burda tanıdıklarınız varmıdır aceba?

MorAnka

Nirvana
Pro Üye
24 Aralık 2007
9.184
28.885
1.073
Diğer
sizce bu sitede sizin tanıdıklarınız varmıdır? tabii sizin bilmediğiniz
bildikleriniz sormuyorum
mesela aileden biri gelininiz veya görümceniz olabilir yada ne bilim anneniz yada akrabalardan biri yada arkadaşlardan biri?
çok merak ediyorum aceba benim tanıdığım biri varmi burda diye ama emin değilim

Ay bende çok merak ediyorum bunu!
Mesela bir tanıdığımın uslubuna benzeyen yazılara bakarım acaba omu diye.Profilini incelerim.yerimseniben
Kim bilir belki de....

bende merak ediyorum bu yuzden yorum yazarken mekan,isim,zaman,yazarken dikkat ediyorum...yakinlarima benzettiklerimin profillerini inceliyorum a.s.

bende çok merak ediyorum görümcemde nete çok takılıyor acaba dediğim zamanlar olmuştur ama ona bu sitenin varlığından hiç söz etmedim..

Bende merak ediyorum esasında.
Yoktur ama yaa.
Olsa anlardım herhal.

Son düzenleme:
şu an yok gibi
olmasınıda istemem
kimselere söyliyemediğimi söylüyorum bazen
kimseciklere söylemedim burayı söylememde bilmesinlernaniknanik

burada da çok merak ediyorum..
ama bu aralar yolda giderken karşılaştığım bayanlarında bir kk lı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum...

benım aıleden kımsem yok ama olmasını ısterdım gercı aıle kadar sıcak bı ortam burası arkadslarım saolsun aratmıolar aıledekılerı :)))

geçenlerde kızkardeşime önerdim bir konu hakkında. bak burada aradığını bulacaksın diyordum ki hanım abla daha önce üye olmuş meğersem. bir ara nick dikkatimi çekmişti.nickide hoşuma gitmişti ama onun olduğunu bilmiyordum. çok sık girmiyormuş ama.

onun haricinde bende bazen düşünüyorum yolda gördüğüm hanımlardan aralarında varmıdır diye?

İtiraf ediyorum..... ben senin amcanın kızının,
gelinin, komşusunun,
oğlunun damadının,
halasının
Kızıyım :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

Hiç bir tanıdığım burada yok diye biliyorum..:1no2:
Zaten canım kızkardeşim,annem ve eşimden başka hiç kimse de buraya üye olduğumu bilmiyor,üçü de tembihlidir,burası benim özelimdir. Böyle de kalmasını temenni ederim.yerimseniben

ama lalecim en risklimiz sensin heralde gerçek resmini koymuşsun....

benimde var mı yokmu bilmiyorum, ama bu ihtimale göre yazıyorum çok özelimi açmıyorum, yani tanıdığım rahatsız olduğum birilerini yazmıyorum.

Yüzüm gözükmüyor ki..lülülülülülü
Ama kocemin eski kız arkadaşları varsa onlar tanıyabilir tabiii kendisini belkim..naniknanik
Onlar için yapabileceğim pek bir şey yok.. Aradabir beni okuyup da eşimin kulaklarını çınlatabilirler:icecream:

benimde yok sannetmemde bizimkilerin burda olcaklarini ben bi kac arkadasa tavsiye ettim ama bana haber verirlerdi yüzde yüz.

benim yok galiba ama
merakta ediom doğrusu
jeyyar jeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…