Burda yeniyim arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim çok büyük bir problemim var..

Yorumda gördüm eşinizden şiddet mi gördünüz?
Şiddet varken peşinizden gelse nolcak gelmese nolcak. Asıl sizin ayrılmak istemeniz gerekmez mi
Evet ama.pismanligini dile getirdi bir anlık öfkeyle yaptım dedi ayrılmak istemem ondan onu seviyorum herşeye rağmen biraz asabi biri ama çok sert vurmadı diye problem etmiyorum şuan benim yaptığım daha büyük bir hata ve evliliğim bebim dışarda kalmam nedeniyle bitecek üzülüyorum açıkçası ağlamaktan bir hal oldum

Adam bildigin hasta, ruh hastasi, bi de kendimi nasil affettiririm diyosun, bicakla kendimi savundum, adam elime yüzüme vurdu, sandalyeler uctu, tekmeler uctu. Sence bunlar normal mi?
Eşimin biraz asabi olduğunu biliyorum herkes biliyor bunu ama benim yaptığım hata şuan daha büyük ve evliliğim biterse benim yaptığım hatadan dolayı bitecek. Aslında kendisine defalarca terapi almayı teklif ettim ama şiddetle karşı çıkıyor kendim üç dört kez gittim hepsinde eşin gelsin dedi doktorlar ama o nefret eder psikolok psikiyatr hiç sevmez onlara kim yardım edecek onlar deli onlar bana gelsin diyor terapiyi de kabul etmiyor

Kendimi savunmaya ihtiyacım vardı ne yapmam lazımdı

Sen çok Saliha bir kadınsın hukukumuz var güzel günler yaşadık ben de seni çok yıprattım o yüzden böyle karar verdim dedi. Evlenmeden önce devlet memuruydum esim işten çıkardı beni o yüzden diyor işine mani olduğum için tekrar işe girene kadar bu evde kak işe girince bitirelim dedi

İnanmak sanmak zorunda değilsiniz

Başka şehire gitmek nedir ? Bunu erkek yapsa bir ton laf söyleriz. Ki söylüyoruz da. Biraz abartmışsınız kusura bakmayın. Zaten kendi hatanız olduğunun farkındasınız.
Sorunuza gelirsek, alın karşınıza bir konuşun eğriyi doğruyu. Gerçekten duyguları bitmiş mi diye. Siz de gerçekten pişman olduğunuza ve bir daha yapmayacağınıza ikna edin. Duygusu bittiyse ne yaparsanız yapın olmaz. Hayırlısı olsun hakkınızda

simdi de aldattim diyecek galiba konu tamamen inandiriciligini yitirdi benim icin, troll:) siz devam edin arkadaslarim
Oha çüş diyecem ben de sana sen yapmış olabilirsin ben marketteki kasiyer erkekse kolay gelsin bile demiyorum eşime ihanet etmek mi. Rabb'im canımı alsın o güne düşürmesin ne kadar çirkin bir sui zan bu böyle

Evet parayı eşim verdi bin TL git ailende kal dedi ben de aileme gitmedim

Kasiyere niye kolay gelsin demiyorsunuz, yabani misinizher erkege o gözle mi bakiyor sunuz?sizin mesajiniz o yönde, ne yazdiginiza tekrar bakin, oyle anlasiliyor.

Asabi olduğu herkesçe bilinen bir eşin var ve siz şehir değiştirip otelde kaldınız öyle mi? Üstelik sırf zevkine, canı istedi diye her gün kadın katledilen ülkemizde? Bu ne cesaret böyle? Siz birinin yanına gitmediğinizden emin siniz dimi ? O çok asabi eşiniz de ima etmiş zira. Dayak olayına da hiç inanmadım nedense...

Tabiki kimsenin yanına gitmedim gayet eminim zaten eşim bana önceki akşam hit ailende kal biraz kafa dinle sonra gelip alırım seni diyerek bin TL de para verdi ben de ailemin öğrenmesini istemedim bu kavgayı

Neden başka şehre gittiniz ki otele?
Kendi şehrinizde otel mi yok?
Orası çok saçma.
Böyle konuşan bir adamın bu kadar temiz boşanmaya çalışan bir adamın şiddet göstermesi sizin de kolumdan tutsun gitme desin diye gittim demeniz saçma.
Kolunuzdan tutup daha çok şiddet gösterirdi anlattığınız adam,kolunuzdan tutup gitme diye yalvarmazdı yani.
Bana her şeyiyle çok saçma geldi konu.
Hele ben güzelim işini onun için bıraktım demeniz.
Neden yani.
Neyse bıraktırmış ama kredi kartı olsun nakit olsun sizi zorda bırakmamış

Evet bıraktırdı ama hiç paraya muhtaç etmedi çalışmama çok karşıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…