- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.781
Benimde tehlikeli olabilir mi dış gebelik nasıl oluyor canım ya açar mısın birazCnm bence bi doktora görün. Cunku bende 1 sene önce aynı sen gibiydm benimde dış gebelik çıktı eğer gitmeseydim o beni öldürücekti içerde. O yuzden bi görün beta hcg yüksek çıkıyo mu ne durumda nedir kesnlkle gitmelisinn bnce
Kız dış gebelik dehşetül vahşet bir şey. Kimyasal gebelik çok basit ama dış gebelk varyaaaa offff diyorm mahvetti hayatımı alt üst etti benim. Hani rahimde iki tüp olur o tüplerden embriyo geçer rahime iner kese oluşur ya. Bnm ki sol tüpte içerde kalmış bebek orda büyümeye çalışıyodu tüpüm patlıcaktı iç kanama vs riski çok yüksekti. Ağrılar sancılar aciller mahvetti beni. Ameliyatla tüpü alma derecesine geldk o kadar kötü durumdu. Kanamayla anlaşılfı zten ilk leke geldi ara ara devam etti sonra rengi pembeye döndü derken kese yok ortada ama tüpte bebek görünüyo neyse sonra ağır iğnelerle düşürdüm ama 3 ayımı aldı nerdeyse mahvetti beni ağrıları sancıları wc bile çıkamaz olmuştmBenimde tehlikeli olabilir mi dış gebelik nasıl oluyor canım ya açar mısın biraz
Olabilir canim bende yaşamıştım kahvemsiOlabilir mi yerleşme
Bende ovulasyon alacagim önümüzdeki regden sonra.Gozukurdu doktor derdi canım
Çok geçmiş olsun canım o zaman ya nasipten ötesi olmuyorKız dış gebelik dehşetül vahşet bir şey. Kimyasal gebelik çok basit ama dış gebelk varyaaaa offff diyorm mahvetti hayatımı alt üst etti benim. Hani rahimde iki tüp olur o tüplerden embriyo geçer rahime iner kese oluşur ya. Bnm ki sol tüpte içerde kalmış bebek orda büyümeye çalışıyodu tüpüm patlıcaktı iç kanama vs riski çok yüksekti. Ağrılar sancılar aciller mahvetti beni. Ameliyatla tüpü alma derecesine geldk o kadar kötü durumdu. Kanamayla anlaşılfı zten ilk leke geldi ara ara devam etti sonra rengi pembeye döndü derken kese yok ortada ama tüpte bebek görünüyo neyse sonra ağır iğnelerle düşürdüm ama 3 ayımı aldı nerdeyse mahvetti beni ağrıları sancıları wc bile çıkamaz olmuştm
Cikma olasılığı yüksek canim ama bana sorarsan yarin ilk idrarla deneBen Bugün erken gebelik testi yapsam çıkar mi kızlar ? 5 Ocak adet tarihi değişti yumurtlamadan dolayı
Kan bildiğin kırmızı renkli miydi canimOğlumda hiç kan gormedim ben ped taktim leke görünce put gibi kaldım
Kimyasal test de tespit edilen ultrason da gorunmeyen demek zaten testlerim de cızgı vardı sonradan bakamadım ne oldu bilmiyorum ama vardı
Dayanamıyorum ya :)Cikma olasılığı yüksek canim ama bana sorarsan yarin ilk idrarla dene
Sen bilirsin canım yap o zamanDayanamıyorum ya :)
Okuldayım eve gidio erken gebelik yapacağım. Göğsümün ağrısından duramıyorum südyene değdikçe ağrıyorSen bilirsin canım yap o zaman
Kahve cay gibi sımdı gittim bise yok ama ped taktımKan bildiğin kırmızı renkli miydi canim
5 gün oncesinden çıkar diye biliyorum canımDayanamıyorum ya :)
Bugun de ilişki mutlaka20.gun kizlar daha koyulasmis sanki
Hadi insallaj güzel haberler verirsin bize canimOkuldayım eve gidio erken gebelik yapacağım. Göğsümün ağrısından duramıyorum südyene değdikçe ağrıyor
Olabiliyor canim insallah öyledir ama sende git kan ver için rahat etsinKahve cay gibi sımdı gittim bise yok ama ped taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?