Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ne diyim hic bilmiyorum buyuk olay cikarmasini bilirimde kizim icin bisey demiyorum. Kizim unlu bir cocuk yıldız bizi herkes taniyor duyulursa kizim rezil olur

Kızınızı korumak istediğiniz anlıyorum. Ünlü olsun olmasın. Ama en önemlisi annesine siddet uygulandığı bir evde yetismesin.

Ben ne diyim hic bilmiyorum buyuk olay cikarmasini bilirimde kizim icin bisey demiyorum. Kizim unlu bir cocuk yıldız bizi herkes taniyor duyulursa kizim rezil olur
Kızınız rezil mi olur. Bu adamın yaptığının önlemini almaz iseniz şiddet ortamını gören bir çocuk olacak bu mu daha mantıklı olan??
Neyse hayatı yaşayan sizsiniz. Yaşadıklarınızı siz bilirsiniz en iyi. umarım kendiniz ve evladınız için doğru kararı verirsiniz

Kızınızı korumak istediğiniz anlıyorum. Ünlü olsun olmasın. Ama en önemlisi annesine siddet uygulandığı bir evde yetismesin.
Gormediler allahtan zaten odamda oldugu icin ama gercekten benim icin onemli onun konumunu sarsmak istemiyorum babasi yuzunden

Siddet görmüs biri olarak söylüyorum, ilk siddet bir sey firlatmakla basladi. O benim icin bir travmaydi ve cok korkmustum. O günden sonra bir seyi yanlis yapmamak icin daha cok özen gösterdim korkudan. Siddetin amaci bu zaten korku verip, itaati artirmak. Böyle bir seyi kabul etmeyin.
Iste boyle olmak asla istemiyorum yani korkarak davranmam korkmuyorumda zaten eger bisey firlaticagini kestirseydim bende geregini yapardim ama o an yatakta oturuyordum yani

Annesi babasi hakkinda haberler cikicak cunku kzimi konusmus olucaklar
Ben pek magazinde ya da sosyal mecralarda yer alacağını sanmam. Bir çocuk oyuncunun evinde şiddet olması bence magazini meşgul edecek bir konu değil. Eğer kastettiğiniz buysa.

Siddet egilimini daha önce farketmediniz mi hic? Cok gecmis olsun:(
Hic siddet gosteren bi adam olmadiki normalde ev islerinde yardim eder cocuklarla bolca ilgilenir odevlerini yaptirir hatta bazen yemek leri kendi hazirlar cocuklari kndi yikar etkinlikller yapar evde saclambac oynarlar yani sayabilicegim tek bir kotu huyu yok hic olmadi hic hmde

Peygamber efendimiz orucunu 1 hurma ile açarmiş.
Erkekler evet yemek konusunda sabırsız olabilir ancak ramazan orucu diğer günlere benzemez.. bu yaptığı çok ayıp terbiyesizlik ki yemek te varmış. Yemek varken neden musriflik yapasiniz.. şu mübarek ayin amaci neymiş sorun eşinizé. . .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X