Burcucumm ile modaya dair hersey

Canim ceketin modelini gormeden pek fazla yorum yapamam, ama gri rengi guzel bir renk ve cogu renk ile kullanila bilir (ayni siyah gibi). Eger dolabimda cok siyah var diyorsan gri almakla iyi etmissin, sonucta gri rengi siyaha cok yakin bir renk. Icin rahat olsun cok iyi bir secim yapmissin ! :)[/QUOTE]

çok teşekkür ederim:))içime sinmiş olmasa bile şuan içim rahatladı çok seviyorum böyle yorumları:)

Kizlarrr sizler icin yeni video tutorial i yaptim :)
Eger istediginiz veya merak ettiginiz sac modelleri olursa herzaman sora bilirsiniz.
Sadece sac modelleri degil tabi ki, makyaj, kiyafet herseyle ilgili ola bilir.

Bildiginiz gibi ingilizce blogum var arkadasim ile, fakat anlasmasizliklardan (ne tuaf kelime oldu) dolayi kendime yeni ve sadece TURKCE bir blog acmayi dusunuyorum, .................... de ingilizce paylasimlarim olacak digerinde turkce. Butun videolari falan ozaman turkceye cevirirm, henuz kesin degil ama :)

Blogumuda ziyaret etmeyi unutmayin! Butun videolar ve kombinasyonlar once bloguma ekleniyor ve daha sonra belki buraya.

Son düzenleyen: Moderatör:
burcucum bende sayfanı takip edenlerdenim hatta gec kesfetmiş olduğum için ne kadar üzgünüm sayfanı 2 gündür inceliyorum paylasımların verdiğin bilgiler çok faydalı he kese yetişmeye çalışıyosun ne kadar güzel ve senin için yapılmış bütün güzel yorumları okudum arkadaşlar az bile söylemişler yardımsever olmak konu ne olursa olsun insanları tanımadan onlara destek verebilmek bu devirde herkesin harcı değil hele ki kadınlar kulübü yani sadece kadınların olduğu bu sitede kıskançlık yok samimiyet var doğallık var bu müthiş ve sayfanda bunu sağladığın için farklısın ne mutlu sana bundan böyle moda ikonumsun :))) sevgiler ...

tatlım yaa yine ben senden bi ricam olacak sevgilisi kıskanç olan kızlar için de kombin yapabilirmisin ben mini etek ve elbise giyemiyorum malesef dekoltede yok bunlar olmadan ne giyebilirim hep aynı şeyleri giyiyormuşum gibi hissediyorum aslında bir sürü kıyafetim var ama doğru parçaları seçip kombin yapmakta sıkıntı yaşıyorum yardımcı olursan çok sevinirim

Canim yaaa, yorumun beni ne kadar mutlu etti anlatamam, cok ama cook tesekkur ederim, sizlerde hepiniz cok iyisinizz <3

Bu gece tatile gidiyorum 1 haftaligina, haftaya soz veriyorum kombinasyonlar yapip paylasacagim burada :)))

Kendinize iyi bakin, iyiki varsiniz <3

dusundugumde olmaz yakışmaz dedigim parcaları biraraya getirip kendine oyle guzel yakıstırıyorsunki blogunada bakıyorum fikir oluyor bana gercekten cok basarılısın giyim konusunda

Dünden beri bütün sayfaları okudum.Her giydiğini kendine çok güzel yakıştırmışsın ve çok zevklisin.Ben de yaşının daha büyük olduğunu zannetmiştim.Giyim tarzından ve topuklu ayakkabılardan kaynaklanıyor bence.Çok yüksek topuk giyiyorsun.Alışmışsın herhalde sana zor gelmez..Yalnız videolar gizli diyor.Fön videonu izleyecektim izleyemedim.Kendi sitene mi ekledin acaba orada da bulamadım.Bergüzar Korel topuzunu izledim.Çok güzel oldu.Senin elin alışmış pıt pıt yaptın.Ben o kadar sabırlı olamam heralde:)At kuyruğu yaptığın videoyu da izledim.At kuyruğu yapacaksa saçı kıvırmak için niye o kadar uğraştı dedim:)Herkese yardımcı olman da takdir edilecek bir davranış.Eğitim ve özel hayatında başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Tarzını sevdim:)
En azsindan beni şaşırttıgınızı diye bilirim, Çünkü kk nin kadınları genellikle çok bilmşlik yapıyorlar ve onların patlaştiklarını gördüğümde, insanları ne kadar yaniltiklarini fark ediyorum:) ama en azsindan, sizinki takip edile bilir

ay ben senin topiğini nasıl görmedim nasıl nasıl nasıl canım çok güzelsin çok topiğinde harika bundan sonra hep burdayım

Burcucumm o formu nasıl koruyorsun yahu Ha bide resimlerini çok beğendim profesyonel çekim heralde dimi ?

cnmm..

daha önce sormuşmuydum bilemiyorum:26:

ama sorayım ... saçlarının hiç kuruduğu zamanlar oluyor mu?bunun için yaptığın,kullandığın,doğal ya da kozmetik ürünler neler.

dusundugumde olmaz yakışmaz dedigim parcaları biraraya getirip kendine oyle guzel yakıstırıyorsunki blogunada bakıyorum fikir oluyor bana gercekten cok basarılısın giyim konusunda

Cok tesekkur ederim canimm <3

Eski videolari sildim canim, onlari tekrar daha iyi bir sekilde cekip sonradan tekrar paylasicam.
COk tesekkur ederim canim ya, cok mutlu oldum

Cok tesekkurler :)
ay ben senin topiğini nasıl görmedim nasıl nasıl nasıl canım çok güzelsin çok topiğinde harika bundan sonra hep burdayım
Super, hosgeldin canimm !!! <3
Burcucumm o formu nasıl koruyorsun yahu Ha bide resimlerini çok beğendim profesyonel çekim heralde dimi ?
Saol tatlim, ozel birsey yapmiyorum bu aralar biraz biraktim kendimi ama toparlicam en kisa zamanda umarim. Resimlerimi arkadasim cekiyor, kendisi fotografci

cnmm..

daha önce sormuşmuydum bilemiyorum:26:

ama sorayım ... saçlarının hiç kuruduğu zamanlar oluyor mu?bunun için yaptığın,kullandığın,doğal ya da kozmetik ürünler neler.

Canim saclarim icin yag kullaniyorum, argan yagsi cok iyi ve John Frieda nin sac yaglari cok iyi, aslinda cogu yag saca iyi gelir, kuru saclar icin ideal.
Yumurta ve zeytinyagi karisimi ile de maske yapa bilirsin sacina tatlim <3

Kizlar bu arada cogu mail ve istekten sonra kendime ozel TURKCE bir blog acmaya karar verdim, suan onunla ugrasiyorum. Actiktan sonra butun konulari duzenli bir sekilde ordan takip ede bilirsiniz. Yeni isimden dolayi ve yogun hayat temposundan dolayi kadinlarkulubune pek giremedim bu aralar, sorryyy

teşekkür ederim tatlım deneyeceğim..

Kizlar sizlere guzel bir haberim var. Bir cok ozel mesaj ve yorumlardan sonra sadece kendime ait Turkce bir blog acma karari aldim ve actim :)

Beni artik buradan takip ede bilirsiniz, sorularinizi ve fikirlerinizi resimlerin altina yorum olarak ekleye bilirsiniz. Bu sekilde bana ulasmak daha kolay, cunku her aldigim yorum icin bildirim aliyorum ve hemen haberdar oluyorum, kadinlarkulubune arada girdigim icin gec yanitlar ala bilirsiniz:)

Blogumu tam sayfasiyla buraya yazamiyorum cunku engelleniyor web adresleri. aradaki araliklari silerseniz bloguma ulasa bilirsiniz :)

Yeni kombinim:

daha fazlasini blogumda bula bilirsiniz.

ben de bir şey sorucam canım benim bebek saçlarım var ve epey fazla perçem gibi oldular artık toplayıncada çıkıyorlarlar ordan burdan sende ne yapmalıyım ?

ben de bir şey sorucam canım benim bebek saçlarım var ve epey fazla perçem gibi oldular artık toplayıncada çıkıyorlarlar ordan burdan sende ne yapmalıyım ?

Maalesef ayni sorun bendede var canim. Ben resimdeki fircayi kullaniyorum, ve fircanin uclarina hafiften resimdeki L'orealdan olan wax i suruyorum, sonradan sacimi topladiktan sonra fircayla kalan saclara sekil veriyorum. Sonradan biraz sac spreyi sikarsan butun gun bozulmaz canim :)

Kizlar blogumda yeni yazi var, okunmaya deger !!

Daha once paylastigim Karadayi feride topuzunun turkce adim-adim anlatimi simdi blogumda!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…