Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşey dicem sokağa çıkma yasağı var kadın.şuan ne yapsın ALLAH aşkına konuşmuyor aynı ortamda durmuyor onunla yatmıyor.. yazdklarını okumadınız galiba pazartesi gününü bekliyor bir süri annesine gitmek için ne yapacak direk gidip boşanma davası mı açacak ?
Konu sahibi affettim diye birşey yazmamış.. konu sahibi kabul edeceğim birşey dememiş.Kafama eşya fırlatan insanla aynı evde kalmam koronadan korunmak için evde kalmamdan daha zararlı. Sizin laflarınız sadece bahane. Polisi arar yardım isterdim ve dönerdim. Bana göre boşanma sebebi şiddet ama konu sahibine göre değil. Ailesine bile gitse geri dönüp gelecek. Bu ülkenin okumuşu da okumamışı da şiddet görmeye razı oluyor.
Ayrıca boşanmak istemiyor da olabilir tabiki ve boşanmayacak yüzde 99. Burada hemen karakola git, hemen git, hemen kov, hemen boşan diye yorumlar yapmaya gerek yok sürekli diye düşünüyorum.Konu sahibine yorum yapmak, yol göstermek için buradayız hesap sormak, sorgulamak,
'sen zaten ......' demek için değil diye düşünüyorum.
Burada iki üç yorum yaptı diye konu sahiplerinin adına karar verme hakkı olduğunu düşünenler var.
Herkesin kendine göre hesap edip düşünmesi gereken ayrıntılar olabilir.
Kadıncağız sokağa çıkma yasağını düşünüyor, kızının özel durumunu düşünüyor,
ailesinin durumu anlamakta zorlanacağını düşünüyor kısacası hızlı reaksiyon göstermiyor diye hesaba çekiliyor.
Zaten üzülüp bunalmış insanları tekrar bunaltmakta üstümüze yok...
Siz ne sacmaliyosunuz ya... napim butun binayi ayagami kaldirim jandarmalari mi cagirim suan konusmamaktan baska bi care varmi yok ben oyle cirkefce hareket edemem sana kendimi ispatlama gibi bir zorunlulugum yok kusura bakmaNiye tuhaf oluyor sevişiyor musunuz demedim sonuçta. Eşinize tavrınız çok basit geldi bana. Size hakaret etmiş ya da ne biliyim normal tartışmış gibi tripleşiyorsunuz karşılıklı. Mesajlarda da görecek gününü filan yazmışsınız ama bence siz bir şey yapamazsınız. Yemek yemedim yemeğe çağırdı küsüm konuşmuyorum dışında bir şey yok tepkileriniz küçük çaplı. Bu yüzden sordum beraber uyuyorsanız ondan da önemsemiyor olabilir sizi. İnsan en azından özür dilemek için çabaya girer. Bekliyor ki siz yine eskisi gibi olun kendi kendinize.
Bende ozur diledi demedim zaten ozri kabahatinden buyuk dedim yatagima kadar da sormayin bi zahmet yatagima almicak kadar bilincliyimBana tuhaf gelmedi aynı şey benim de aklımdan geçmişti acaba soran oldu mu diye baktım. Tavrınızın boyutunu görmesi açısından önemli.
Eşiniz yaptığı hareketi umursamaz şekilde bir de yemek ne yapacaksın diye üste çıkabiliyor hayret.
Birkaç gün ayrı kalınca belki aklı başına gelir, adam gibi karşınıza çıkıp özür diler. Şimdiye kadar söylediklerinin özür ile uzaktan yakından alakası yok.
Valla gercekten daha ne yapmam gerekiyor acaba bende merak ettimBirşey dicem sokağa çıkma yasağı var kadın.şuan ne yapsın ALLAH aşkına konuşmuyor aynı ortamda durmuyor onunla yatmıyor.. yazdklarını okumadınız galiba pazartesi gününü bekliyor bir süri annesine gitmek için ne yapacak direk gidip boşanma davası mı açacak ?
Aynen bende bu durumdayim suan. Anneme giderek tepkimi gostericem sadece o surectede haraketleri tavirlari bana egriyi dogruyu gosterir diye dusunuyorum emin adimlar atmam gerek ofkeyle oturup zararla kalkmak istemiyorum. Eger pismanligindan emin olursam donerim ama hareketleri bana samimi gelmezse cok sukur meslegim de var annemde bi sure kalirim su corona gecene kadar en azindan. Sonra ev tutarim kedime kizim da iyi kazaniyor bende kazanirim hic kimseyede muhtac olmamHak da veriyorum konu sahibine. Yerine kendimi koyuyorum, 7 yıllık evliyim, 2 çocuğum , düzenim var ,eşimle aramız iyi, şimdiye kadar hiç böyle bir davranışı olmamış ve birden böyle bir şey yapıyor, tabi ki şok olur kalırım o an, konuşmam etmem tamam, ne yapacağımı düşünürüm ama o an hemen polis çağırıp mahkemeye koşmam açıkçası.
Ya sen nerden biliyosun benim razi olup olmadigimi sanane kardesim..Kafama eşya fırlatan insanla aynı evde kalmam koronadan korunmak için evde kalmamdan daha zararlı. Sizin laflarınız sadece bahane. Polisi arar yardım isterdim ve dönerdim. Bana göre boşanma sebebi şiddet ama konu sahibine göre değil. Ailesine bile gitse geri dönüp gelecek. Bu ülkenin okumuşu da okumamışı da şiddet görmeye razı oluyor.
Yani ben emin adimlar atmam gerektigini dusunuyorum allah razi olsun anlayanlar var icimizde.. ofkeyle kalkip zararla oturmam ben ince elerim sık dokurum cok sukur bu gune kadar kararlarimdan hic pisman olmadim ama burdaki bazi insanlar benim adami asmami bekliyor sanirimKonu sahibine yorum yapmak, yol göstermek için buradayız hesap sormak, sorgulamak,
'sen zaten ......' demek için değil diye düşünüyorum.
Burada iki üç yorum yaptı diye konu sahiplerinin adına karar verme hakkı olduğunu düşünenler var.
Herkesin kendine göre hesap edip düşünmesi gereken ayrıntılar olabilir.
Kadıncağız sokağa çıkma yasağını düşünüyor, kızının özel durumunu düşünüyor,
ailesinin durumu anlamakta zorlanacağını düşünüyor kısacası hızlı reaksiyon göstermiyor diye hesaba çekiliyor.
Zaten üzülüp bunalmış insanları tekrar bunaltmakta üstümüze yok...
Waooowww bravooo beni benden daha iyi taniyormussun... acaba bahane anlaaina gelebilicek ne yazdim dogru adami bicaklamadim.... gece gece polis arayip ta rezillik cikartmam komsulara rezil edemem kendimi.. siddet olarak gormeseydim buraya konu acmaz suan kocamla sevisiyor olurdum... aileme bu gune kadar gitmedim cok sukur cunku gidicek bir olay yasamadim gitsemde gitmesemde donsemde donmesemde bundan sanane sen nerden biliyorsun benim donup donmicegimi?? Son olarak bu ulkenin okumusunada okumamisina da laf edemezsin bu gune kadar tek bir tokat yemedim hangi siddetten bahsediyosun...Kafama eşya fırlatan insanla aynı evde kalmam koronadan korunmak için evde kalmamdan daha zararlı. Sizin laflarınız sadece bahane. Polisi arar yardım isterdim ve dönerdim. Bana göre boşanma sebebi şiddet ama konu sahibine göre değil. Ailesine bile gitse geri dönüp gelecek. Bu ülkenin okumuşu da okumamışı da şiddet görmeye razı oluyor.
Boşverin sz o yorumları yapabileceğinz en mantıklı hareketi yapıyorsunuz.. bilinçli hareket ani ve keskin kararlar verip pişman olmaktan bin kat daha iyi.. Siz daha iyi bilirsnz sizin için doğru olanı sonuçta yıllarca aynı yastıga siz baş koydunuz Rabbim yardımcınız olsun..Valla gercekten daha ne yapmam gerekiyor acaba bende merak ettim
Evet yaptığı çok çok yanlış , hiçbir bahanesi olmayan bir şey. Ama siz de sanki adam her gün düzenli olarak işkence ediyormuş gibi konuşmuyor musunuz? Bana abartılı geldi birazKafama eşya fırlatan insanla aynı evde kalmam koronadan korunmak için evde kalmamdan daha zararlı. Sizin laflarınız sadece bahane. Polisi arar yardım isterdim ve dönerdim. Bana göre boşanma sebebi şiddet ama konu sahibine göre değil. Ailesine bile gitse geri dönüp gelecek. Bu ülkenin okumuşu da okumamışı da şiddet görmeye razı oluyor.
Allah razi olsun sizin gibi dusunen arkadaslarimida sizede tesekkur ederimBoşverin sz o yorumları yapabileceğinz en mantıklı hareketi yapıyorsunuz.. bilinçli hareket ani ve keskin kararlar verip pişman olmaktan bin kat daha iyi.. Siz daha iyi bilirsnz sizin için doğru olanı sonuçta yıllarca aynı yastıga siz baş koydunuz Rabbim yardımcınız olsun..
Yani sanki adam duzenli olarak siddet uyguluyrda bende surekli anneme gidip tekrar geri donuyorum tekrar dayak yiyorum okumusumda yinede siddete sessiz kaliyormusum. Bilenler hayatimi zaten biliyor bilmeyenler icin yazim benim esim ev isi de yapar temizlikte yapar yemekte yapar cocuklarla ilgilenirde odevlerinide yaptirir banyolarinida yaptirir cocuklarla evin icin oyunda oynar. Bu gune kadar bana sevgisiz davranmadi hatta bazen sevgisiyle bogdugu bile oldu. Evde oldugu zaman eline telefonu alip koltuga yayilan emirler yagdirip hizmet bekleyen bir tip asla degil.. kahvemi her zaman o yapar cayi her zaman o demler kahvaltilar en cok ondan sorulur. Zaten konumun basligida yazdim buraya boyle bir konu acicagim aklima gelmezdi diye 7 senem mukemmel gecti. Bunlar yaptigi seyi hakli kilmaz ama genelde boyle bir adam cocuklar tapiyo ona cocuklari basinda gezdiyo. Sadece beni istemiyolar diye butun ailesini sildi kac yildir konusmuyo hic biriyle yani adam beni 7 yildir duzenli oladak dovuyormus gibi davranamam ama bir daha yasanmamasi icin emin adimlar atmam gerekEvet yaptığı çok çok yanlış , hiçbir bahanesi olmayan bir şey. Ama siz de sanki adam her gün düzenli olarak işkence ediyormuş gibi konuşmuyor musunuz? Bana abartılı geldi biraz