- 1 Nisan 2020
- 440
- 563
- 18
Kulagimin acisini hissediyorum agri varBaşınız nasıl morluk falan varmı çok üzüldüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulagimin acisini hissediyorum agri varBaşınız nasıl morluk falan varmı çok üzüldüm
vala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizleYa ilk defa boyle oldu hem olayin şokundayim hem neden boyle yapti simdi diye dusunuyorum
Rabbime havale ediyorum. Bende orucluydum ben ac degilmiydim sanki oruclu halimle butin gun temizlim yaptimŞimdi bu adamın tuttuğu orucun ne kıymeti kaldı. Sorsan ben oruç tutuyorum der.
Şakasınız galibayaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
öyle sey olur mu ya napalim denir mi karsidaki de oruc tutuyo. tutamayacaksa tutmasin ne sevabi kaldi o orucunyaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Bana bu ilk vuruşu ben hala şoktayim kendime naptin diye soruyorum deminden beriAllahın cezası. Kendi yapsın yemeğini çok istiyorsa. Nolur böyle erkekler karşısında pısıp kalmayın çok üzülüyorum dayanamıyorum kadınların bu halini gördükçe. Hizmetçi sanıyorlar kadınları oh ne güzel ya
çok geçmiş olsun nasıl vurmuş durup dururken Allah korusun önemli bi agrı olursa hastaneye gidinKulagimin acisini hissediyorum agri var
yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelimNapalim erkekler diye normallestirmeyin bi yaa.
Erkek diye aç diye kafasına mı geçirsin eline geçen şeyi !
Mutlaka bir hastaneye gidin arkadaşların dediği gibi darp raporu da alın. Sineye çekmeyin eli alışmasın. Hepimiz oruç tutarken gerginiz ama hıncımızı kendimizden güçsüzden çıkarmıyoruz.Rabbime havale ediyorum. Bende orucluydum ben ac degilmiydim sanki oruclu halimle butin gun temizlim yaptim
yo saka falan degilim seviyorum esimi sadece sevgi herseyi degistirir herkesin bi dusucesi varŞakasınız galiba
Kadınlara susmayı öğütleyen sizin gibi iğrenç kadınlar oldukça bu ataerkil zihniyet zor düzelir. Umarım erkek çocuğunuz yoktur hatta hiç çocuğunuz yoktur sizin gibi leş biri anne olmamalı. Allah sizin gibilerin belasını versin kadın düşmanı pislik yazıklar olsun umarım o aptal kocan bir gün sana el kaldırmaz gerçi dayak yesen kendinde suç bulursun sen. İnanamıyorum ya utanç içindeyim!vala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle