- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
harıka gorunuyorsun cnmMerhaba kizlar,
Sanirim topigimi facebooka tasidim haha, butun herkez oradan yaziyor, burasi biraz sessiz kaldi
Herneyse, sIk sIk giremiyorum kadinlarkulubune, blogumada bir sure yazamadim. Hayatimi alt ustu ettim, ve bu durumdan cok memnunum diye bilirim
Egitimimi degistirmeye karar verdim, ekonomi okuyorum uni de fakat hic ilgimi cekmiyor diye bilirim, bu yuzden bu senelik egitimimi durdurmayi ve sene Moda uzerine okumaya karar verdim. Artik kalbimin sesini dinleme zamani diye dusunuyorum.
Gecen gunlerde boyleydim :)
Eki Görüntüle 544264 Eki Görüntüle 544265
Daha fazla resim icin: Chocolate & Vanilla: This world is but a canvas to our imagination.
Ekimde yaptigim alisverislerimi de buradan gore bilirsiniz: Chocolate & Vanilla: Shoplog October with Vanilla
cnm benim sana makyaj hakkinda sorum olacakti.
BB krem arayisindayim. yagli cildim var. l'oreal Nude magique BB cream ve Yves Rocher BB cream arasinda kararsiz kaldim sen hangisini tavsiye edersin?
bir de kapatici olarak ne tür concealer önerirsin likit, pudra, vs. ve hangi marka?
ama su da var. Ben bu BB krem'i zaten renk farkliliklarini dengelesin diye almak istiyorum uzerine bir de concealere ne gerek var? ayni sey degil mi ikisi de?
makyaj konusunda pek tecrubeli degilim benim icin makyaj eyeliner, kalem ve rimel den ibaret
merhaba,
Canim oncelikle sunu belirtmek istiyorum, soyledigin iki BB kremlerinide hic kullanmadim bbu yuzden hangisi daha iyi diyemicem. En iyisi magaza ya gidip ikisini karsilastirmak. Bir BB cream, normal bir krem ve fondoten arasinda bir yapisi olmasi lazim, yani icindeki fondoten cok yogunsa iyi bir krem degildir muhtemelen. Garnierden kullandim ben memnundum bundan.
BB kremi kendinde yapa bilirsin aslinda, kucuk bir kabin icine, gunluk kullandigin fondoten, yuz kremin ve primeri karistirarak ayni sonucu elde ede bilirsin. BB krem cok ozel birseymis gibi gundeme getirildi, ama pek bir ozelligi yok. Nescafe 3'u bir arada gibi birsey, ha hazir almissin ha kendin karistirmissin.
BB cream i yeterli degil renk farkliliklarini dengelemek icin, bb cream kapatici degildir yeterice, yani mutlaka bir concealer ile kullanilmasi gerekiyor. Concealer olarak likit ve kremsi concealer tavsiye ederim.
MAC select cover-up var, bu bir likit concealer ve baya iyi kapatiyor, ben bunu kullaniyorum. Ve MAC studio finish var, bunun kremsi bir yapisi var ve en kapatici concealler lardan biridir.
Ikiside cok iyi
xx
nescafe 3 ü bi arada öyle mi
Allah iyiligini versin cok güldüm yaa :))
canim ben ztn fondöten fln kullanmiyorum yüzümde onun yogunlugunu sevmiyorum cok rahatsiz edici.
bu zamana kadar acil bi durumda hemen kizarikliklari kapatmak icin bisey bulamamistim. fondoten hic bi zaman almak istemedim.
ama BB krem cok hafifmis duyduguma gore normal nemlendirici gibiymis. hani alip acil durumlarda uykusuz bi gecedn sonra iyi bi kurtarici olabilir diye
dusundum. Bu arada nette arastirma yaptim biraz kullananlarin Review lerine baktim ve sasirtici bi durum cikti. galiba hem en uygun fiyata hemde en iyi kaliteye sahip olan BB krem bir magazanin kendi ürünü.. Bütün bu markalari gecmis duyduguma göre. Kruidvat'in BB kreminden bahsediyom :)) (Hollanda da var galiba). alip uyguliicam baktim yetersiz o zaman dedigin concealerlere de bakicam canim.
cok tesekkür ederim ilgilendigin icin
nescafe 3 ü bi arada öyle mi
Allah iyiligini versin cok güldüm yaa :))
canim ben ztn fondöten fln kullanmiyorum yüzümde onun yogunlugunu sevmiyorum cok rahatsiz edici.
bu zamana kadar acil bi durumda hemen kizarikliklari kapatmak icin bisey bulamamistim. fondoten hic bi zaman almak istemedim.
ama BB krem cok hafifmis duyduguma gore normal nemlendirici gibiymis. hani alip acil durumlarda uykusuz bi gecedn sonra iyi bi kurtarici olabilir diye
dusundum. Bu arada nette arastirma yaptim biraz kullananlarin Review lerine baktim ve sasirtici bi durum cikti. galiba hem en uygun fiyata hemde en iyi kaliteye sahip olan BB krem bir magazanin kendi ürünü.. Bütün bu markalari gecmis duyduguma göre. Kruidvat'in BB kreminden bahsediyom :)) (Hollanda da var galiba). alip uyguliicam baktim yetersiz o zaman dedigin concealerlere de bakicam canim.
cok tesekkür ederim ilgilendigin icin
aslını isterseniz fondöten kullanmaktan çok sıkıldığım için bende bb kremlerine fazlaca meraktayım. en azından onu kullanmak istiyorum cildimde.kırışıklık içince kalcam diye korkuom föndoten kullana kullana..neden bu kadar çok kullanıorum derseniz.yüzümde çillerim var kapanmasını sağlamak adına.aslında alix avienin pudrasnı kullanarakta halledebilcem sanırım cildimin renk tonunu dengelemeyi. peki bana önerebileceğin ii bir pudra varmı burcucum :)
Evet canim hollandada var :) BB kremler hafif oluyor evet, umarim memnnun kalirsin alacagin kremden :)
Pudra olarak ben bir kac markadan kullandim, Dior, Chanel, Catrice, Prairie, MAC. Içlerinden en iyisi MAC'di, fakat mineralize serisinden almani tavsiye ederim, en iyisi bu :)
Ciller guzel ama canim, bence hic kapatmaya gerek yok, ama renkler ve zevkler tartisilmaz tabi ki :)
Fondotenini yuz kremi ile karistirirsan, hem yuzunu korur hem fondoten yuzunu fazla yormaz, fazla kullanmamis olursun, veya dedigin gibi BB krem deniye bilirsin
Veya primer da kullana bilirsiniz, bu yuzunuzu purussuz yapar ve pudra icin hazirlar, pudrayi surdugunuzde primerin uzerine daha egal ve kusursuz bir gorunum olur.[/QUO
primer ne ki burcucum yaayorcam da seni ama. bb krem yada az krem az fondöten devam etcem gibi tabiki ama bu premier meselesinide merak etmedim değil:)
Evet canim hollandada var :) BB kremler hafif oluyor evet, umarim memnnun kalirsin alacagin kremden :)
Pudra olarak ben bir kac markadan kullandim, Dior, Chanel, Catrice, Prairie, MAC. Içlerinden en iyisi MAC'di, fakat mineralize serisinden almani tavsiye ederim, en iyisi bu :)
Ciller guzel ama canim, bence hic kapatmaya gerek yok, ama renkler ve zevkler tartisilmaz tabi ki :)
Fondotenini yuz kremi ile karistirirsan, hem yuzunu korur hem fondoten yuzunu fazla yormaz, fazla kullanmamis olursun, veya dedigin gibi BB krem deniye bilirsin
Veya primer da kullana bilirsiniz, bu yuzunuzu purussuz yapar ve pudra icin hazirlar, pudrayi surdugunuzde primerin uzerine daha egal ve kusursuz bir gorunum olur.[/QUO
primer ne ki burcucum yaayorcam da seni ama. bb krem yada az krem az fondöten devam etcem gibi tabiki ama bu premier meselesinide merak etmedim değil:)
Canim primer krem gibi birsey, makyaninin temelidir, makyaj yapmadan once ilk bu surulur. Bu cildini purussuz ve kusursuz yapar, ve makyajin yuzunde butun gun durmasini saglar :)
Canim primer krem gibi birsey, makyaninin temelidir, makyaj yapmadan once ilk bu surulur. Bu cildini purussuz ve kusursuz yapar, ve makyajin yuzunde butun gun durmasini saglar :)
o zaman çilleri kapama olasılığı da var anlaşılan:)dimi? birde burcucum ya ben 1.60 boylarındayım ve acaip ince bacaklarım var...bacaklarım ince olduğu içinde her istediğim pantolon olmuo. dar paça güzel oluo ama okulda paçanın üzerine çizme çekemediğim için dar paçada giyemiyorum. bana şöle ince bacaklılar ne tip pantolonlar giymeli ile ilgili yapabilcen bi portföy var mı?
Burcucum merhaba..... :) senden ricam senin içinde uygunsa bir makyaj videosu hazırlıyabilirmisin?ürün isim ve açıklamaları ile makyaj yapmanın püf noktalarını kulladığın fırçaları uygulamalı olarak bizimle paylaşırsan çok sevinirim.
o zaman çilleri kapama olasılığı da var anlaşılan:)dimi? birde burcucum ya ben 1.60 boylarındayım ve acaip ince bacaklarım var...bacaklarım ince olduğu içinde her istediğim pantolon olmuo. dar paça güzel oluo ama okulda paçanın üzerine çizme çekemediğim için dar paçada giyemiyorum. bana şöle ince bacaklılar ne tip pantolonlar giymeli ile ilgili yapabilcen bi portföy var mı?
En yakin zamanda uzun bir parca yazmaya calisicam canim.
Dar pacali pantolon yakisiyorsa, ve okulda cizme ile giyemiyorsan, ozaman Bootleg pantolonlardan dene. Ustu dar pacalari bol gelen jeansler. Bunlar hem boyunuda daha uzun gosterir canim. Simdi briaz acelem var fazla yazamiyorum, ama sana donucem :))
xx
Gecen haftalarda yaptigim bir kombin, hava biraz duzelmisken kacirmayim dedim :) Umarim begenirsiniz
Eki Görüntüle 626306 Eki Görüntüle 626307 Eki Görüntüle 626308
Çok hoş olmuşsun, herşey birbiriyle ve tabiki de sana çok yakışmış... umarımseçmelerde başarılı olursun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?