burcucum bende sayfanı takip edenlerdenim hatta gec kesfetmiş olduğum için ne kadar üzgünümsayfanı 2 gündür inceliyorum paylasımların verdiğin bilgiler çok faydalı he kese yetişmeye çalışıyosun ne kadar güzel ve senin için yapılmış bütün güzel yorumları okudum arkadaşlar az bile söylemişler yardımsever olmak konu ne olursa olsun insanları tanımadan onlara destek verebilmek bu devirde herkesin harcı değil hele ki kadınlar kulübü yani sadece kadınların olduğu bu sitede kıskançlık yok samimiyet var doğallık var bu müthiş ve sayfanda bunu sağladığın için farklısın ne mutlu sana bundan böyle moda ikonumsun :))) sevgiler ...
tatlım yaa yine ben senden bi ricam olacak sevgilisi kıskanç olan kızlar için de kombin yapabilirmisin ben mini etek ve elbise giyemiyorum malesef dekoltede yok bunlar olmadan ne giyebilirim hep aynı şeyleri giyiyormuşum gibi hissediyorum aslında bir sürü kıyafetim var ama doğru parçaları seçip kombin yapmakta sıkıntı yaşıyorum yardımcı olursan çok sevinirim
Kadinlarkulubu eskisi gibi degil sanki artik, bu duruma cok uzuluyorum
BU kombinasyonu feminin gorunmeyi seven bayanlara ozel yaptim. Bence bir bayan disiligini kullanarak herseyi elde ede bilir :)
Daha fazla resim icin: Chocolate & Vanilla
Eki Görüntüle 634557 Eki Görüntüle 634558
Etek: Koton
Gomlek: Kenzaa.com
Penti: Penti
Clucth: Forevernew
Ayakkabi: Nelly
Beni ve tarzimi biraz tanimaniz icin, gunluk yaptigim kombinasyonlari ve internette gordugum kombinasyonlardan bir kac tanesini paylasmak istiyorum. Umarim tarzim hakkinda biraz fikir edinirsiniz.
Giydiklerim:
Begendiklerim:
dusundugumde olmaz yakışmaz dedigim parcaları biraraya getirip kendine oyle guzel yakıstırıyorsunki blogunada bakıyorum fikir oluyor bana gercekten cok basarılısın giyim konusunda
Dünden beri bütün sayfaları okudum.Her giydiğini kendine çok güzel yakıştırmışsın ve çok zevklisin.Ben de yaşının daha büyük olduğunu zannetmiştim.Giyim tarzından ve topuklu ayakkabılardan kaynaklanıyor bence.Çok yüksek topuk giyiyorsun.Alışmışsın herhalde sana zor gelmez..Yalnız videolar gizli diyor.Fön videonu izleyecektim izleyemedim.Kendi sitene mi ekledin acaba orada da bulamadım.Bergüzar Korel topuzunu izledim.Çok güzel oldu.Senin elin alışmış pıt pıt yaptın.Ben o kadar sabırlı olamam heralde:)At kuyruğu yaptığın videoyu da izledim.At kuyruğu yapacaksa saçı kıvırmak için niye o kadar uğraştı dedim:)Herkese yardımcı olman da takdir edilecek bir davranış.Eğitim ve özel hayatında başarılar dilerim.
Cok tesekkurler :)Tarzını sevdim:)
En azsindan beni şaşırttıgınızı diye bilirim, Çünkü kk nin kadınları genellikle çok bilmşlik yapıyorlar ve onların patlaştiklarını gördüğümde, insanları ne kadar yaniltiklarini fark ediyorum:) ama en azsindan, sizinki takip edile bilir
Super, hosgeldin canimm !!! <3ay ben senin topiğini nasıl görmedim nasıl nasıl nasıl canım çok güzelsin çok topiğinde harika bundan sonra hep burdayım
Saol tatlim, ozel birsey yapmiyorum bu aralar biraz biraktim kendimi ama toparlicam en kisa zamanda umarim. Resimlerimi arkadasim cekiyor, kendisi fotografciBurcucumm o formu nasıl koruyorsun yahuHa bide resimlerini çok beğendim profesyonel çekim heralde dimi ?
cnmm..
daha önce sormuşmuydum bilemiyorum:26:
ama sorayım ... saçlarının hiç kuruduğu zamanlar oluyor mu?bunun için yaptığın,kullandığın,doğal ya da kozmetik ürünler neler.
Cok tesekkur ederim canimm <3
Eski videolari sildim canim, onlari tekrar daha iyi bir sekilde cekip sonradan tekrar paylasicam.
COk tesekkur ederim canim ya, cok mutlu oldum
Cok tesekkurler :)
Super, hosgeldin canimm !!! <3
Saol tatlim, ozel birsey yapmiyorum bu aralar biraz biraktim kendimi ama toparlicam en kisa zamanda umarim. Resimlerimi arkadasim cekiyor, kendisi fotografci
Canim saclarim icin yag kullaniyorum, argan yagsi cok iyi ve John Frieda nin sac yaglari cok iyi, aslinda cogu yag saca iyi gelir, kuru saclar icin ideal.
Yumurta ve zeytinyagi karisimi ile de maske yapa bilirsin sacina tatlim <3
Kizlar bu arada cogu mail ve istekten sonra kendime ozel TURKCE bir blog acmaya karar verdim, suan onunla ugrasiyorum. Actiktan sonra butun konulari duzenli bir sekilde ordan takip ede bilirsiniz. Yeni isimden dolayi ve yogun hayat temposundan dolayi kadinlarkulubune pek giremedim bu aralar, sorryyy
ben de bir şey sorucam canım benim bebek saçlarım var ve epey fazla perçem gibi oldular artık toplayıncada çıkıyorlarlar ordan burdan sende ne yapmalıyım ?
Maalesef ayni sorun bendede var canim. Ben resimdeki fircayi kullaniyorum, ve fircanin uclarina hafiften resimdeki L'orealdan olan wax i suruyorum, sonradan sacimi topladiktan sonra fircayla kalan saclara sekil veriyorum. Sonradan biraz sac spreyi sikarsan butun gun bozulmaz canim :)
Eki Görüntüle 736862 Eki Görüntüle 736863
Kizlar blogumda yeni yazi var, okunmaya deger !!
Burcu Dere: Yaşadım demek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?