- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.241
Aynen kötüyü çağırmymYok kız kotuyu cagırma normaldir bu baya gecınce anca kırmızı oluyo o
Cıkar canım olmus geceli yap artık
Geç döllenmedir belki yaa canımYapıcam canım annemler gidicek bugün edrneye ayrıca bide eşiminde anneleri var oyüzden şimdi yapacagın fırsat yok herkes gidince yapıcam gene kfkfkfkf ama bu zamana kadar negatif gösterdi gecikmeden önce
Böyle de görünüyorBeklicem bakalım 5 Ocak bat
Sol da mı ?Böyle de görünüyor
Sağol canım inşşalah vardır sendede yaaÇok mutlu oldum canım hayırlısı olsun bizim senle aynı gündü regller bende hastalanamadım inş bendede vardır bendede misafir var yapamıyorum annemler var bide
Evet sanki.Böyle de görünüyor
Evet canimSol da mı ?
Çok çok incecik var gibiEvet canim
Ben goremediydim valla brovaEvet canim
Kör olcaz görcez diye bacım ama insan görmek istiyor isteÇok çok incecik var gibi
O ayrı tabi kiKör olcaz görcez diye bacım ama insan görmek istiyor iste
Zaman geçmiyor okyanus neyle oyalansam orgu mu orsem netsem bilemedim valla gözler aşikar oldu olmayani mi görüyor gerçekten var mı görüyor bilmiyorum ama var gibi geliyorBen goremediydim valla brovabakıyom bakıyom gercı oyle oluyo insan şaşı kalıyo mikroskopla ınceliycez ben hele ilk yok dedim içeri bi gittim sok oldum bi daha olmasın öyle insallah direk belirsin normal olsun
Nasil beklicez bu merak icimizdeyken şuan bile düşünüyorum bir minnak virüs olsam tüplere doğru baksam ne oluyor ne bitiyor diye şuan ne aşamada acabaO ayrı tabi kiama en güzeli gecmesini beklemek cidden sitres yaratıyo
Bende ondan korkuyomKör olcaz görcez diye bacım ama insan görmek istiyor iste
Nasil beklicez bu merak icimizdeyken şuan bile düşünüyorum bir minnak virüs olsam tüplere doğru baksam ne oluyor ne bitiyor diye şuan ne aşamada acaba
Senin oldu inşallah canim ugurlucaz Eylül annelerineBende ondan korkuyom
Ayyy Amin inşallah canim sol kasigim da bir batmalar mevcut yumurtlarken de sol kasigim batiyordu galiba solundaki yumurta gelişti çatladı yada kafam da kuruyorumİnsallah olmustur canım saglıklı gebelik nasip etsin inşallah döllenmesi oldu tutunması tutunması oldu devamı Allah nasip etsin
Ayyy olduysa Eylül çocugm olcak inşallah yok kız ugurlasnzda ben konuşurum yine sizintap edicmSenin oldu inşallah canim ugurlucaz Eylül annelerine
Ayyy Amin inşallah canim sol kasigim da bir batmalar mevcut yumurtlarken de sol kasigim batiyordu galiba solundaki yumurta gelişti çatladı yada kafam da kuruyorum
Ee tabi ki bizi unutma canim bakarsın arkandan bizde geliriz ayağını sürü senAyyy olduysa Eylül çocugm olcak inşallah yok kız ugurlasnzda ben konuşurum yine sizintap edicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?