öff benimkide yeni evliyken kıyafetlerime çok karışırdı millet beni övdükçe bozulurdu ben anlardım ben herşeyi çakarım huyum kurusun kısıtlamalar vardı ama yıllar geçtikçe birbirini tanıyosun karışmıyo artık eskisi gibi
hadi ya burhaniyedesin demek halamın amcamın kuzenimin yazlığı var orda .çok güzel diyolar oraları için.ailene yakındır yanii.annenler falan..senağlama
bulantılarda bayağı erken başlıyomuş yani.neyseki sen zoru atlatmışsın.
oh oh maaşallah.kucağına aldığın günleride hayırlısıyla görürsün inşallah.
ya sen delirdin miiii...
gayet normalsin.. ne zayıflaması... keşke bende kalsa bu kilolar diye bakıyorum sen 50 kilo olmak istiyosun :):))... yaşında gayet normal.. bende haftaya 26 ya giricem bilmiyorumkismile
oyy maaşallahhhh oğluşunaaa...
Allah nazarlardan korusun onu..
güle güle büyüsün :))
iyi hadi bari bundan sonra rahat edersin sende:)
yaa en güzel...
nerde acaba yazlıkları..
nasılsınız kızlar herşey yolun damı
inşallah canım çok teşekkür ederim darısı sana
canım hoşgeldin.biz erken dedikoduya başladık.hamilelerin duası kabul olurmuş.iyi dileklerin için cok sağol.inşallah olur.sizin olmuyacak diye umutsuzluğa düşdüğünüz oldumu peki?kucağınızda bi bebekle hayal ettinizmi kendinizi?
canım hoşgeldin.biz erken dedikoduya başladık.hamilelerin duası kabul olurmuş.iyi dileklerin için cok sağol.inşallah olur.sizin olmuyacak diye umutsuzluğa düşdüğünüz oldumu peki?kucağınızda bi bebekle hayal ettinizmi kendinizi?
ben artık çok zorlanıyorum...
hele geceleriii... yattığımdan kalkamıyorum... dün gece kaç kere wc ye kalkıcam kalkamadım, bi yeri tutup destek almak istiyorum ama bu seferde ellerim uyuşuk ve şiş olduğu için tutmuyo...
eşimi kaldırdım kaçkere beni kaldır diye..
gerçekten çokzor yaa..
şuan en rahat aylardasın, valla keyfine bak...
sen ne diyosun :)))
neler yaşadık biz topicçe.. ne aylar bekledik hamilelik haberi alalım diye...
ama öyle bir anda geldiki bebeklerimiz, hiç ummadığımız anda çıkıp geliverdiler.
o yüzden sakın sıkma kendini.. strese sokma boşuna. herşeyin bir vakti ve zamanı varmış. Allah hayırlısını versin hepimize
umulmadık anda gelmeleri ne güzel.benimki şey galiba hani b döenm oluya bayanlarda kimle evlencem nasıl biri olucak.şimdi de olucakmı olursa nasıl olucak falan gibi....:)))))))))))
walla tatlım ben şimdiden sağa sola dönerken zorlanıyorum :) reflümde olduğu için tıkanıyorum nefes almakta zorlanıyorum bazen kilo almadım henüz hamilelikte bakalım ne olacak hayırlısı
umulmadık anda gelmeleri ne güzel.benimki şey galiba hani b döenm oluya bayanlarda kimle evlencem nasıl biri olucak.şimdi de olucakmı olursa nasıl olucak falan gibi....:)))))))))))
çok normal bunları düşünmen canım..
inan hamile kalmakla iş bitmiyor, asıl o zaman başlıyor dert.. her an sağlıklımı acaba diye bi soru olucak kafanda.. daha neler neler :))
o yüzden şimdiden strese sokma kendini... o gelir zamanı gelince bak görürsün annesi boshayallersmile
biraz daha büyüyün bakalım ozaman hiç yatamıcaksın..
bende nefes alamıyorum...
doktor kontrolümde bile ultrasondayken doktorum başımın altını yükseltiyor. öyle anca yatabiliyorum... resmen nefes alamıyorum.. tıkanıp kalıyorum. çok zor yaa...
daha kilo almaman avanaj..
zaten 7. aydan sonra engelleyemiyosun.. ben sadece bu ay 5 kilo almışım..
doktorum acayip kızdı.. daha bir ayın var napıyosun dedi.. toplam 15 kilo almış oldum yanii..
çok normal bunları düşünmen canım..
inan hamile kalmakla iş bitmiyor, asıl o zaman başlıyor dert.. her an sağlıklımı acaba diye bi soru olucak kafanda.. daha neler neler :))
o yüzden şimdiden strese sokma kendini... o gelir zamanı gelince bak görürsün annesi boshayallersmile
canım benim duygulandırdın beni yahu...aslında doktorum aksı bişey demediği için rahatım ama adet dönemi gelip de hastalandığımda aslında içten içe beklenti içinde olduğumu anlıyorum.meğer kendime bile soylemediklerim oluyomuş
ben 64 kg hamile kaldım sonra 58 kg ye düştüm şimdi 62 kg yum daha hamile kaldığım kiloma ulaşmadım bakalım ne olacak sanırım almam gerekiyordu çünkü dün dr kilomu ölçünce yüzünün şekli değişti ve sen çok kustun değil mi diye sordu sonra evet diyince tamam normal o zaman dedi ama kilo alırım sanırım çünkü oğlum obur durmadan acıkıyor ve acıktıgı zaman tekmeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?