burasıda bizim muhabbet topiğimiz olsunn.. Haydi dalın içeri :)

hadi ya burhaniyedesin demek halamın amcamın kuzenimin yazlığı var orda .çok güzel diyolar oraları için.ailene yakındır yanii.annenler falan..senağlama
bulantılarda bayağı erken başlıyomuş yani.neyseki sen zoru atlatmışsın.

iyi hadi bari bundan sonra rahat edersin sende:)

yaa en güzel...
nerde acaba yazlıkları..

teşekkür ederim yüce RABBİM hepimizin evlatlarını nazardan esirgesin

nasılsınız kızlar herşey yolun damı

ben artık çok zorlanıyorum...
hele geceleriii... yattığımdan kalkamıyorum... dün gece kaç kere wc ye kalkıcam kalkamadım, bi yeri tutup destek almak istiyorum ama bu seferde ellerim uyuşuk ve şiş olduğu için tutmuyo...
eşimi kaldırdım kaçkere beni kaldır diye..
gerçekten çokzor yaa..
şuan en rahat aylardasın, valla keyfine bak...

inşallah canım çok teşekkür ederim darısı sana

canım hoşgeldin.biz erken dedikoduya başladık.hamilelerin duası kabul olurmuş.iyi dileklerin için cok sağol.inşallah olur.sizin olmuyacak diye umutsuzluğa düşdüğünüz oldumu peki?kucağınızda bi bebekle hayal ettinizmi kendinizi?

sen ne diyosun :)))
neler yaşadık biz topicçe.. ne aylar bekledik hamilelik haberi alalım diye...
ama öyle bir anda geldiki bebeklerimiz, hiç ummadığımız anda çıkıp geliverdiler.
o yüzden sakın sıkma kendini.. strese sokma boşuna. herşeyin bir vakti ve zamanı varmış. Allah hayırlısını versin hepimize..

çok oldu ben umudumu kesmiştim zaten doktorum normal yolla olmayacak dedi 1 kez aşılama denedik olmadı ekimde tüp bebek tedavisine başlayacaktık ve ben nasılsa normal yolla olmayacak diye yumurtlama zamanını takmadan eşimle 1-2 kere ilişkiye girdik ağustosta ve ramazan bayramına 1 hafta kala hamile olduğumu öğrendim süpriz oldu inanamadım önce kendiliğinden oldu sanırım kafadan atmak düşünmemek gerekiyor
ben hep kendime normal yolla olması çok güzel ama olmasada tüp bebek , aşılama vb bi şekilde anne olacam ben diye telkin ettim hep kendimi ALLAH A HAMD OLSUN Kİ yüce rabbim dualarımı ve çabalarımı boşa çıkartmadı isteyen herkeze yaşatsın

walla tatlım ben şimdiden sağa sola dönerken zorlanıyorum :) reflümde olduğu için tıkanıyorum nefes almakta zorlanıyorum bazen kilo almadım henüz hamilelikte bakalım ne olacak hayırlısı

walla tatlım ben şimdiden sağa sola dönerken zorlanıyorum :) reflümde olduğu için tıkanıyorum nefes almakta zorlanıyorum bazen kilo almadım henüz hamilelikte bakalım ne olacak hayırlısı

biraz daha büyüyün bakalım ozaman hiç yatamıcaksın..
bende nefes alamıyorum...
doktor kontrolümde bile ultrasondayken doktorum başımın altını yükseltiyor. öyle anca yatabiliyorum... resmen nefes alamıyorum.. tıkanıp kalıyorum. çok zor yaa...
daha kilo almaman avanaj..
zaten 7. aydan sonra engelleyemiyosun.. ben sadece bu ay 5 kilo almışım..
doktorum acayip kızdı.. daha bir ayın var napıyosun dedi.. toplam 15 kilo almış oldum yanii..

umulmadık anda gelmeleri ne güzel.benimki şey galiba hani b döenm oluya bayanlarda kimle evlencem nasıl biri olucak.şimdi de olucakmı olursa nasıl olucak falan gibi....:)))))))))))[/QUOTE]

hepimizde oldu ilk başta nasıl birisiyle evlenecem sonra hamile olunca nasıl gözükecem çocuğum kime benzeyecek iyi bir anne olabilecek miyim yetebilecekmiyim bebeğime vb sorular hiç bitmiyor merak etme ne kadar göz yaşı döktük bir bilsem ben ee daha bebek yok mu diyenlerle kavga edecek dereceye gelmiştim sinir oluyordum ...

ben 64 kg hamile kaldım sonra 58 kg ye düştüm şimdi 62 kg yum daha hamile kaldığım kiloma ulaşmadım bakalım ne olacak sanırım almam gerekiyordu çünkü dün dr kilomu ölçünce yüzünün şekli değişti ve sen çok kustun değil mi diye sordu sonra evet diyince tamam normal o zaman dedi ama kilo alırım sanırım çünkü oğlum obur durmadan acıkıyor ve acıktıgı zaman tekmeliyor

umulmadık anda gelmeleri ne güzel.benimki şey galiba hani b döenm oluya bayanlarda kimle evlencem nasıl biri olucak.şimdi de olucakmı olursa nasıl olucak falan gibi....:)))))))))))

hepimizde oldu ilk başta nasıl birisiyle evlenecem sonra hamile olunca nasıl gözükecem çocuğum kime benzeyecek iyi bir anne olabilecek miyim yetebilecekmiyim bebeğime vb sorular hiç bitmiyor merak etme ne kadar göz yaşı döktük bir bilsem ben ee daha bebek yok mu diyenlerle kavga edecek dereceye gelmiştim sinir oluyordum ...[/Q

bu kadar uğraşdan sonrada gelmesi ayrı bir sevinç tabi.kızlar bende ayın 19unu bekliyorum.bakalım neler olacak.:kedi:

tamam işte başlamışsın kilo almaya..
gayet normal bence..
bende ilk aylar kusmaktan kilo verdim..
sonra kaybettiğim kiloları 17 haftadan sonra almaya başlamışım, doktorum öle dedi geçen gün.. 17 haftaya kadar hiç almamışım yani...
dediğim gibi 6. aydan sonra başlıyor zaten engelleyemiyosun...
oğlun gerektiği besini alıyordur zaten sen merak etme aç kalmaz o :))
ha bu arada bolbol meyve ye...
bende çok oburlaştım, ama meyve elimden düşmüyor..
şuan benim kız 2,900.. maaşallah gelişimi 4 hafta önden gidiyormuş..
biraz obez olucak herhalde bilmiyorumkismile

ezouygun hadi bakalım inşaallah ayın 19 unda sevinirsin...
inşaallah gelir bebişin...
inşaallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…