burasıda bizim muhabbet topiğimiz olsunn.. Haydi dalın içeri :)

bu kadar uğraşdan sonrada gelmesi ayrı bir sevinç tabi.kızlar bende ayın 19unu bekliyorum.bakalım neler olacak.:kedi:[/QUOTE]

hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ama eğer olmazsada umudunu sakına yitirme eninde sonunda gelecek bebeğin

obez olmaz merak etme annesi sağlıklı doğar inşallah

anemone daha çatlamamışsındır...
bak kremere felan para verme boşuna...
ben sadece saf zeytin yağı sürdüm ve birde kuru ciltler için nemlendirici. ama hergün düzenli olarak zeytinyağımı sürdüm karnıma...
çok şükür şu ana kadar bir tane bile çatlağım yok.. ki karnım maaşallah baya büyük.. çokda gerildim..
ama gel gör ki (yok görme :roflol: ) kalçalarım çatlak içinde.. göğüsümün bir tanesi de başladı çatlamaya.. oralara hiç birşey sürmemiştim tabi. başladı çatlamaya.. şimdi deli gibi her yerime her gün zeytin yağı sürüyorum.. inş. şu son bir ayda da çatlamam..
aklında bulunsun en güzeli zeytinyağı....

:))
tatlım ben basenlerime kalçama gögüslerime ve göbüşüme badem yağı sürüyorum gerginliğimi alıyor ve yumuşacık oluyor henüz yok çatlak inşallah olmaz

:))
tatlım ben basenlerime kalçama gögüslerime ve göbüşüme badem yağı sürüyorum gerginliğimi alıyor ve yumuşacık oluyor henüz yok çatlak inşallah olmaz

badem yağı bende tüylenme yaptı..
3 aylıkken başlamıştım sürmeye 1 ay sürdüm bıraktım..

kızlar ben kaçtım belim ağrıdı uzanıyım iraz gelirim yine kendinize ii bakın

slm kızlar nasılsınız... yıne yoksunuz.. benımde canım sıkkın dün eşim farkında olmadan agzından bısey kacırdı ama cok üzdü benı bana dedıkı sen 23 yaşındasın ben 28 zamanım gidiyo.. yaşım ilerliyo dedı.. oysa bende hep ona üzülüyordum genc baba olsaydı keske dıye ama ınanın bu laf benı cok kırdı

üzülme tatlım bazen anlamıyorlar hem ne olacak ki benim eşimde 32 yaşında ve daha yeni baba oluyor( ALLAH izin verirse inşallah ) belki canı birşeye sıkılmıştır üzülme sen pişman olmuştur bence dediğine bazen erkekler anlamıyor bizleri üzülme düzelir herşey

DOREMıı.................
doğum gününü şimdiden kutluyorum haftaya demişdin ama gününü bilmediğim için şimdiden kutlarım.bi kaç gün giremeyebilirm çünkü.bu yaşın sana minik bi bebekle geliyo ne güzel yeni yaşının tadını çıkar mutlu .sağlıklı huzurlu seneler dilerim......[/COLOR]

saol canım. hatırlaman ne güzel.. çok mutlu ettin beni...olumunekankayizsmile
nerde söylemiştim hiç hatırlamıyorum ama 18 ocak benim doğum günüm...:)

ya sen ne bakıyosun erkeklere... onlar bizim gibi düşünceli değiller o kadar maalesef..
sen hiç takam kafana.. hem bence ikinizin de yaşı çok ufak.. ben senin yaşındayken daha çocuk düşünmüyordum bile.. bak 26 ya giricem Allah nasip ederse eğer anca bu yaşımda anne olucam.. hem en güzeli bence olgun anne baba olmak.. gerçekten bak..
sen hiç takma kafana tamam mı canım.. öptüm seni..

naber kızlar naslsınız doremi birtek sen varsın galiba nasıl gidiyor

iyi valla nolsun..
akşama arkadaşlar gelicek.. mutfakata yemek yapıyodum...
bitti herşeyim, yetiştirdim şükür :))

sen napıyosun

iyi valla nolsun..
akşama arkadaşlar gelicek.. mutfakata yemek yapıyodum...
bitti herşeyim, yetiştirdim şükür :))

sen napıyosun

kolay gelsin bende birşeyler yaptım mutfakta belim ağrıdı uyku bastırdı ama uyumamaya çalışıyorum uyursam gece uyuyamam diye

canım sıkılıyor aslında yapacak birşeyler arıyorum ev işi dışında :))

selam kızlar nasılsınız.şuan kimse yok sanırım. en iyisi sabah gelim ben. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…