Burda yeniyim arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim çok büyük bir problemim var..

kac kere daha dövmesi lazim? Neden bu evliligin bitmemesini istiyorsunuz? Dayak yemek hoşunuza mi gidiyor?

Ben aslında şehir değiştirmeyi de düşünmedim otogara gittim peşimden gelir diye düşündüm gelmeyince de gururum inmeye el vermedi gitmiş oldum nasıl oldu hâlâ anlamıyorum zaten eşime bu noktada hak veriyorum çok haklı ama yaptım bir kere oldu ve çok pişmanım

Siz konunuzu önce bir düzeltin. Beni dövdü diye.

Bir de hastanelik etmesine gerek var mı? Ne demek bana vurdu, şiddet uyguluyor ben de evden çıkıyorum. Dövüldüğün yerde durmanın veya böyle bir evliliği düzeltmeye çalışmanın anlamı var mı? Adamın teklifini kabul et çalış, kazan ve tekmeyi bas buna.

Adam sizi dövüyor siz bıçak cekiyorsunuz,evi terkediyorsunuz.
Nasil bir motivasyonla devam etmek istiyorsunuz ki? Deli msiinzi?

Yani bu evlilikte siddet gibi buyuk bir problem varken siz gelip evi terk edislerinizi anlatıyor ve bu durumu duzeltmek icin ne yapacaginizi soruyorsunuz, bizler de size tepki gosteriyoruz doğal olarak, ondan sonra siddetten, bicaktan falan bahsediyorsunuz, normal misiniz?

Aldatma ve şiddet yoksa, ne olursa olsun o yatağa beraber girip beraber uyuruz. Böyle evlilik olmaz. Zaten kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Bir halatı kopma seviyesine getirip eskisi gibi sağlam çekmesini beklemek büyük bir yanılgı.

Edit: Oha yav biri dövüyor biri bıçak çekiyor, hoççagalın gidiyom ben.

kac kere daha dövmesi lazim? Neden bu evliligin bitmemesini istiyorsunuz? Dayak yemek hoşunuza mi gidiyor?
Hayır ama onu seviyorum bir de doverken de ağzımı burnumu kıracak gibi değil kendini savunurken de böyle savunuyor. Ama şuan ki benim asıl pişmanlığım başka bir şehre gitmiş olmam ve bir gece yalnız kalmış olmam bana hiç yakışmayan bir şey yaptım çok pişmanım bunun için ne yapabilirim diye düşünüyorum

Peki …

simdi de aldattim diyecek galiba konu tamamen inandiriciligini yitirdi benim icin, troll:) siz devam edin arkadaslarim

Söyledim psikiyatr ve psikologlara da gittim üç dört kez ama bir problemin var demedi hiç biri

30 yaşında, 4 yıllık evli, çalışmayan bir kadınsınız. Başka bir şehire gidecek yol parası ve otelde konaklamak için yeterli paranız var mıydı ?

Kendinizi bıçakla savunma ihtiyacı hissettiğiniz bir tartışma nasıl sert olmaz ?

Eşiniz sizi dövdüyse, neden arkanızdan gelip zorla kolunuzdan tutup eve getirsin istediniz ? Neden karakola gitmediniz ?

Sizi dövecek kadar gözü dönen eşiniz bu sözleri nasıl söyler ? Bu sözleri söyleyen adam, sizi nasıl döver ?

Yorumda gördüm eşinizden şiddet mi gördünüz?
Şiddet varken peşinizden gelse nolcak gelmese nolcak. Asıl sizin ayrılmak istemeniz gerekmez mi

Not: Sizde bıçak çekmişsiniz aman yarabbi nasıl evliliğiniz var böyle

Adam bildigin hasta, ruh hastasi, bi de kendimi nasil affettiririm diyosun, bicakla kendimi savundum, adam elime yüzüme vurdu, sandalyeler uctu, tekmeler uctu. Sence bunlar normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…