burasıda sevgilisi başka şehirde ve üniverstede olanların paylaşım alanı olsun =)

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
meraba kızlar erkek arkdaşımla üniverstede tanıştık 2 yıllıktı okul bitti ıkımızde baska sehırlerde yasıyoduk okul bıttı aradan bır yıl gectı 3 sene bıttı yanı ılskımız devam edıyor ama o 2. unıverstesını okumaya gitti bende büyük bi çabayla emur olmaya çalışıyorum buzamana kadar cok uzun ayrı kalmadık bıkere 5 aylık bı surede uzak kaldık onun dısında hep gorustuk cunku ablam onun oturdugu sehırde otruyor ama sımdı unıverstede oldugu ıcın nadır gelıyor oraya ve bız 3 aydır görüsemıyoruz bu süre içinde benım kıskanclıklarım yüzünden cok tartıstık zamanında kucuk bı hatası olmustu ılıskının baslarında bir kızla konusmustu netten affettım ama ogünden beri bıda tam anlamıyla guvenemedım ona evındeyken rahattım ama sımdı unıverstede benı aldatıcaganı dusunmuyorum ama karsı cınslere guvenmıyorum aslında cok efendı bırıdır ama ortamı olsun ıstıyo takıldıgı grupta kızlarda var ve ben cok kıskanıyorum samımı olmasını asla ıstemıyorum katlanamıyorum sankı kızın tekı ona asılcakmıs gıbı gelıyo yada belkıde sevgılımın gonlunun kayabılcegınden korkuyorum benı sevdıgınede emınım ama bole korkularım var bıan once yanına gıtsem hersey duzelıcek ama daha vakit var ve ben o vakit gelene kadar kendıme hakim olmak zorundayım yoksa ilişkimiz biticek bunu görebiliyorum bu konuda benımle aynı durumda olanlar varsa birbirimizden yardım alalım yada daha önce tecrübesi olan ne şekilde davranmalıyım napmalıyım bılmıyorum hıc bı kızla samımı olmasına katlanamıyorum şüpe edıyorum sureklı korkuyorum hayat zindan oldu resmen onuda sıkmak ıstemıyorum yoksa soguycak ıyıce ve bıtıcek yardımcı olun kızlar ilişkim giderek kötüye gidiyo

ya neden kimse cvp yazmıyo fikirlerinize yardımlarınıza çok ihtiyacım var onu çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama dediklerinide yapamıyorum içim rahat etmiyo dünya bana dar oluyo ben hiç erkeklerle falan görüşmüyorum o rahat zaten görüşsem hep aklı bende kalır ondanda aynı şeyi istedim ama o yapmak istemiyo benım yaptıgım fedakarlıgı benım ıcın kız arkdaslarım yeterli ama onun ıcın erkek arkdaşları yeterlı gelmiyo sankı çokmu şey istiyorum ben insan sevgilisini üzmemek için yapmazmı bunu

canım daha önceki konularındada yazmıştım sana bence üzerine gitmeyi bırakmalısın yani malesef ki erkekler bizim gibi değiller onlar çok sevselerde sıkılmaya gelemiyorlar bence onu biraz kıskandırabilirsin

:S ama benim içimden erkeklerle görüşmek gelmiyo nasıl kıskandırıcam yalanmı söylesem buluşmuş gibi bida en son kavga ettik patladı dün barıştık ama soğumuş gibi davranıyo cok uzuluyorum canm falan diyo ama bellı sogumus bıraz bıgunde sogurmu ınsan ya bırıkım bunlar dedı hemen askım canım olmamı bekleme dıyo yıne canım falan dıyo ama sankı ıcınden gelerek söylemiyo ıcıme ateş düştü sanki biticekmiş gibi korkuyorum ama yınede hala şüpelerım devam edıyo sureklı face ıne falan gıresım gelıyo bırısı eklemısmı dıye off ben nıye böyleyım ya

onu kaybedince daha mutsuz olacaksın, durumu oralara getirme cnm (

onu kaybedince daha mutsuz olacaksın, durumu oralara getirme cnm (

bitmek üzere zaten bana soğuk davranıyodu ıkıgundur nedenını sordum kavgada sogudum demıstıya hemen askım canım olamıyorum dedı ama ole davranması soguk olması cok agarıma gıdıyodu cok uzuluyodum ozaman benı duzelene kadar arama ben aramıcam cunkı dedım tamam dedıgın gıbı olsun dedı 2 saattır aramadı cok kotuyum napıyo ne edıyo bılmıyorum bızı dusunuyomu yoksa eglencesınemı bakıyo sızce duzelırmı

Düzelir inşallah.Çok üstüne gitme.Çok benzer olmasada aynı durumdayız seninle.
Erkek arkadaşım uzak bir şehirde üni. okuyor.Ama fark şu ki biz zaten ayrı şehirlerdeydik,yani aylarca göremiyorum çoğu zaman.
Hep uzaktık.Tabi ki çok zor,kolay değil bu şekilde ilişki yürütmek.Hele birde güven zedeleyici birşey yaşandıysa çok daha zor.
İlişikimin başlarında benzer şeyler yaşadım o yüzden bende tam anlamıyla güvenemiyorum:S
Yani yaşadığın korkuların aynıları bende de mevcut.
Ben kendime bile bi çözüm bulamadım henüz =)
Ama 3 yıllık bir ilişki kolay kolay bitmez eminim.Onunda rahat olduğunu hiç sanmıyorum.
Senin düşündüklerini o da düşünüyor belkide.Sonuçta şartlar aynı.
Kendini üzme yıpratma zor olsada bunu başarmaya çalış.

cok saol cnm yorum ıcın pekı senın erkek arkdasın da kızlarla arkdas oluyomu ortam ıcınde falan tartsıyomusunuz takılıyolarmıs kız erkek karısık :S bızım sorunumuz hep bu yuzden

cok saol cnm yorum ıcın pekı senın erkek arkdasın da kızlarla arkdas oluyomu ortam ıcınde falan tartsıyomusunuz takılıyolarmıs kız erkek karısık :S bızım sorunumuz hep bu yuzden

Yani sonuçta üni. ortamı arkadaşı olucaktır illaki.Sonuçta onlara bakış açısı farklı.
Onları arkadaşı olarak görüyo fakat seni seviyor bu yüzden senin yanında.
Sen başkasına kapılır diye korkuyosun sanırım.Öyle bişey olursada nasıl bir insan olduğunu görmüş olucaksın ve ne kadar üzülsende siliceksin hayatından.
Bunu zaman göstericek.Ama senin yapman gereken ona güvenmek,madem seviyosun güvenmek zorundasın.
Seninde erkek arkdaşların olaiblir o buna karışıyomu peki?

Benimkinin daha ilk senesi pek ortamı yok ama kız arkdaşları var sınıftan falan.
Sabrediyorum inan seninle karakterlerimiz çok benziyor ama yapcak bişey varmı? =)

O yüzden en güzeli sabredip beklemek bence.Sen okuyomusun yada çalışıyomusun merak ettim?
Sosyal hayata atılınca daha rahat edersin eminim.

Son düzenleme:
Canım sakın benim yaptığım hatayı yapma sıkma üstüne gitme ona sadece konuda endişelerini söyle ona güvendiğini söyle biraz damardan gir.Sakın sıkma sonra çok geç olabilir onun üzerinde olumlu bir his bırakırsan bunun sorumluluğunu üstünde hissedicek.İlişkini yaşamaya bak ortada kötü bir şey yok şuanda.Kendini yıpratma,onuda,ilişkinizide,gelecekteki güzel günlerinizide..

canım sırf onun yanına gıdebılmek ıcın sadece kpsye hazrlanıyorum evde evden cıktıgım bıle yok erkeklerle gorusmuyorum oratamlara bıle gırmıyorum o cok rahat oyuzden ama bazen bıraz sosyalles cok ustume dusuyosun dıyodu canm elbette olsun sınıftakılerle konusmuyo benımkı ama baska sınıfla samımı orakı kızlarıda tanımadıgımdan rahat olamıyorum nıyetlerı bellı olmuyo bazı ınsanların bole bıseyle karsılasmaktan korkuyorum sımdı en son kafam cok karısık enı bıraz kendı halıme bırak dedı sabah en son konustuk ıcımde bazı seylerı tartmam lazım dedı bıseyler esksık nerdeyız nereye gıdıyoruz bı dusunmem lazım dedı bıraz musade et dedı cok korkuyorum bıtrmeye karar verırse dıye bırazda dersler bunaltmıs bende ustune gıdınce bole yaptı sımdı aramasını beklıyorum ama bugun aramaz heralde cok korkuyorum benden vazgecmesınden

tatlım aynen dedıklerını yapıcamda bana donusunde bıtsın dıcek dıye cok korkuyorum yada yıne soguk oclak dıye

Güzelce konuş deki seni sıktım farkına vardım ama sende bana hak ver de korktum de ama de aramızda bunu sorun olmasını istemiyorum.bu olumlu davranışın iyi olucak.korkudan sakın yanlış bir şey yapma sakin olmaya çalış hem daha ortada bir şey yok mahvetme ilişkinizi.sen böyle üstüne gitmeye devam edesen gerçekten dicek bitsin ve sonra çok pişman olucaksın anlayınca lütfen canım sakin ol korkma.olumlu yaklaş.

Onu kaybetmekten bu kadar korktuğunu bilse bence seni el üstünde tutardı.
Canım bir ortak yön daha bende kps ye çalışıyorum =) onun yanına gitmek için değil ama olsun.

Bitirmeye karar vermez bence bu kadar kolay mı?
Evet dersleride bunaltılıyo bi taraftan onlarada hak veriyorum ama bunlar aşılamıcak sorunlar değil.
Korkma yüzleşiceksin mecbur gerçeklerle.Ne karar verirse versin dimdik durman lazım bunu unutma.
Biraz zaman ver bakalım düşünsün tartsın herşeyi seni gerçekten seviyosa yine seninle olucaktır.

dün saat 3 ten beri dönmedi hala neyi düşünyoki giderek korkularım arıyo vazgecicek diye korkuyorum sorunlar yüüznden ugrasmak ıstemeyıp giderse nefes alamıyorum onsuz dua edın benım ıcın

dün saat 3 ten beri dönmedi hala neyi düşünyoki giderek korkularım arıyo vazgecicek diye korkuyorum sorunlar yüüznden ugrasmak ıstemeyıp giderse nefes alamıyorum onsuz dua edın benım ıcın

Edicem canım üzme sen kendini.Hakkında hayırlısı neyse o olsun

üzülme cnm biraz düşünsün bakalım geri dönecektir, başkaları yüzünden 3.5 senelik ilişkiyi bitirmemeli.

Bizde dünden beri konuşmuyoduk bir tartışmanın üzerine,az önce mesaj atmış bu saatten sonra benden mesaj bekleme yazmış.
Bende tamam yazdım sadece.Artık üzülmüyorum bile ya O kadar alışmışım ki bu durumlara.
Farklı bişey yazsaydı ne bilim özür falan dileseydi ağzım açık kalırdı zaten :26:

Kızlar bende sizdeniiim.Sevgilimle zaten ayrı şehirlerdeydik.
Şu an da Bursa'da üni. okuyor. Evet zor bazen ama sevince herşeyin üstesinden geliyosun... : )

Kızlar bende sizdeniiim.Sevgilimle zaten ayrı şehirlerdeydik.
Şu an da Bursa'da üni. okuyor. Evet zor bazen ama sevince herşeyin üstesinden geliyosun... : )

Kesinlikle öyle =) Ama bazen öyle şeyler yaşıyosun ki sevginin üstü örtülüyo resmen.
Bilemiyorum ya tabi ki her durumun üstesinden gelende vardır.
Tamamen karşılıklı iki kişinin karakteriyle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…