Burcucumm ile modaya dair hersey

Burcucum, topiğin hayırlı olsun canım :), zevkle takip edicem topiğini, maşallah pek güzelsin, nazar değmesin canım , 41 kere maşallah , takipteyim.

Son düzenleme:
Canm video çok güzel olmuş teşekkür ederiiizzz

Saçların zaten çok bakımlı maşallah ama merak ettim saçın zaten çok düzgün föne bile gerek yok :) Doğal hali mi düz yoksa brezilya fönü falan mı var saçında.

Benm saçlarım kalın telli ve bildiğin kıvırcık yani ama düzleştirmeden çıkmam dışarı ama özellikle banyodan sonra hayatta şekil veremiyorum çok zor şekil alıyor sağı yaparken de sol bozuluyor zaten Çok yıprandılar zaten kırılmayan tel ucum yok

Cok tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin kizlar ^^

Tesekkurler alyssa, sacimin dogal hali duz, ama 2 senede cok yiprandigi icin uclari kirik, kestirmeme ragmen, bu yuzden uclarina fon cekiyorum cok fazla belli olmasin diye.

Kivircik saclar coook guzel, neden duzlestiriyorsun ki

Burcucum, topiğin hayırlı olsun canım :), zevkle takip edicem topiğini, maşallah pek güzelsin, nazar değmesin canım , 41 kere maşallah , takipteyim.

Merhaba rosemary, sanirim sen sormustun babetler icin, yorumu geri bulamadim cunku.
Leopar babetleri her renk ile kombinleye bilirsin, ama giydigin kiyafetin deseni olmasin, duz ve tek renkte olsun. Cunku leopar deseni zaten cok yogun, ve kiyafetlerinde yogun desenli veya renkli olursa cok goz yorar. Kirmizi veya siyahla ozellikle cok guzel durur.

Kendimi kıvırcık beğenemediğim için hep düzleştirdim canm şimdi de haliyle çok yıprandı ve istediğim gibi durmuyor hepsi ayrı telden çalıyor ( Bu yaz kendi haline bırakmayı düşünüyorum 2 buçuk yıldır makas değdirmedm saçıma kısa olcak korkusuyla e birde kıvırcık iyce kısa görünüyo :) Bu yaz kestirmeyi düşünüyorum umarım pişman olmam :) Saçların çok bakımlı duruyor hiç yıpranmış görünmüyo maşallahı var :)

Tesekkurler. Benim sevgilim kuafor kendisi, sacimin kesimini ve bakimini hep kendisi yapar. Sac boyama faciasindan sonra baska kuaforde, baskasina el surdurmuyorum. Saclarimin yine saglikli olmasi icin sac bakim kur u yaptim, MATRIX Biolage cera-repair pro serisinden. Bir kutu kulandim bundan, icinde 10 serum vardi, ve sacima coook iyi geldi. Belki sende deneye bilirsin. Ozel sacla alakali sorularin olursa da herzaman sora bilirsin, sevgilime sorup cevabini veririm.
Ve canim benim saclarimda cok kirikti ilk basta baya kesti sevgilim, ama en son 2 hafta once kestirdim, ve bu kesimde sadece uclarindan 1 cm bile almadi ama kirik uclar gitti cogunlukla, 2 sene kestirmemek yerine keske boyle yapsaydin, cunku uclari kirik oldugunda yukariya dogru dahada cok kirilir..

tarzınıda senide beğendim :) 18 yaşındayım ama bende çocuk kalırım herhalde yanında.Topuklu ayakkabıyla bile yürüyemiyorum doğru düzgün :) fön çok mantıklıymış ama saçlarım belimde bu kadar rahat yapamam herhalde takipteyim pratik videolarını bekliiyorum

birde ilk sayfada şapkalı resmindeki saçını sen mi yaptın kuaförmü ? eğer sen yaptıysan yapılışını videoyla anlatırmısın ?

birde ilk sayfada şapkalı resmindeki saçını sen mi yaptın kuaförmü ? eğer sen yaptıysan yapılışını videoyla anlatırmısın ?

Uzun saclar icinde kullana bilirsin, biraz daha duz durursan ayni sekilde yapa bilirsin canim.

Sapkali resimdeki saclarimida kendim yaptim, ilk o video yu cekecektim, yarida arkadasim geldi yarim kaldi. En kisa zamanda masa ile saclarimi nasil yaptigimi gostercem ins :)

Ahh canmm keşke ama benm saçım çok geç uzadığı için uzayana kadar kırılıyordu zaten bende cesaret edemedim o yüzden. Az önce lavabonun önünde taradım saçımı kırık doldu ve yarın kestirme kararı aldımm. Yarın gidip kestiriyorum bu sefer kararlıyım. Sevgilinde kuaförmüş ne güzel çok şanslısın canm ayrıca da teşekkür ederimm :)

Rica ederim canim, saclarini merak ettim, ins istedigin gibi olur :)

Rica ederim canim, saclarini merak ettim, ins istedigin gibi olur :)

Canm saçım böyle kırıkları fotoğraftan belli olmasada başımın üstünde tel tel çıkmış gördüğün gibi :))

Umarım kuaförden sonra ağlamam çok alıştım bu halime :)

Canm saçım böyle kırıkları fotoğraftan belli olmasada başımın üstünde tel tel çıkmış gördüğün gibi :))

Umarım kuaförden sonra ağlamam çok alıştım bu halime :)

saclarin cok guzel masallah, aglama kiyamam, memnun kalirsin ins !!!

Son düzenleme:
merhaba;

öncelikle herkes gibi bende güzelliğinden başlamak istiyorum.
fiziğin, yüzün, duruşun müthiş.
evet yaşından olgun gösteriyorsun ama çok önemli bir şey değil. önemli olan hissetiğin yaş.

topiğini beğendim, yararlı olacaktır bir çok kişiye. bende faydalanabilirim arada.

neyse bu kombin çok hoş, çok cici, çok güzel, çokta yakışmış.

bu kombinde çok hoşuma gitti.

ve bu tayt harika bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…