Erkeklerle konuşmayı tercih etmiyorum
valla blöf yapmışsın yememiş adam şurada bazı üyelerin söylediği bir cümle var sonuna kadar haklılar . gideceksen ayrılığı göze alacaksın yoksa böyle elinde patlar blöfEşimle dört yıllık evliyiz normal zamanlarimiZda çok iyiyiz kaliteli vakit geçiririz ama bir problem yaşadığımız zaman benim ilk yaptığım şey evden çıkıp gitmek oluyor bu huyumun önüne geçemedim bir türlü eşimi ve evi terk etmekle tehdit edip gidiyorum dört yıllık evliliğimizde.bunu dört beş kez yaptım ve dün gece de başka bir şehre gittim ve otelde kaldım pişman oldum geri döndüm bugün. Eşim bana dedi ki sana karşı Sevgi saygım kalmadı bir iş bulana kadar bu evde birlikte iki yabancı gibi yaşayalım sonra ayrılalım ama dışardan herkes evli olduğumuzu bilsin dedi. Gidip rezil olmanı istemiyorum kpss çalış ayan seni güzellikle boşamak istiyorum sana karşı hiçbir duygum yok dedi.ben eşimi seviyorum onu tekr etmek istemedim hiçbir zaman gözdağı vermek istedim peşimden gelsin gitme dedim zorla kolumdan tutup eve getirsin istedim ama o geri getirmedi beni ben de gitmek gibi büyük bir hata yaptım evliliğimi kendi elimle bitirmiş oldum bana akıl verin
Eşimle dört yıllık evliyiz normal zamanlarimiZda çok iyiyiz kaliteli vakit geçiririz ama bir problem yaşadığımız zaman benim ilk yaptığım şey evden çıkıp gitmek oluyor bu huyumun önüne geçemedim bir türlü eşimi ve evi terk etmekle tehdit edip gidiyorum dört yıllık evliliğimizde.bunu dört beş kez yaptım ve dün gece de başka bir şehre gittim ve otelde kaldım pişman oldum geri döndüm bugün. Eşim bana dedi ki sana karşı Sevgi saygım kalmadı bir iş bulana kadar bu evde birlikte iki yabancı gibi yaşayalım sonra ayrılalım ama dışardan herkes evli olduğumuzu bilsin dedi. Gidip rezil olmanı istemiyorum kpss çalış ayan seni güzellikle boşamak istiyorum sana karşı hiçbir duygum yok dedi.ben eşimi seviyorum onu tekr etmek istemedim hiçbir zaman gözdağı vermek istedim peşimden gelsin gitme dedim zorla kolumdan tutup eve getirsin istedim ama o geri getirmedi beni ben de gitmek gibi büyük bir hata yaptım evliliğimi kendi elimle bitirmiş oldum bana akıl verin yardımcı olun ne yapmam lazım bu durumdan ikimizin de ailesinin haberi yok
yardımcı olun ne yapmam lazım bu durumdan ikimizin de ailesini
Süreç zor, yaptığınız şey de doğru değil. Bu davranışı değiştirmeniz lazım. Eşinizin verdiği zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Ona değiştiğinizi lafla değil de davranışlarınızla belli etmeniz gerekiyor. Psikolog iyi olabilir neden sürekli evi terk ediyorsunuz ya da neden hep kocanız peşinizden koşsun istiyorsunuz ona yoğunlaşın. Orda bir duygunuzu var açığa çıkarıp onu iyileştirin.Eşimle dört yıllık evliyiz normal zamanlarimiZda çok iyiyiz kaliteli vakit geçiririz ama bir problem yaşadığımız zaman benim ilk yaptığım şey evden çıkıp gitmek oluyor bu huyumun önüne geçemedim bir türlü eşimi ve evi terk etmekle tehdit edip gidiyorum dört yıllık evliliğimizde.bunu dört beş kez yaptım ve dün gece de başka bir şehre gittim ve otelde kaldım pişman oldum geri döndüm bugün. Eşim bana dedi ki sana karşı Sevgi saygım kalmadı bir iş bulana kadar bu evde birlikte iki yabancı gibi yaşayalım sonra ayrılalım ama dışardan herkes evli olduğumuzu bilsin dedi. Gidip rezil olmanı istemiyorum kpss çalış ayan seni güzellikle boşamak istiyorum sana karşı hiçbir duygum yok dedi.ben eşimi seviyorum onu tekr etmek istemedim hiçbir zaman gözdağı vermek istedim peşimden gelsin gitme dedim zorla kolumdan tutup eve getirsin istedim ama o geri getirmedi beni ben de gitmek gibi büyük bir hata yaptım evliliğimi kendi elimle bitirmiş oldum bana akıl verin yardımcı olun ne yapmam lazım bu durumdan ikimizin de ailesinin haberi yok
aynı üye mi :/ şaka gibiYa gerçek olamazsınız ne zevk alıyorsunuz bu saatte milleti üzmekten, huzursuz etmekten?
Ergen misiniz? Sosyal deney mi bu?
Konu gerçek olsa soracağım kafanıza çok mu darbe yediniz? Bayağı yanmış yani.
Elini kaldırsa şiddettir ya. Böyle şiddetin azı çoğu olmaz, geçen hafta da açtın aynı benzer erkeğe vurur gibi vurdu dedin.
Buraları okuyan genç insanlar var. Ne kötü örneksiniz? Ne kişilik yoksunluğu bu? Dayak yemiş az yemiş yok şiddetli vurmuş.
Hayvana vursan hayvan geri dönmez be! Güvenmez bir kere.
Ne sevgisi bu? Dayak sevgisi sadistlerde var sado mazoşist ilişki, belki denersiniz de umarım bir daha yazmazsınız biz de toplum da kurtulur bu saçmalıklardan.
Konu gerçek olsaydı adam siz karşılık veriyorsunuz iyice dövemiyorum diye ayrılmak istiyordur diyecektim. Bence siz böyle durun iyice dövsün belki daha bağlanırsınız birbirinize
Bu durum da onun sizin için bitmesi gerekiyor tam tersiSöyledim ama benim için bittin diyor üstelik gitme sebebim beni dovmesiydi. Çok sert vurmadı belki ama vurdu ben de kendimi bıçakla savundum birkaç bardak kırdım ve ardından da gittim ama dışarda ne yaptığını nereden bileyim diyor
Sizin gibi kadınlar mutlu olamıyor çünkü size benzer bir tanıdığım var kocası illallah etti elinden , o kadında her tartışmada yollara düşüyordu hayır işin garip tarafı hep blöf hep blöf yani , adamlara da yazık, ben erkek olsam asla çekmem en ufak tartışmada kendini sokağa atan kadını..Eşimle dört yıllık evliyiz normal zamanlarimiZda çok iyiyiz kaliteli vakit geçiririz ama bir problem yaşadığımız zaman benim ilk yaptığım şey evden çıkıp gitmek oluyor bu huyumun önüne geçemedim bir türlü eşimi ve evi terk etmekle tehdit edip gidiyorum dört yıllık evliliğimizde.bunu dört beş kez yaptım ve dün gece de başka bir şehre gittim ve otelde kaldım pişman oldum geri döndüm bugün. Eşim bana dedi ki sana karşı Sevgi saygım kalmadı bir iş bulana kadar bu evde birlikte iki yabancı gibi yaşayalım sonra ayrılalım ama dışardan herkes evli olduğumuzu bilsin dedi. Gidip rezil olmanı istemiyorum kpss çalış ayan seni güzellikle boşamak istiyorum sana karşı hiçbir duygum yok dedi.ben eşimi seviyorum onu tekr etmek istemedim hiçbir zaman gözdağı vermek istedim peşimden gelsin gitme dedim zorla kolumdan tutup eve getirsin istedim ama o geri getirmedi beni ben de gitmek gibi büyük bir hata yaptım evliliğimi kendi elimle bitirmiş oldum bana akıl verin yardımcı olun ne yapmam lazım bu durumdan ikimizin de ailesinin haberi yok
Saliha kadın mıSen çok Saliha bir kadınsın hukukumuz var güzel günler yaşadık ben de seni çok yıprattım o yüzden böyle karar verdim dedi. Evlenmeden önce devlet memuruydum esim işten çıkardı beni o yüzden diyor işine mani olduğum için tekrar işe girene kadar bu evde kak işe girince bitirelim dedi
Yapacak çok bir şey kalmamış gibi. Adam sizi karşısına alıp güzelce bittiğini söylemiş. Söylediklerini yapın, bu arada da psikolojik destek alın, siz düzelirseniz belki verdiği zamanda sizde de bir şeyler düzelir. Büyük hata etmişsiniz.Eşimle dört yıllık evliyiz normal zamanlarimiZda çok iyiyiz kaliteli vakit geçiririz ama bir problem yaşadığımız zaman benim ilk yaptığım şey evden çıkıp gitmek oluyor bu huyumun önüne geçemedim bir türlü eşimi ve evi terk etmekle tehdit edip gidiyorum dört yıllık evliliğimizde.bunu dört beş kez yaptım ve dün gece de başka bir şehre gittim ve otelde kaldım pişman oldum geri döndüm bugün. Eşim bana dedi ki sana karşı Sevgi saygım kalmadı bir iş bulana kadar bu evde birlikte iki yabancı gibi yaşayalım sonra ayrılalım ama dışardan herkes evli olduğumuzu bilsin dedi. Gidip rezil olmanı istemiyorum kpss çalış ayan seni güzellikle boşamak istiyorum sana karşı hiçbir duygum yok dedi.ben eşimi seviyorum onu tekr etmek istemedim hiçbir zaman gözdağı vermek istedim peşimden gelsin gitme dedim zorla kolumdan tutup eve getirsin istedim ama o geri getirmedi beni ben de gitmek gibi büyük bir hata yaptım evliliğimi kendi elimle bitirmiş oldum bana akıl verin yardımcı olun ne yapmam lazım bu durumdan ikimizin de ailesinin haberi yok
Dayak yediğiniz adam size boşanalım dedi diye mi bu üzüntü. Tabi bir de o adamın neden şiddete başvurduğu sorulmalı ama bu onu savunmak için değil daha çok sizin kişiliğinizi sorgulamak için.Söyledim ama benim için bittin diyor üstelik gitme sebebim beni dovmesiydi. Çok sert vurmadı belki ama vurdu ben de kendimi bıçakla savundum birkaç bardak kırdım ve ardından da gittim ama dışarda ne yaptığını nereden bileyim diyor
Esinizi hicbir zaman sevmemissiniz. Adama hep eziyet etmissiniz. Fazla bile dayanmize. Esiniz daha iyisini hak ediyorEşimle dört yıllık evliyiz normal zamanlarimiZda çok iyiyiz kaliteli vakit geçiririz ama bir problem yaşadığımız zaman benim ilk yaptığım şey evden çıkıp gitmek oluyor bu huyumun önüne geçemedim bir türlü eşimi ve evi terk etmekle tehdit edip gidiyorum dört yıllık evliliğimizde.bunu dört beş kez yaptım ve dün gece de başka bir şehre gittim ve otelde kaldım pişman oldum geri döndüm bugün. Eşim bana dedi ki sana karşı Sevgi saygım kalmadı bir iş bulana kadar bu evde birlikte iki yabancı gibi yaşayalım sonra ayrılalım ama dışardan herkes evli olduğumuzu bilsin dedi. Gidip rezil olmanı istemiyorum kpss çalış ayan seni güzellikle boşamak istiyorum sana karşı hiçbir duygum yok dedi.ben eşimi seviyorum onu tekr etmek istemedim hiçbir zaman gözdağı vermek istedim peşimden gelsin gitme dedim zorla kolumdan tutup eve getirsin istedim ama o geri getirmedi beni ben de gitmek gibi büyük bir hata yaptım evliliğimi kendi elimle bitirmiş oldum bana akıl verin yardımcı olun ne yapmam lazım bu durumdan ikimizin de ailesinin haberi yok
Bunu konuya da yazın insanlar ona göre yanıt versin. Ayrılın da kurtulun adam size vuruyor hala kendim ettim kendim buldum diyorsunuz pesSöyledim ama benim için bittin diyor üstelik gitme sebebim beni dovmesiydi. Çok sert vurmadı belki ama vurdu ben de kendimi bıçakla savundum birkaç bardak kırdım ve ardından da gittim ama dışarda ne yaptığını nereden bileyim diyor
Saliha kadin neydi ?Bu durumda karma eğitim sistemi içerisinde yer almadınız mı ? Hangi devlet kurumu haremlik / selamlık ayrımı yapıyor ?
Sizi döven eşiniz o kadar inançlı bir insan ki ; defalarca evi terk eden , başka şehire otelde kalmaya giden eşine "Sen çok Saliha bir kadınsın" dedi öyle mi ?
Daha önce devlet memurluğundan ayrılanların yeniden atanma hakkı var mı ?
Konuya inancım kalmamıştır.Sen çok Saliha bir kadınsın hukukumuz var güzel günler yaşadık ben de seni çok yıprattım o yüzden böyle karar verdim dedi. Evlenmeden önce devlet memuruydum esim işten çıkardı beni o yüzden diyor işine mani olduğum için tekrar işe girene kadar bu evde kak işe girince bitirelim dedi
Saliha kadin neydi ?
Saliha kadin neydi ?
Dünya turuna cik..bana akıl verin yardımcı olun ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?