Burda yeniyim arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim çok büyük bir problemim var..

Benim eşimde aynısını yapıyordu boş bişey için kavga edip küsüp evden çıkıp giderdi. Arayıp mesaj atıp bunaltırdım ağlardım sabah kadar annem çok kızardı neden böyle yapıyorsun diye kavga çıkarsa eskisi gibi parlamamaya başladım evden çıksa aramazdım artık annemi dinledim gitmedim üstüne hep düzelir derdi annem öyle de oldu düzeldi çok şükür. Ama sizi anlamadım bir kere gittiniz peşinizden gelmedi siz ısrarla devam etmişsiniz. Eşim kavga etse başka bir şehirde gidip otelde kalsa olay çıkardım siz evli bir bayan olarak bunu yapmışsınız.Kusura bakmayın ama bana göre bu hiç hoş değil eşinizin evden çıkmasına bozuluyorsunuz sizde gidip başka şehirde otelde kalıyorsunuz değişik gerçekten anlam veremedim. Eşinizin sakinleşip eve gelmesini sakin bir kafayla konuşmasını bekleseydiniz belki bu halde olmazdınız yazık etmişsiniz

Son düzenleme:
Bitmesi hayırlı olmuş,3.sayfaya cinayet haberi olmadan önce en azından yolunuz ayrılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…