Burda yeniyim arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim çok büyük bir problemim var..

Düşünsenize bu sofrada bir de çocuk olduğunu. Babası annesinin eline yüzüne vuruyor yerde tekmeliyor, annesi de babasına bıçak çekiyor. Ne rezil bir çift ne rezil bir ebeveyn adayı.

Eğer üremeyecekseniz çocuk sahibi olmayacaksanız nolur boşanmayın. Tencere ve kapaksınız tam birbirinize göresiniz, boşandıktan sonra başkalarına musallat olmayın yazık.

Saliha cım ben senin çok hakkına girdim yatacak yerim yok hakkını helal et can veremem yoksa da dedi mi
Benden daha iyilerine layıksın da dedi mi

Adam gibi adammış eşiniz.
Valla artık canına tak demiş. Buradan dönüşü zor ama Son bir şans için siz kendinizi değiştirmeli ve bunu ona hissettirmelisiniz

Ya kardeşim ilk mesajı öyle bi yazıyosunuz ki sanki dünyanın en modern evliliği

Sonra e kocam beni dövdü ben de ona bıçak çektim. E zaten evliliğiniz böyle rezilse daha otelden eve neden döndün??

Allah akıl dağıtırken siz nerelerdeydiniz hanımefendi?

Nasıl hayatlar yaşıyosunuz, bu nasıl evlilik anlamıyorum. Adam size vurdu, siz bıçak çektiniz, evden gittiniz, geri gelip bir daha gittiniz. Allah vere de çocuk yapmasanız bu mükemmel evliliğe.

İkiniz de normal değilsiniz,birbirinize daha fazla zarar vermeden boşanın gitsin.Neler okuyorum böyle sabah sabah.

Bu kafa nasıl bir kafa?İnşallah trolsündür.

3.sınıf yaz dizisi mi çekiyorsunuz konu sahibi?
Adam sizi mis gibi işinizden etmiş, dayak atmış ve hala ben evden gittim diye boşanıyoruz diyorsunuz. Bir de arkadan gelseymiş de kolunuzdan tutsaymış falan. Kadir inanır & Türkan şoray olun bari.
Bir de inanır mısınız bilmem, erkeklerle konuşunca sizi yemiyorlar. Bu erkek milletinin, bu kadar ali kıran başkesen olmasının bir sebebi de bu zihniyet. Ne münasebet erkek kasiyerle bile konuşmuyorum? Vohooo alkış ne kadar da hanım biri mi denmesini bekliyorsunuz?

Hadi buyursun,cevaplasın bakalım .

Bu baştan yazsanıza, ortada bişiy yok gibi anlatmışsınız.Boşanın zaten.

Kullanıcı adınız da "random kikirdeme" işsizlikten gelip burda kafa buluyorsunuz galiba

E zaten şiddet görüyormuşsunuz. Bu zaman kadar ayrılmadığınız kabahat

Ve siz böyle bir ilişkiyi sağlıklı bularak yaşatmaya çalışıyorsunuz??? Mazoşist falan mısınız. Fiziksel Acı çektiğiniz bir evliliği neden kurtarın? Darp raporu alınıp boşanması gereken bir evlilik bu. Normal bir şey mi sanıyorsunuz. Gerçi siz de az değilsiniz bıçak falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…