anaamm allah korusun varsa bile bilinmesin sözlüm girdiğimi bilio ama üye olduğumu sölemedm yoksa adımı şifremi ister bakardıı... varsada anlaşılmaz inş.. çook özellerimi yazıom ben bee..
ayyy allah göstermesin evet canımm valla irezil oluruzz:roflol: anaaamm yaaa kim açtı konuyu tırstım haaaa:enbuyukkk:aynen dimi yeshil vallahiiiii rezil oluruz bee lülülülülülü hele dünkü konudan sonra :1shok::lepi:
ohh aman ii bi an dedim noluyoruz.. december ciğim jartiyel topiğine gel yeni fikirlerin falan varsa paylaşalım bacımm...yok kızz kimseyi tanımıyom ben :))))))))
:roflol::roflol:benimde kardeşim dedmişti ne var burada bende üye olacağım diye:roflol:korktum o sıra giriş ismi falan varsa ihbar edecektim atsınlar diye:roflol:allahtan yapmadı kardeşceğizim:roflol:valla tanıdıklarım mutlaka vardır diye düşünüyorum...
örneğin geçen gün abim bu sitede ne var hep bu sitedesin bende mi üye olsam ne? falan demişti:)
yani heran biyerlerden abim çıkabilir:)))
:roflol::roflol:benimde kardeşim dedmişti ne var burada bende üye olacağım diye:roflol:korktum o sıra giriş ismi falan varsa ihbar edecektim atsınlar diye:roflol:allahtan yapmadı kardeşceğizim:roflol:
amann ne deyon gıızz allah etmesin yaw... bu kk da en çok korktuğum şey haa...[aman girerlerse girsinler.. bütün foyalarımız ortaya çıkar sonra bizi kıtır kıtır keserlercokacimcoook
battı balık yan gider nabalımkaydirigubbakcemile
amann ne deyon gıızz allah etmesin yaw... bu kk da en çok korktuğum şey haa...
gızz yoksa tanıyon mu beni dalga mı geçiyon ayy -tatlicadiarzu-korkma şekerim arkandayım:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?