Burda yeniyim arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim çok büyük bir problemim var..

valla blöf yapmışsın yememiş adam şurada bazı üyelerin söylediği bir cümle var sonuna kadar haklılar . gideceksen ayrılığı göze alacaksın yoksa böyle elinde patlar blöf
 
Süreç zor, yaptığınız şey de doğru değil. Bu davranışı değiştirmeniz lazım. Eşinizin verdiği zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Ona değiştiğinizi lafla değil de davranışlarınızla belli etmeniz gerekiyor. Psikolog iyi olabilir neden sürekli evi terk ediyorsunuz ya da neden hep kocanız peşinizden koşsun istiyorsunuz ona yoğunlaşın. Orda bir duygunuzu var açığa çıkarıp onu iyileştirin.
Önerim şu bu süreçte bidaha yapmıcam beni bırakma vs gibi şeylerle üzerine gitmeyin. Adam bıkmış gibi konuşmuş ve yıpranmış ikinizin de zamana ihtiyacı var. İş arıyor gibi yapıp hatta bulun da size de iyi gelir, kendinizi keşfetin ve iyileştirin.
Allah yardımcınız olsun.
 
aynı üye mi :/ şaka gibi
 
Bu durum da onun sizin için bitmesi gerekiyor tam tersi
 
siz fazla film izliyorsunuz galiba? evden gidip otele kalmak ne yaaa...cesarete bak.. en fazla oda değiştirir insan

adam haklı. boşasın kurtulsun
 
Sizin gibi kadınlar mutlu olamıyor çünkü size benzer bir tanıdığım var kocası illallah etti elinden , o kadında her tartışmada yollara düşüyordu hayır işin garip tarafı hep blöf hep blöf yani , adamlara da yazık, ben erkek olsam asla çekmem en ufak tartışmada kendini sokağa atan kadını..
 
Saliha kadın mı ,ayrica bu konu bence gerçek değil, bir de memur olup isten çıkarma falan yok bana geçmedi yani , ya siz yalan söylüyorsunuz ya da konu gerçek değil
 
Yapacak çok bir şey kalmamış gibi. Adam sizi karşısına alıp güzelce bittiğini söylemiş. Söylediklerini yapın, bu arada da psikolojik destek alın, siz düzelirseniz belki verdiği zamanda sizde de bir şeyler düzelir. Büyük hata etmişsiniz.
 
Dayak yediğiniz adam size boşanalım dedi diye mi bu üzüntü. Tabi bir de o adamın neden şiddete başvurduğu sorulmalı ama bu onu savunmak için değil daha çok sizin kişiliğinizi sorgulamak için.

Olmamışsınız siz bence de boşanın, ikinizin selameti için de iyi bir fikir gibi.
 
Esinizi hicbir zaman sevmemissiniz. Adama hep eziyet etmissiniz. Fazla bile dayanmize. Esiniz daha iyisini hak ediyor
 
Bunu konuya da yazın insanlar ona göre yanıt versin. Ayrılın da kurtulun adam size vuruyor hala kendim ettim kendim buldum diyorsunuz pes
 
Saliha kadin neydi ?
 
Konuya inancım kalmamıştır.
 
Saliha kadin neydi ?

Salih, dine ve dünyaya yönelik faydalı işlerle bu işleri yapan kimseler için kullanılan bir kavramdır. Bunları yapan erkeğe salih, kadına da saliha denir. Bu nedenle: her Müslüman erkek salih olmaya, her Müslüman kadın da saliha olmaya çalışmalıdır.

Sözlükte “(bir şey) iyi, doğru, yararlı ve uygun olmak; doğruluk, dürüstlük” anlamlarındaki salâh (sulûh) kökünden türeyen salih kelimesi “faydalı, iyi, doğru ve güzel olan, işe yarar, her türlü bozukluk ve yanlışlıktan arınmış; barışçı, uyumlu” gibi manalara gelir. Alıntıdır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…