Burcu'nun Diyet Günlüğü

şu an kilon kaç cnm?. ben çizelgene göre yorum yaptım.. vücut 75 te direniyor sanırım... benimde her kilo verişimde 75 te tıkanırdı:20: Kıyamam gitmek ölüm gibi gelirde orada spor yaparken rahatlamıyor musun? :8:
Kilom aynı canım başlayalı 3 gün oldu. Bugün baya hastayım ateşim var ve sürekli öksürüyorum. Dün başladı bu hastalık spor salonunda 30dk kardiyo yaptım çıktım. Bugün gitsem mi? Çok halsizim ya bilmiyorum

insanın psikolojisi çok etkiliyor.özellikle mutsuz olduğum zamanlarda yemeyi düşünüyorum.ben çalışıyorum öglenleri evden getiriyorum işteki arkadaşlarlada diyoruz dün mantı yedim akşam tartıldım 71 kg olmuşum kötü oldum hiç bişey yapmak istemedim.65 kg olsam da yeter lütfen bana da yardım et :):3:

insanın psikolojisi çok etkiliyor.özellikle mutsuz olduğum zamanlarda yemeyi düşünüyorum.ben çalışıyorum öglenleri evden getiriyorum işteki arkadaşlarlada diyoruz dün mantı yedim akşam tartıldım 71 kg olmuşum kötü oldum hiç bişey yapmak istemedim.65 kg olsam da yeter lütfen bana da yardım et :):3:

benim gibisin 65 olsam bile yeter diyorum :2: bence şöyle yapalım birbirimize yardım edelimmmm :15: bunun için kurallar koyabiliriz mesela en azından bayrama kadar hamur işlerinden,makarnadan, pilavdan uzak duralım yapmayana ceza verelim.. bende dün makarna yedim :17:

mutsuz olduğun zamanlarda da yaz buraya paylaşırızz.. ben en azından biraz rahatlıyorumm..

Kilom aynı canım başlayalı 3 gün oldu. Bugün baya hastayım ateşim var ve sürekli öksürüyorum. Dün başladı bu hastalık spor salonunda 30dk kardiyo yaptım çıktım. Bugün gitsem mi? Çok halsizim ya bilmiyorum

Canım nasıl oldun? Umarım bugün daha iyisindir :16:

10.10.2012

Sabah:
şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık
2 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel

Öğle:
1 kase yoğurt çorbası

Ara:
1 incir, 1 ceviz

Akşam:
1 tabak kuru fasülye
yarım tabak makarna
yarım dilim buğday ekmeği

Ara:
şekersiz nescafe
çikolata:17::18:

Öhhh dedim :20: yemişim de yemişimmmmmm.. bide yatarken dayanamayıp yediğim o çikolata üstüne löp löp et pıt pıt yağ oldu :43: çok utanç içindeyim bu nasıl diyet :19: iç hesaplaşma yaşıyorum :30: o yüzden bugün kendimi toplamam lazım.. artık yürüyüşlerime de başlamalıyım, böyle olmayacak. Gerçi akşama kadar evde oturduğum yok. Anneannem , dedem bizdeler ikisi de hasta, gelen giden eksik olmuyor sağolsunlar...

11.10.2012

Sabah (11 gibi):
1 kase tarhana çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
domates,salatalık

benim gibisin 65 olsam bile yeter diyorum :2: bence şöyle yapalım birbirimize yardım edelimmmm :15: bunun için kurallar koyabiliriz mesela en azından bayrama kadar hamur işlerinden,makarnadan, pilavdan uzak duralım yapmayana ceza verelim.. bende dün makarna yedim :17:

mutsuz olduğun zamanlarda da yaz buraya paylaşırızz.. ben en azından biraz rahatlıyorumm..

bıktım yaşamaktan :( zorlanıyorum artık bi memur olup atanamadım :(
çok haklısın birlikte bayrama kadar 65 kg olmaya varım :49:

bıktım yaşamaktan :( zorlanıyorum artık bi memur olup atanamadım :(
çok haklısın birlikte bayrama kadar 65 kg olmaya varım :49:

bende olamadım :2: yarın sabah yürüyüşe başlıyorum.. :10::8:
bugün kısır yedim çok pişmanım.. pişmanlıklar diz boyu :52:

bende olamadım :2: yarın sabah yürüyüşe başlıyorum.. :10::8:
bugün kısır yedim çok pişmanım.. pişmanlıklar diz boyu :52:

yürüyüşe başlaman çok ii olmuş canım:)
bence kısır yediğine pişman olma iskender yemen daha kötü olurdu :)

baya vermişsin şimdide verebilirsin canım o kiloları nasıl vermiştin ?:nazar:

yürüyüşe başlaman çok ii olmuş canım:)
bence kısır yediğine pişman olma iskender yemen daha kötü olurdu :)

baya vermişsin şimdide verebilirsin canım o kiloları nasıl vermiştin ?:nazar:

düzenli spor:8: ve iradeyle tatlım :) 78 den 70 e kadar dukan diyetiyle zayıfladım. Sırf proteinle. ama çok sadık kaldım diyetime..:34: şimdi altmışlara inince koyverdiğimi düşünüyorum.. sen iskender mi yedinnn hı hııı? :27:

düzenli spor:8: ve iradeyle tatlım :) 78 den 70 e kadar dukan diyetiyle zayıfladım. Sırf proteinle. ama çok sadık kaldım diyetime..:34: şimdi altmışlara inince koyverdiğimi düşünüyorum.. sen iskender mi yedinnn hı hııı? :27:

yok canım yemedim :)
dukan diyetine devam ediyor musun canım
gayet güzel vermişsin ben denemedim dukan diyetini bayrama kadar denesem mi

yok canım yemedim :)
dukan diyetine devam ediyor musun canım
gayet güzel vermişsin ben denemedim dukan diyetini bayrama kadar denesem mi

yok 2 ay yaptım dukanı ama çok zorlayıcı çalıştığın için çok zor olur. ben evdeydim kpss ye hazırlanıyordum o yüzden daha kolay oldu benm için.. şimdi herhangi bir diyete bağlı kalamıyorum.. aslında dediğin gibi bayrama kadar bilinen düzenli bir diyete başlamak çok daha iyi. :6:

11.10.2012

Sabah (11 gibi):
1 kase tarhana çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
domates,salatalık

İkindi :
1 tabak kısır:18:
turşu
şekersiz çay

Akşam:
1 kase çorba

Ara:
1 barday adaçayı

kısırı yiyince akşam sadece çorbayla geçirdim.. pişmanlık diz boyu ama pekte güzel yapmışım :56::36: neyseeee olan oldu :25:

12.10.2012

Sabah:
şekersiz çay
kk yarısı kadar peynir
2 küçük dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı reçel

Ara:
1 tanecik petibör bisküvi

Öğle:

1 kase çorba
bol salata

Söz çok hoşuma gitti:
sabah kalvaltısını kral gibi, öğlen yemeklerini prens gibi , akşam yemeklerini ise fakir gibi yapın

dün halamlar bizdeydi. doktorum programında izlemişler. Brokoliyi buharda haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve az yağ döküp yiyince ertesi güne yarım kilodan fazla verirsiniz demiş doktor miş miş miş tabii ki akşam sadece brokoli yiyip akşama kadar homili gırtlak tıkınırsam imkansız olur
:27:

yok 2 ay yaptım dukanı ama çok zorlayıcı çalıştığın için çok zor olur. ben evdeydim kpss ye hazırlanıyordum o yüzden daha kolay oldu benm için.. şimdi herhangi bir diyete bağlı kalamıyorum.. aslında dediğin gibi bayrama kadar bilinen düzenli bir diyete başlamak çok daha iyi. :6:[/QUOTE]

kpss hangi düzeyde girdin kaç puan aldın canım bende 2014e hazırlanacagım
şu brokoliyi denemek lazım :)

kpss hangi düzeyde girdin kaç puan aldın canım bende 2014e hazırlanacagım
şu brokoliyi denemek lazım :)

ben öğretmenlik için lisans düzeyinde girdim.. Geçen sene 84,73 aldım bu sene 82,44 ama bi işe yaramadı.. bilgisayar öğretmeniyim atanamadım.. memur atamalarını bekliyorum onda da 81 puanım var ama yetmeyecek büyük ihtimal..:2: başvuruyorum ne bulsam :43:

ben öğretmenlik için lisans düzeyinde girdim.. Geçen sene 84,73 aldım bu sene 82,44 ama bi işe yaramadı.. bilgisayar öğretmeniyim atanamadım.. memur atamalarını bekliyorum onda da 81 puanım var ama yetmeyecek büyük ihtimal..:2: başvuruyorum ne bulsam :43:

hayırlısı diyorum başka bişey degil 82.166 aldım 3. alımda 82.599 ile atandılar 4. alımda giderim düşüncesi vardı kılavuz çıktı 3001den alım çogaldı malum puanlarda düşmedi ve ben atanamadım :50: gitti gül gibi puanım önlisans muhasebe
bu sene bitirdim aöfden işletme düz memurluklar 2 senede oluyor mecburen onu bekliyorum.dersaneye yazıldım yarın başlıyor.ankaradayım sen nerde yaşıyorsun ve dersaneye gitmeyi düşünüyormusun canım

hayırlısı diyorum başka bişey degil 82.166 aldım 3. alımda 82.599 ile atandılar 4. alımda giderim düşüncesi vardı kılavuz çıktı 3001den alım çogaldı malum puanlarda düşmedi ve ben atanamadım :50: gitti gül gibi puanım önlisans muhasebe
bu sene bitirdim aöfden işletme düz memurluklar 2 senede oluyor mecburen onu bekliyorum.dersaneye yazıldım yarın başlıyor.ankaradayım sen nerde yaşıyorsun ve dersaneye gitmeyi düşünüyormusun canım

inanmıyorum ya senn daha kötüymüş durum.. çok çok az puanla kalmışsn.. kendimden çok üzüldüm valla.. :43:kısmetten ötesi olmaz dedikleri bu heralde cnm :50: ben dershane düşünmüyorum.. bir sene gttim , temel oluşturdum.. evde de çalışabiliyorum sistemli, daha fazla masraf olmak istemiyorum aileme, zaten çok mükemmel durumda değil durumumuz.. geçen sene ücretli öğretmenlik yaptım. en azından maaşım vardı.. bu sene hiçbir şey olmuyor.. ücretli de çıkmadı, özel de olmadı.. deniz kuvvetlerine başvurdum sivil memurluk için onun listeleri açıklanacak bugün onu bekliyorum.. dua et lütfen benim için olur mu?

izmirde yaşıyorum cnm ben.. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, Allah gönlümüze göre verir inşallah :)

12.10.2012

Akşam:
5 kaşık börülceli patlıcan yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Bugün ölü gibiydim günlüğüm.. Çektiğim sancı mahvetti beni.. Sanırım üşüttüm :2: sabah sancıyla uyandım. aklınızda olsun sıcak su torbası çok iyi geliyor. bir de darıların püsküllerini kaynatıp içtim yumuşattı biraz.. uyumuuşum öğlene doğru 2 küçük dilim çavdar ekmeği üzerine peynir sürdüm. yine darı püskülü içtim. akşama kadar bişey girmedi ağzıma. Akşam da tavuk suyuna çorba, yarım dilim çavdar ekmeği, 3 kaşık bulgur pilavı 1 butun yarısını yedim. Ve hala sancı çekiyorum... Yine sıcak su torbasını ayaklarımın altına koyup uyumaya devam edicem :43:

nerelerdesin :2: hasta mı oldun

canım benim geldim :) Hasta oldum, hasta baktım :1: bayram vs derken arada sayfayı açtım ama hiç yazamadım.. Şimdi yeniden düzene girmeye başladım dedim heemen yazayım.. Merak ettiğin için çok teşekkürler :16:

Bu arada bayramda kilo alırım falan diyordum ama çok şükür hiç almadım hatta vermeye devam ediyorum. 67 kiloyum şu anda. Zayıflamaya devam :21:Bir de etrafımdaki insanların söylediklerini duymazdan gelmem gerekiyor. Taktılar, "Çok zayıfladın .. Zayıflama.. Yüzün kaşık kaldı.. " falan :20: beni deli ediyorlar.. Kilom fazlayken de "çok kilolusun.. zayıfla" insanların düşünceleri ne değişken yaf :27:

Back
X