Evet ama.pismanligini dile getirdi bir anlık öfkeyle yaptım dedi ayrılmak istemem ondan onu seviyorum herşeye rağmen biraz asabi biri ama çok sert vurmadı diye problem etmiyorum şuan benim yaptığım daha büyük bir hata ve evliliğim bebim dışarda kalmam nedeniyle bitecek üzülüyorum açıkçası ağlamaktan bir hal oldumYorumda gördüm eşinizden şiddet mi gördünüz?
Şiddet varken peşinizden gelse nolcak gelmese nolcak. Asıl sizin ayrılmak istemeniz gerekmez mi
Eşimin biraz asabi olduğunu biliyorum herkes biliyor bunu ama benim yaptığım hata şuan daha büyük ve evliliğim biterse benim yaptığım hatadan dolayı bitecek. Aslında kendisine defalarca terapi almayı teklif ettim ama şiddetle karşı çıkıyor kendim üç dört kez gittim hepsinde eşin gelsin dedi doktorlar ama o nefret eder psikolok psikiyatr hiç sevmez onlara kim yardım edecek onlar deli onlar bana gelsin diyor terapiyi de kabul etmiyorAdam bildigin hasta, ruh hastasi, bi de kendimi nasil affettiririm diyosun, bicakla kendimi savundum, adam elime yüzüme vurdu, sandalyeler uctu, tekmeler uctu. Sence bunlar normal mi?
Ne kadar kolay bunu yazmak siz eşinizle mükemmel misiniBosanin bence. Bi tuhafsiniz
Yaşadığımız yerde eşim çok tanınan biri karakola gidersem adı kötüye çıkar diye gitmedim yoksa ilk aklıma darp raporu almak geldi tabi kiYaşananlardan sonra evi terketmekte hakliymissiniz zaten ama otel değil karakol olmaliydi
Kendimi savunmaya ihtiyacım vardı ne yapmam lazımdıYorumda gördüm eşinizden şiddet mi gördünüz?
Şiddet varken peşinizden gelse nolcak gelmese nolcak. Asıl sizin ayrılmak istemeniz gerekmez mi
Not: Sizde bıçak çekmişsiniz aman yarabbi nasıl evliliğiniz var böyle
Sen çok Saliha bir kadınsın hukukumuz var güzel günler yaşadık ben de seni çok yıprattım o yüzden böyle karar verdim dedi. Evlenmeden önce devlet memuruydum esim işten çıkardı beni o yüzden diyor işine mani olduğum için tekrar işe girene kadar bu evde kak işe girince bitirelim dedi30 yaşında, 4 yıllık evli, çalışmayan bir kadınsınız. Başka bir şehire gidecek yol parası ve otelde konaklamak için yeterli paranız var mıydı ?
Kendinizi bıçakla savunma ihtiyacı hissettiğiniz bir tartışma nasıl sert olmaz ?
Eşiniz sizi dövdüyse, neden arkanızdan gelip zorla kolunuzdan tutup eve getirsin istediniz ? Neden karakola gitmediniz ?
Sizi dövecek kadar gözü dönen eşiniz bu sözleri nasıl söyler ? Bu sözleri söyleyen adam, sizi nasıl döver ?
İnanmak sanmak zorunda değilsinizSanmıyorum ki bosanmak istemeyi bile bu sekil nezaketle yapan biri size vursun kendinizle çok çelişiyorsunuz artı adam sonuna kadar haklı sehir dışında otele gitmek nedir yani birde huy haline gelmiş sizinle mi uğraşacak ?
Başka şehire gitmek nedir ? Bunu erkek yapsa bir ton laf söyleriz. Ki söylüyoruz da. Biraz abartmışsınız kusura bakmayın. Zaten kendi hatanız olduğunun farkındasınız.Eşimle dört yıllık evliyiz normal zamanlarimiZda çok iyiyiz kaliteli vakit geçiririz ama bir problem yaşadığımız zaman benim ilk yaptığım şey evden çıkıp gitmek oluyor bu huyumun önüne geçemedim bir türlü eşimi ve evi terk etmekle tehdit edip gidiyorum dört yıllık evliliğimizde.bunu dört beş kez yaptım ve dün gece de başka bir şehre gittim ve otelde kaldım pişman oldum geri döndüm bugün. Eşim bana dedi ki sana karşı Sevgi saygım kalmadı bir iş bulana kadar bu evde birlikte iki yabancı gibi yaşayalım sonra ayrılalım ama dışardan herkes evli olduğumuzu bilsin dedi. Gidip rezil olmanı istemiyorum kpss çalış ayan seni güzellikle boşamak istiyorum sana karşı hiçbir duygum yok dedi.ben eşimi seviyorum onu tekr etmek istemedim hiçbir zaman gözdağı vermek istedim peşimden gelsin gitme dedim zorla kolumdan tutup eve getirsin istedim ama o geri getirmedi beni ben de gitmek gibi büyük bir hata yaptım evliliğimi kendi elimle bitirmiş oldum bana akıl verin yardımcı olun ne yapmam lazım bu durumdan ikimizin de ailesinin haberi yok
Hem asabi hem gerizekalı galibaEşimin biraz asabi olduğunu biliyorum psikolok psikiyatr hiç sevmez onlara kim yardım edecek onlar deli onlar bana gelsin diyor terapiyi de kabul etmiyor
Oha çüş diyecem ben de sana sen yapmış olabilirsin ben marketteki kasiyer erkekse kolay gelsin bile demiyorum eşime ihanet etmek mi. Rabb'im canımı alsın o güne düşürmesin ne kadar çirkin bir sui zan bu böylesimdi de aldattim diyecek galiba konu tamamen inandiriciligini yitirdi benim icin, troll:) siz devam edin arkadaslarim
Evet parayı eşim verdi bin TL git ailende kal dedi ben de aileme gitmedim30 yaşında, 4 yıllık evli, çalışmayan bir kadınsınız. Başka bir şehire gidecek yol parası ve otelde konaklamak için yeterli paranız var mıydı ?
Kendinizi bıçakla savunma ihtiyacı hissettiğiniz bir tartışma nasıl sert olmaz ?
Eşiniz sizi dövdüyse, neden arkanızdan gelip zorla kolunuzdan tutup eve getirsin istediniz ? Neden karakola gitmediniz ?
Sizi dövecek kadar gözü dönen eşiniz bu sözleri nasıl söyler ? Bu sözleri söyleyen adam, sizi nasıl döver ?
Kasiyere niye kolay gelsin demiyorsunuz, yabani misinizOha çüş diyecem ben de sana sen yapmış olabilirsin ben marketteki kasiyer erkekse kolay gelsin bile demiyorum eşime ihanet etmek mi. Rabb'im canımı alsın o güne düşürmesin ne kadar çirkin bir sui zan bu böyle
Pişmanlığım evden gitmiş olmak bu çok büyük bir hata farkındayım çok pişmanımDayak atan adamdan kurtuluyorum diyeceğine pişmanlık içindesin he vay canına
Tabiki kimsenin yanına gitmedim gayet eminim zaten eşim bana önceki akşam hit ailende kal biraz kafa dinle sonra gelip alırım seni diyerek bin TL de para verdi ben de ailemin öğrenmesini istemedim bu kavgayıAsabi olduğu herkesçe bilinen bir eşin var ve siz şehir değiştirip otelde kaldınız öyle mi? Üstelik sırf zevkine, canı istedi diye her gün kadın katledilen ülkemizde? Bu ne cesaret böyle? Siz birinin yanına gitmediğinizden emin siniz dimi ? O çok asabi eşiniz de ima etmiş zira. Dayak olayına da hiç inanmadım nedense...
Erkeklerle konuşmayı tercih etmiyorumKasiyere niye kolay gelsin demiyorsunuz, yabani misinizher erkege o gözle mi bakiyor sunuz?sizin mesajiniz o yönde, ne yazdiginiza tekrar bakin, oyle anlasiliyor.
Evet bıraktırdı ama hiç paraya muhtaç etmedi çalışmama çok karşıydıNeden başka şehre gittiniz ki otele?
Kendi şehrinizde otel mi yok?
Orası çok saçma.
Böyle konuşan bir adamın bu kadar temiz boşanmaya çalışan bir adamın şiddet göstermesi sizin de kolumdan tutsun gitme desin diye gittim demeniz saçma.
Kolunuzdan tutup daha çok şiddet gösterirdi anlattığınız adam,kolunuzdan tutup gitme diye yalvarmazdı yani.
Bana her şeyiyle çok saçma geldi konu.
Hele ben güzelim işini onun için bıraktım demeniz.
Neden yani.
Neyse bıraktırmış ama kredi kartı olsun nakit olsun sizi zorda bırakmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?