Burdan başka soracak kimsem yok görüşlerinize çok ihtiyacım var..

Aileci adamla bu dedikleriniz zor. Ailesine toz kondurmayan adamın ailesi ile uğraşılmaz.

Aileci adamla bu dedikleriniz zor. Ailesine toz kondurmayan adamın ailesi ile uğraşılmaz.
Evet zaten o yüzden dedim sizin yanınızda duracaksa barışın diye ama arkadaşın anlattıklarından çok da aileci bir adam profili çıkarmadım ya ben hani başta bile kızı savunmuş annesine kızkardeşine karşı hatta demişler ki biz istemiyoruz oğlum istiyor diye sesimizi çıkaramıyoruz falan.. Ordan çok da aileci gibi düşünmemiştim..

Bir daha okuyun. Eski konuları da okuyun. Gerçi sırf bu konuda bile buram buram aileci adam havası var. Nişanlısına kız kardeşinin dedikodusunu eden adam var, abisinin telini karıştıran kızkardeş var, abisine toz kondurmayıp bütün faturayı geline kesen görümce var, konu sahibi hasta yatak döşek yatarken utanmadan arayıp '' Kızımdan özür dilesin, o hastaysa benim kızımın kalbi kırık, ama kızım kızım '' diye carlayan kaynana var. '' Sen aileme karşı ses çıkarma, onlar ne yaparsa yapsın sen hep iyi ol'' diye direktif veren nişanlı var. Bu insanlar masraftan kurtulmak için' ' Madem çok istiyorlar evlensinler desteğimiz olmadan' ' diyorlar bir de. Bence nişanlısı askerden dönüp kafayı toplayınca ailesinin etkisinde kalıp kendi bitirecek zaten. O bitirmeden konu sahibi bitirsin. Eski konuda bi babaanne var bu arada, evlenince beraber yaşayacaklarmış. Gelinleri bile illallah etmiş. Babaannesini çok seviyormuş adam, konu sahibi tepki verince '' Babaanneme bakmayan anneme de bakmaz. Beni sevmiyorsun, yoksa babaannemi bahane etmezdin'' diye bastırıyormuş kızı. Bu adam aileci değil mi şimdi?

Benim bi arkadaşım hemen hemen aynı sorunları yaşadı. Adam çok evlenmek istediği için ailesiyle bir daha hiç görüşmemek şartıyla evlenmeyi kabul etti. Evlendiler şehir değiştirdiler. Üç yıl herşey süperdi. Sonra çocuk olunca kocası benim annem torununu görecek dedi. Büyük kavgalar. Adam tayinini kendi şehrine aldırdı arkadaşıma da ister gel ister gelme dedi. Mecbur gitti. Hiç huzuru olmadı. Sekiz yıl dayanabildi sonra boşandı. Aileleriyle ilgili erkeklerin verdikleri sözlere güvenmemek gerekiyor. Değişebiliyorlar çünkü

Balık baştan kokmuş sıze resmen savaş açmışlar yol yakınken dönün derim.bunlalrla uğraşılmaz çok üzerler sizi.

Lütfen kendine biraz saygın varsa bu adamdan vazgeç. Biliyorum bize söylemesi kolay sevince öyle olmuyor anlıyorum ama emin ol aileci erkeklerden olmuyor.
Ailesine toz kondurmuyor onlar suçlular hata ettiler diyemiyor tek dediği -pişman oldular ama- bende her şeyin farkındayım böyle olmaz.

Telefon okuma olayına suç verseler keşke ne var abimin telefonu istediğim zman açar okurum diyor. Annesi sizin özelinizi okumamış sadece kendiyle ilgili yerleri aratıp merakına yenik düşmüş diyor daha ne diyebilirsin ki bunlara

İnsallah ilk olunca insan korkuyor bir de nişanlıyız ama hiç birini umursamicam çünkü beni umursayan yok

Evlenmeyi göze alamıyorum artık bitti benim için

Abimi dolduruyor demesinin sebebi abisini desteklemem evet o anlattıkça ben haklısın doğrudur tamam bu şekilde hep destekledim bana onunla görüşmeni çok istemiyorum yazdı tamam zaten görüşmem dedim böyle şeyler ve diyor ki şimdi abim bu kızdan sonra böyle oldu ama bilmiyor ki abisi hep böyleymiş de ona bir şey diyemiyormuş bunun farkında değil

Bence yürümez bu aileyle.
Nişanlınizda pasif kalmış zaten. Ailede kızımızda kızımız diye tutturmuş.
Uzakta oturacağız diyorsunuz da,bu insanlar hic mi gelip kalmayacaklar evinizde? Nişanlınız gelmeyin demeyecek,gelecekler ve burnunuzdan getirecekler.
Boşverin,aileniz arkanızda,inanın nişan atmak,evlenip boşanmaktan daha kolaydır.

Çocukları var mıydı? Yazık olmuş bu insanlar ne hesap verecek

Kaç yaşında bu görümce?Ne demek özeli okumamış bunlar nasıl yalanlar...

Hiç anlamıyorum neden tam akraba olsanız da olmasanız da niye sanal sitelerinde akrabalarınızı ekliyorsunuz , ve arada mesafeyi kaldırıp korkmadan yorum yazıyorsunuz, karşı kişinin niyetinde kuşku duymak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…