Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ilk defa boyle oldu hem olayin şokundayim hem neden boyle yapti simdi diye dusunuyorum
vala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle

yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
öyle sey olur mu ya napalim denir mi karsidaki de oruc tutuyo. tutamayacaksa tutmasin ne sevabi kaldi o orucun

Allahın cezası. Kendi yapsın yemeğini çok istiyorsa. Nolur böyle erkekler karşısında pısıp kalmayın çok üzülüyorum dayanamıyorum kadınların bu halini gördükçe. Hizmetçi sanıyorlar kadınları oh ne güzel ya
Bana bu ilk vuruşu ben hala şoktayim kendime naptin diye soruyorum deminden beri

Napalim erkekler diye normallestirmeyin bi yaa.
Erkek diye aç diye kafasına mı geçirsin eline geçen şeyi !
yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim

dünden kalan yemekler pekala yenilebiliyor eli ayağı var kendi kendine hazırlasaydı o zaman
Yapmak zorunda değilsin ne yemek ne temızlık canın nasıl isterse

çalışıyor musun bilmiyorum ama ekonomik özgürlüğünü kazanmaya bak sonra ben olsam şiddeti kaldıramazdım o ayrı mesele

ama ben böyle bir adamdan her an şiddet beklerim maddi özgürlüğünü kazan

2. kez vurmasını bekleme oruç tutuyorsa tutuyor kime ne
Tutmasın anasının evine gitsin yemek istiyorsa
Ya da az yesin de kendine hizmetçi tutsun

Vallahi bilemicem napacaginizi en iyi siz bilirsiniz de erkekler ev temiz mi pis mi bakmaz yemek var mı var o var mı var tamam karım her şey ... İstisnalar vardır temizlik konusunda ama çoğu bu şekilde artan yemekleri aynı gün buzluğa atin başka zaman aynı yemekleri yaptığınızda birleştirin mesela pilav piştikten sonra buzluktakini üstüne ekleme gibi kocaniza söylenecek laf bulamıyorum maalesef ..

Rabbime havale ediyorum. Bende orucluydum ben ac degilmiydim sanki oruclu halimle butin gun temizlim yaptim
Mutlaka bir hastaneye gidin arkadaşların dediği gibi darp raporu da alın. Sineye çekmeyin eli alışmasın. Hepimiz oruç tutarken gerginiz ama hıncımızı kendimizden güçsüzden çıkarmıyoruz.

vala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle
Kadınlara susmayı öğütleyen sizin gibi iğrenç kadınlar oldukça bu ataerkil zihniyet zor düzelir. Umarım erkek çocuğunuz yoktur hatta hiç çocuğunuz yoktur sizin gibi leş biri anne olmamalı. Allah sizin gibilerin belasını versin kadın düşmanı pislik yazıklar olsun umarım o aptal kocan bir gün sana el kaldırmaz gerçi dayak yesen kendinde suç bulursun sen. İnanamıyorum ya utanç içindeyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X