Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ne sacmaliyosunuz ya... napim butun binayi ayagami kaldirim jandarmalari mi cagirim suan konusmamaktan baska bi care varmi yok ben oyle cirkefce hareket edemem sana kendimi ispatlama gibi bir zorunlulugum yok kusura bakma

Şu terbiyenizi eşinize takının bir zahmet. Siz pasifsiniz işte dayak yemeyi normal gördüğünüz için de binayı kaldırmak abartı geliyor. Ben sizin gibi düşünmüyorum. Karşılıklı tripleşmeye devam edin.

Bazı insanlar gerçekten saçmalamış. Sanki adam gece gündüz dövüyor da kadın sesini çıkarmıyor gibi. Tepkiniz az geldi de bilmem ne. Sanane milletin hayatından.. bu fikrini söylemek akıl vermek değil can sıkmak. Milletin lafına sözüne bakmayı lütfen kocanızı en iyi siz tanıyosunuz. Yaşananları da en iyi siz biliyorsunuz. Takipteyim konuyu
Yani sanirim hanim efendiyi ikna etmem gerekiyor. Kendisini hareketlerim ikna etmemis ama birazdan kocami bicakladim yazarsam sanirim ikna olucak

Şu terbiyenizi eşinize takının bir zahmet. Siz pasifsiniz işte dayak yemeyi normal gördüğünüz için de binayı kaldırmak abartı geliyor. Ben sizin gibi düşünmüyorum. Karşılıklı tripleşmeye devam edin.
Cok sukur ki sizin gibi bir terbiyeye sahip degilim zaten terbiyem sayesinde saknligimi koruyorum. Siz kendi hayatinizda cirkeflik yaparak yasamaya devam edin. Bizde tripleselim simdi konumdan cikarmisin.

Evet yaptığı çok çok yanlış , hiçbir bahanesi olmayan bir şey. Ama siz de sanki adam her gün düzenli olarak işkence ediyormuş gibi konuşmuyor musunuz? Bana abartılı geldi biraz

Şiddetin 3ü 5i mi var ki. Ne fark eder bir kez olmuş 10 kez olmuş. Lütfen normalleştirmeyin. Adam o an dönüp yanlışlıkla oldu, bilerek yapmadım filan deseydi kabul ederdim ama resmen bilerek atmış ve arkasını dönüp gitmiş. Sonra da yemeği önüne gelmiyor diye yalandan pişman olmuş gibi davranıyor. Bu adamla evcilik oynar gibi aynı evin içinde durup küsmece mi oynanır. Çeker giderim.

Cok sukur ki sizin gibi bir terbiyeye sahip degilim zaten terbiyem sayesinde saknligimi koruyorum. Siz kendi hayatinizda cirkeflik yaparak yasamaya devam edin. Bizde tripleselim simdi konumdan cikarmisin.

Evi terk etmek mi çirkeflik? 🤣 Siz komiksiniz ya. Kocanız da melek hadi size mutluluklar o zaman. Yakında başka konular açarsınız dayak yedim diye oraya gelirim.

Şiddetin 3ü 5i mi var ki. Ne fark eder bir kez olmuş 10 kez olmuş. Lütfen normalleştirmeyin. Adam o an dönüp yanlışlıkla oldu, bilerek yapmadım filan deseydi kabul ederdim ama resmen bilerek atmış ve arkasını dönüp gitmiş. Sonra da yemeği önüne gelmiyor diye yalandan pişman olmuş gibi davranıyor. Bu adamla evcilik oynar gibi aynı evin içinde durup küsmece mi oynanır. Çeker giderim.
Yemegi onune gelmiyor diye yalandan pismanmi. Pardon ama yemegi kendi kendine hazirladi. Sahuruda kendi hazirladi. Bugunki aksam yemeginide kendi yapti neyden bahsediyorsun.

Evi terk etmek mi çirkeflik? 🤣 Siz komiksiniz ya. Kocanız da melek hadi size mutluluklar o zaman. Yakında başka konular açarsınız dayak yedim diye oraya gelirim.
Yakinda siz acmayin oyle konular. Dvi terketmek cirkeflik degil.. yalniz ben isi gucu yerinde olan kariyer sahibi bir kadinim boyle konularla adimi dusuremem kusura bakma ortaligi ayaga kaldirmadanda bosanila biliyor anlasamadik dersin etrafa olur biter butun aileyi ayaga kaldirmak cok sukur huyum degil

Yakinda siz acmayin oyle konular. Dvi terketmek cirkeflik degil.. yalniz ben isi gucu yerinde olan kariyer sahibi bir kadinim boyle konularla adimi dusuremem kusura bakma ortaligi ayaga kaldirmadanda bosanila biliyor anlasamadik dersin etrafa olur biter butun aileyi ayaga kaldirmak cok sukur huyum degil
Takmayin bu tarz yorumlari, insan hayretler içinde bazen okuyor yapılan yorumları , görmezden gelin derim ben (yorumları)

Yaw niye kadin terkediyi evi? Cocuklarida var sanirim. Herif defolacak

Kusura bakmayin arkadaslar bazi hadsiz arkadaslar yuzunden konuyu yorumlara kapatiyorum. Ne yaptigimi merak eden arkadaslara ozelden nasil bir yol izledigimi yazarim hepinize cok tesekkur ediyorum destekleriniz icin iyi ki varsiniz🙏🏻

Ben olsam şöyle yaparım, böyle yaparım, ortalığı ayağa kaldırırım, eser/gürlerim...
Başına geldiğinde (Allah korusun) öyle yaparsın arkadaşım, engel olan yok.
Bununla birlikte benimle/seninle aynı tepkileri vermiyor diye kimseye laf saymaya da hakkımız yok.
Koca da hayat ta konu sahibinin, kararlarının sonuçlarını da o ve çocukları yaşayacak,
fikrimizi söyledik, akıl verdik, yeter bu kadarı...

Kusura bakmayin arkadaslar bazi hadsiz arkadaslar yuzunden konuyu yorumlara kapatiyorum. Ne yaptigimi merak eden arkadaslara ozelden nasil bir yol izledigimi yazarim hepinize cok tesekkur ediyorum destekleriniz icin iyi ki varsiniz🙏🏻
Bekara eş boşamak kolaymış ya onların da biraz o hesap bence empati yapmayı bilmiyor kimse. Ben de durumu merak ediyorum habersiz bırakmayın lütfen

Yoo, polemikten hoşlanmam. Yalnızca Allah'ın kadinlari erkeklere emanet ettiği fikrine katılmıyorum. Zira dünyada hiç erkek olmasa bile kadın nesli devam ederken, kadın olmasa erkek nesli sona erer.Erkekler bizden üstün değil. Cevap yazmayın zaten lütfen. Konu burada kalsın. Sevgiler
Buna benzer bir de şey var, kadınlar çiçektir, en ifrit olduğum şeyler, yok emanettir yok çiçektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X