Burda yeniyim arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim çok büyük bir problemim var..

asdfghjjk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
29
-5
3
33
Eşimle dört yıllık evliyiz normal zamanlarimiZda çok iyiyiz kaliteli vakit geçiririz ama bir problem yaşadığımız zaman benim ilk yaptığım şey evden çıkıp gitmek oluyor bu huyumun önüne geçemedim bir türlü eşimi ve evi terk etmekle tehdit edip gidiyorum dört yıllık evliliğimizde.bunu dört beş kez yaptım ve dün gece de başka bir şehre gittim ve otelde kaldım pişman oldum geri döndüm bugün. Eşim bana dedi ki sana karşı Sevgi saygım kalmadı bir iş bulana kadar bu evde birlikte iki yabancı gibi yaşayalım sonra ayrılalım ama dışardan herkes evli olduğumuzu bilsin dedi. Gidip rezil olmanı istemiyorum kpss çalış ayan seni güzellikle boşamak istiyorum sana karşı hiçbir duygum yok dedi.ben eşimi seviyorum onu tekr etmek istemedim hiçbir zaman gözdağı vermek istedim peşimden gelsin gitme dedim zorla kolumdan tutup eve getirsin istedim ama o geri getirmedi beni ben de gitmek gibi büyük bir hata yaptım evliliğimi kendi elimle bitirmiş oldum bana akıl verin yardımcı olun ne yapmam lazım bu durumdan ikimizin de ailesinin haberi yok

Eşin mantiksiz bir şey söylemiş ama bu onun düzgün bir insan olduğunun göstergesi.
Sinirlenip evden gidip otelde kalmak ne demek yani, bunu erkek yapsa kabul eder miydiniz? Birincide pişman olmadınız,ikincide pişman olmadiniz, üçüncüde pisman olmadiniz,dördüncüde pişman olmadınız da adam ayrılmak isteyince bir anda hatanizi görüp pişman oldunuz,öyle mi?
O zaman adam iyi ki ayrılmak istemiş. Bu lafı etmese karısını otellerden toplamaya devam edecekti demek ki yıllarca

Büyümeden evlenmeseydiniz keşke adamında başını yakmissiniz ben olsam ilk evi terk etmede boşardım seni..neyse adam soğumuş çok haklı olarak bundan sonra olmaz sizden olmasinda zaten zırt pırt evi terk eden biriyle nasıl evli kalınır ki adam ne bilsin başka bi adamın yanına gitmediğini güveni de kalmamıştır yarın öbür gün çocuğun olsa onuda evde bırakıp şehir şehir gezersin sen..

Amacim terk etmek degil, yalniz kalip kafami toparlamaya, dusunmeye, kendi basima kalmaya ihtiyacım oluyor büyük kavgalardan sonra, o yüzden gidiyorum de.
Söyledim ama benim için bittin diyor üstelik gitme sebebim beni dovmesiydi. Çok sert vurmadı belki ama vurdu ben de kendimi bıçakla savundum birkaç bardak kırdım ve ardından da gittim ama dışarda ne yaptığını nereden bileyim diyor

Her kavgada adam aynı şeyi yapsa nasıl bir tepki verirdiniz. .. hayır yani arkamdan gelip zorla getirsin gözdağı vermek falan ne bileyimya gelse bağırsa zorla götürecek olsa budefa da çok üstüme düşüyor sıkıyor baski yapıyor

Şaka mı? Dayak atan adamdan kurtulacagina sevin bence.

Hepsinde De pişman oldum da otelde bir gece kaldım sadecr diğer gidişlerim sokağın sonuna kadar oluyordu ama evden çıkıyordum nihayetinde

ilk konu anlatiminda neden yoktu bu olaylar?
Her zaman ki gibi uste gidilince ortaya atilan yalan dolanlar muhtemelen. Sizi doven birinden sizin bosanmaniz lazim zaten zorunuz ne o halde?

ilk konu anlatiminda neden yoktu bu olaylar?
Her zaman ki gibi uste gidilince ortaya atilan yalan dolanlar muhtemelen. Sizi doven birinden sizin bosanmaniz lazim zaten zorunuz ne o halde?
Dövdü daha önce de vurmuştu ama geldi özür dilerim yapmamam lazım filan ben de affedemedim çıktım gittim neden yalan söyleyeyim ki hiç tanımadığım asla gormeyeceğim insanlara fikir edinmeye çalışıyorum burda

Sinirlenince başka şehire gidip otelde kalmak kaçıncı seviye ya hu.
Tamam kavga sonrasinda çık gez hava al, ama sakinlesince gun icinde eve gel. Artik surekli surekli gidince esinizde hakli olarak ayrilmak istemiş size güveni kalmadigi için.
Amacınız neydi tam olara şehir değiştirirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…