[video=youtube;RSZ7uBpAQ7Y]http://www.youtube.com/watch?v=RSZ7uBpAQ7Y&feature=youtu.be[/video]
Canm video çok güzel olmuş teşekkür ederiiizzz
Saçların zaten çok bakımlı maşallah ama merak ettim saçın zaten çok düzgün föne bile gerek yok :) Doğal hali mi düz yoksa brezilya fönü falan mı var saçında.
Benm saçlarım kalın telli ve bildiğin kıvırcık yani ama düzleştirmeden çıkmam dışarı ama özellikle banyodan sonra hayatta şekil veremiyorum çok zor şekil alıyor sağı yaparken de sol bozuluyor zatenÇok yıprandılar zaten kırılmayan tel ucum yok
Hmmm anladim canim :)
Hollandayi hep cok merak etmisimdir :) ins bi gun nasip olur oralara gelmek... çok uzakta oturmuyorum cunku :)
Haklisin belki fotograflar buyuk gosteriyodur......
Burcucum, topiğin hayırlı olsun canım :), zevkle takip edicem topiğini, maşallah pek güzelsin, nazar değmesin canım, 41 kere maşallah , takipteyim.
Cok tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin kizlar ^^
Tesekkurler alyssa, sacimin dogal hali duz, ama 2 senede cok yiprandigi icin uclari kirik, kestirmeme ragmen, bu yuzden uclarina fon cekiyorum cok fazla belli olmasin diye.
Kivircik saclar coook guzel, neden duzlestiriyorsun ki
Kendimi kıvırcık beğenemediğim için hep düzleştirdim canm şimdi de haliyle çok yıprandı ve istediğim gibi durmuyor hepsi ayrı telden çalıyor( Bu yaz kendi haline bırakmayı düşünüyorum 2 buçuk yıldır makas değdirmedm saçıma kısa olcak korkusuyla e birde kıvırcık iyce kısa görünüyo :) Bu yaz kestirmeyi düşünüyorum umarım pişman olmam :) Saçların çok bakımlı duruyor hiç yıpranmış görünmüyo maşallahı var :)
tarzınıda senide beğendim :) 18 yaşındayım ama bende çocuk kalırım herhalde yanında.Topuklu ayakkabıyla bile yürüyemiyorum doğru düzgün :) fön çok mantıklıymış ama saçlarım belimde bu kadar rahat yapamam herhalde takipteyim pratik videolarını bekliiyorumMerhaba kizlar, bir kac ozel mesaj aldim, sac bakimi icin neler kullaniyorum diye. Bu yuzden sizlere bir video yaptim, dus sonrasi sacima kullandiklarimla, ve acelem oldugunda kullandigim fon teknigi ile.
Yani eger zamaniniz kisitliysa, ideal bu sekilde fon cekmek. Ben arada cunku fon cekmeden disari cikmam, sacim duz olsada, ciksamda sacimi toplarim mutlaka. Bu sekilde 5-10 dk da sekil vere biliriz saclarimiza, ama maalesef sadece duz veya hafif dalgali saclar icin kullanisli dir.
Fon cekerken goruntuyu hizlandirdim, bu yuzden ekran titriyor, sonradan fark ettim, ama ne yapalim yoksa 15 dk surerdi video. Webcam ile cektim bu yuzden kalite pek iyi degil, idare edin artik kizlar
Umarim isinize yarar. :116:
Dus sonrasi cekildigi icin yuzumde makyaj yok, sadece Garnier miracle skin perfector var, yani Garnier BB cream. Bu krem cok kullanisli ve kesinlikle tavsiye ederim, cunku bir cok sey bir arada, hem yuz kremi, hafiften fondoten var icinde ve primer.
[video=youtube;RSZ7uBpAQ7Y]http://www.youtube.com/watch?v=RSZ7uBpAQ7Y&feature=youtu.be[/video]
Sarki: Steliana : don't wanna miss you
Bu arada fon cekerken ben tahta firca tarak kullaniyorum, metal de kulla bilirsiniz tabi. Her ikisindede satin alirken fircanin saclari kalin olmasina dikkat edin, ozellikle tahta firca taraklarda, cunku bunlarin saclari cok cabuk eriye biliyor kalitesi kotu oldugunda.
Mavi su'yu ve fonumu istanbulda kuaforden aldim.
birde ilk sayfada şapkalı resmindeki saçını sen mi yaptın kuaförmü ? eğer sen yaptıysan yapılışını videoyla anlatırmısın ?
Tesekkurler. Benim sevgilim kuafor kendisi, sacimin kesimini ve bakimini hep kendisi yapar. Sac boyama faciasindan sonra baska kuaforde, baskasina el surdurmuyorum. Saclarimin yine saglikli olmasi icin sac bakim kur u yaptim, MATRIX Biolage cera-repair pro serisinden. Bir kutu kulandim bundan, icinde 10 serum vardi, ve sacima coook iyi geldi. Belki sende deneye bilirsin. Ozel sacla alakali sorularin olursa da herzaman sora bilirsin, sevgilime sorup cevabini veririm.
Ve canim benim saclarimda cok kirikti ilk basta baya kesti sevgilim, ama en son 2 hafta once kestirdim, ve bu kesimde sadece uclarindan 1 cm bile almadi ama kirik uclar gitti cogunlukla, 2 sene kestirmemek yerine keske boyle yapsaydin, cunku uclari kirik oldugunda yukariya dogru dahada cok kirilir..
Ahh canmm keşke ama benm saçım çok geç uzadığı için uzayana kadar kırılıyordu zaten bende cesaret edemedim o yüzden. Az önce lavabonun önünde taradım saçımı kırık doldu ve yarın kestirme kararı aldımm. Yarın gidip kestiriyorum bu sefer kararlıyım. Sevgilinde kuaförmüş ne güzel çok şanslısın canm ayrıca da teşekkür ederimm :)
Rica ederim canim, saclarini merak ettim, ins istedigin gibi olur :)
Canm saçım böyle kırıkları fotoğraftan belli olmasada başımın üstünde tel tel çıkmış gördüğün gibi :))
Umarım kuaförden sonra ağlamam çok alıştım bu halime :)
saclarin cok guzel masallah, aglama kiyamam, memnun kalirsin ins !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?