Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bol şans canim bebeğin seninle olsun insallah
Amin canım basladık bakalım bi güzel kalkmadan uyudum valla gece oglum aglamıs esime demişim ki kalkamam ben sen bak sırf kalkmadan uyuyum diye nası bi bilinc altıma yerlestıyse cişe bile gitmedim uyudum hepsi gıtmıstır

Sağol canım valla gircem o döneme orta hafta çalısma haftası pazar günü öğlen yapalım dedim dinlenme zamanı olsun 48 saat doluyo ama koyu gordu mu üst üste yapcam yine bu sefer Boyle bi plan cizdim
daha mantıklı canım bızde bırer gun arayla denedıkde bakalım ne olacak, 48saat sperm ıcın cok ıyı bız 36saat vs denk getırdık

İyiyim kızlar dün artık lekelenme geldi resmi olarak adet başladı ama sökülemedim hala spor yapmama rağmen. 2 3gündür ovulasyonu da bıraktım nasılda adet olcam diye.

daha mantıklı canım bızde bırer gun arayla denedıkde bakalım ne olacak, 48saat sperm ıcın cok ıyı bız 36saat vs denk getırdık
Onu biliyoruz da iste cok geliyo 48 saatte orta hafta için baslar için iyi de tam yumurtlama olcagı zaman kaçacak diye bekleyemiyo insan o ay bosa gitmesin diye gün aşırı da iyi yani bi gün arayla
İyiyim kızlar dün artık lekelenme geldi resmi olarak adet başladı ama sökülemedim hala spor yapmama rağmen. 2 3gündür ovulasyonu da bıraktım nasılda adet olcam diye.
Sökülür canım o kadar gelmiş gelir gerisi iyi yapmıssın testleri bosa verme

evet bnde aslında ıkı gun beklıcektım de ınsan dedıdgın gıbı telas oluyro kacar dıye , bırer gun ara verıp denedık bakalım nasip canım

Canim benim gittiğim hoca. Rutine bırakın hocam yumurtlama günü diye düşünmeyin boşver geçsin gününüz siz raht olun kendinizi sartlamadan yapın bu şekilde gebelik oluşuyor dedi. Sen raht ol ins olacaktır.

Sitres olmasın diye diyolar işte kafa rahat olsun düşüncesiyle bide bebek için degıl kendin de keyfini cıkartcan yani istemeyerek zorunlu gibi yapmıycan basta kalıyordum ben de cözümü buldum geçen ay hep bu sekil yaptım ben önden bi sekil orgazm oluyorum sonra o geliyo put gibi olmaması da güzel zevkli kısmı insan öyle tabi ki yapmak istemez

Evvet canim hocada o şekilde dedi yumurtlama oldu yapacax çatladı yapacaz diye düşünmeyin dedi. Ama canım çalışınca senin dediğin gibi olmuyo eve geliyorum zaten canım çıkmış yemek çocuk derken kendimi yatağa zor atıyorum yok yumurtladim.hadi bide değerlendir derken yarı istek yari isteksiz oluyor. Nasip en azından diğer arkadaşlara bilgi olsun. Ben zaten ara verdim artık tedavi sürecindeyim hem biraz dinlencem

Yorgunluk sorumluluk biniyo uyumak istiyosun ama olsun da istiyosun anladım seni tabi zor canım isteksiz yapma zorunluluk gibi olmaz kafan da dinlensin sen de dinlen ne zaman hazır hissedersen o zaman tabi rabbim nasip edecek inanıyorum hayırlısı olsun canım

Bu arada kızlar valla erken yumurtlıycam cumartesi pazara denk gelir mi bilmem bugun 9 günüm testimi atıcam bakın

Bugun 9 günüm

Eklentiler

• IMG_20220107_102517.webp
    30 KB · Görüntüleme: 36
Sende her şey düzenli bence normal zamanında olcak 1 2 gün belki farkeder. Ne dersin??
Zaten genel 12 13 goruyorum bi gecen ay 15 gördüm 28 günde olunca gecen ay da lazere gittim herhalde ondan tutunma işini bile etkilemiş olabilir lazer genitale de yaptırdım cunku bu ay bi yerıme ellemıyorum aşı oldum ama onu da hamilelere bile vuruyolar bi sey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…