Söyledim ama benim için bittin diyor üstelik gitme sebebim beni dovmesiydi. Çok sert vurmadı belki ama vurdu ben de kendimi bıçakla savundum birkaç bardak kırdım ve ardından da gittim ama dışarda ne yaptığını nereden bileyim diyorAmacim terk etmek degil, yalniz kalip kafami toparlamaya, dusunmeye, kendi basima kalmaya ihtiyacım oluyor büyük kavgalardan sonra, o yüzden gidiyorum de.
Söyledim psikiyatr ve psikologlara da gittim üç dört kez ama bir problemin var demedi hiç biriEşinize psikolojik yardım alacağınızı söyleyin ve gerçekten alın.
Şaka mı? Dayak atan adamdan kurtulacagina sevin bence.Söyledim ama benim için bittin diyor üstelik gitme sebebim beni dovmesiydi. Çok sert vurmadı belki ama vurdu ben de kendimi bıçakla savundum birkaç bardak kırdım ve ardından da gittim ama dışarda ne yaptığını nereden bileyim diyor
Hepsinde De pişman oldum da otelde bir gece kaldım sadecr diğer gidişlerim sokağın sonuna kadar oluyordu ama evden çıkıyordum nihayetindeEşin mantiksiz bir şey söylemiş ama bu onun düzgün bir insan olduğunun göstergesi.
Sinirlenip evden gidip otelde kalmak ne demek yani, bunu erkek yapsa kabul eder miydiniz? Birincide pişman olmadınız,ikincide pişman olmadiniz, üçüncüde pisman olmadiniz,dördüncüde pişman olmadınız da adam ayrılmak isteyince bir anda hatanizi görüp pişman oldunuz,öyle mi?
O zaman adam iyi ki ayrılmak istemiş. Bu lafı etmese karısını otellerden toplamaya devam edecekti demek ki yıllarca
ilk konu anlatiminda neden yoktu bu olaylar?Söyledim ama benim için bittin diyor üstelik gitme sebebim beni dovmesiydi. Çok sert vurmadı belki ama vurdu ben de kendimi bıçakla savundum birkaç bardak kırdım ve ardından da gittim ama dışarda ne yaptığını nereden bileyim diyor
Hayır hatta çoğu zaman o bana git bir hafta ailende kal sonra gelip alırım seni diyorduIlk gittiginizde de mi gelmedi pesinizden?
Sevmemis hic o zaman. Bu adama üzülmeye degmezHayır hatta çoğu zaman o bana git bir hafta ailende kal sonra gelip alırım seni diyordu
Nerene vurdu?Söyledim ama benim için bittin diyor üstelik gitme sebebim beni dovmesiydi. Çok sert vurmadı belki ama vurdu ben de kendimi bıçakla savundum birkaç bardak kırdım ve ardından da gittim ama dışarda ne yaptığını nereden bileyim diyor
Dövdü daha önce de vurmuştu ama geldi özür dilerim yapmamam lazım filan ben de affedemedim çıktım gittim neden yalan söyleyeyim ki hiç tanımadığım asla gormeyeceğim insanlara fikir edinmeye çalışıyorum burdailk konu anlatiminda neden yoktu bu olaylar?
Her zaman ki gibi uste gidilince ortaya atilan yalan dolanlar muhtemelen. Sizi doven birinden sizin bosanmaniz lazim zaten zorunuz ne o halde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?