..
biraz obez olucak herhalde bilmiyorumkismile
cuma bugün bu dileklerimiz umarım kabul olur.
anemone daha çatlamamışsındır...
bak kremere felan para verme boşuna...
ben sadece saf zeytin yağı sürdüm ve birde kuru ciltler için nemlendirici. ama hergün düzenli olarak zeytinyağımı sürdüm karnıma...
çok şükür şu ana kadar bir tane bile çatlağım yok.. ki karnım maaşallah baya büyük.. çokda gerildim..
ama gel gör ki (yok görme :roflol: ) kalçalarım çatlak içinde.. göğüsümün bir tanesi de başladı çatlamaya.. oralara hiç birşey sürmemiştim tabi. başladı çatlamaya.. şimdi deli gibi her yerime her gün zeytin yağı sürüyorum.. inş. şu son bir ayda da çatlamam..
aklında bulunsun en güzeli zeytinyağı....
:))
tatlım ben basenlerime kalçama gögüslerime ve göbüşüme badem yağı sürüyorum gerginliğimi alıyor ve yumuşacık oluyor henüz yok çatlak inşallah olmaz
badem yağı bende tüylenme yaptı..
3 aylıkken başlamıştım sürmeye 1 ay sürdüm bıraktım..
kızlar ben kaçtım belim ağrıdı uzanıyım iraz gelirim yine kendinize ii bakın
çok teşekkür ederim kızlar .anemone sen çalışıyormusun.
slm kızlar nasılsınız... yıne yoksunuz.. benımde canım sıkkın dün eşim farkında olmadan agzından bısey kacırdı ama cok üzdü benı bana dedıkı sen 23 yaşındasın ben 28 zamanım gidiyo.. yaşım ilerliyo dedı.. oysa bende hep ona üzülüyordum genc baba olsaydı keske dıye ama ınanın bu laf benı cok kırdı
DOREMİİ.................
doğum gününü şimdiden kutluyorum haftaya demişdin ama gününü bilmediğim için şimdiden kutlarım.bi kaç gün giremeyebilirm çünkü.bu yaşın sana minik bi bebekle geliyo ne güzel yeni yaşının tadını çıkar mutlu .sağlıklı huzurlu seneler dilerim......[/COLOR]
slm kızlar nasılsınız... yıne yoksunuz.. benımde canım sıkkın dün eşim farkında olmadan agzından bısey kacırdı ama cok üzdü benı bana dedıkı sen 23 yaşındasın ben 28 zamanım gidiyo.. yaşım ilerliyo dedı.. oysa bende hep ona üzülüyordum genc baba olsaydı keske dıye ama ınanın bu laf benı cok kırdı
naber kızlar naslsınız doremi birtek sen varsın galiba nasıl gidiyor
iyi valla nolsun..
akşama arkadaşlar gelicek.. mutfakata yemek yapıyodum...
bitti herşeyim, yetiştirdim şükür :))
sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?