- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.981
Yaaaa. Peki bu krampların erken doğumla ilgisi yoktu dimi. Gerçi doktor bebek yukarda onunla alakalı bi problem yok dedi ama ben yinede korktum. İlk hamileliğim deNormal canım iç krampların agların gececek devam et mutlaka benim de olurdu üç gün acısı gecmezdi gebe olmadan da eksiklikten kaynaklı oluyo yine kullandım
Aynen anca olucak Bizde dün ilişki oldu pazar gününü değerlendirelim dedik 2 güne bir şeklinde düşünüyorum artık hesap yapmıyorum kafaya takmamak içinOlur bence ya 14 ya 15 gorursun ben de 12 düşünüyorum ama belli olmuyo bu iş bu gece dolcak 48 saat gece yapalım dedim ondan pazartesi esim evde 12 günüm Olcak en azından yine sperm beklemiş olur iyice hesap yapmaktan beynim yandı artık
KoyulaşıyorKızlar ilki bugün yaptığım 2.si 2 gun önce sizce nasil
Hiç korkma canım bosver kafana da takma keyfini çıkar takviyelerini mutlaka kullanYaaaa. Peki bu krampların erken doğumla ilgisi yoktu dimi. Gerçi doktor bebek yukarda onunla alakalı bi problem yok dedi ama ben yinede korktum. İlk hamileliğim de
Ovulasyon mu canım koyulasıyolar ne zamandı adet tarihinKızlar ilki bugün yaptığım 2.si 2 gun önce sizce nasil
6 gün sonra canimOvulasyon mu canım koyulasıyolar ne zamandı adet tarihin
Aynen aynı adet günümüz ben de pazar yapalım dedim dün bugun de aynı cıkınca dedim ki bugün yapalım ara yine 48 saat olsun persembe gece yapmıstık cumartesi gece 48 saat olcak eşimin yorumu banane 48 saat doluyorsa ben işime bakarımAynen anca olucak Bizde dün ilişki oldu pazar gününü değerlendirelim dedik 2 güne bir şeklinde düşünüyorum artık hesap yapmıyorum kafaya takmamak içinbelki aynı güne pik yaparız batlarımız aynı
4 gün kala bi daha test yap yumurtlama üstünden 12 gün mutlaka cıkar gecen ay 11 gün silik cızgıyı gormustum ben6 gün sonra canim
O kadar dayanabilir miyim bilmiyorum hayirlisi artık4 gün kala bi daha test yap yumurtlama üstünden 12 gün mutlaka cıkar gecen ay 11 gün silik cızgıyı gormustum ben
Merak işte insana bile bile yaptırıyo herseyi acaba acabaO kadar dayanabilir miyim bilmiyorum hayirlisi artık
Insallah canimMerak işte insana bile bile yaptırıyo herseyi acaba acabainsallah olmustur
Geliyor yumurtalarBugun de böyle
Kafayi yedirtcek bu testler.bize yaaa ,benimde koyulaşma başladıBenimde dün silikti yine başladı kızarmaya bakalım sonum ne olacak
Aynen canım bu gece de calısma gecesi beklemeye vakit de olsun istiyorum pik öncesi insallah denk gelir yaGeliyor yumurtalar
Allah dan kontrol ediyosunuz bakmasanız hiç bilmeyeceksiniz ne zaman olduKafayi yedirtcek bu testler.bize yaaa ,benimde koyulaşma başladı
İnşallah canım devam bakalımAynen canım bu gece de calısma gecesi beklemeye vakit de olsun istiyorum pik öncesi insallah denk gelir ya
Saka gibi ya benimde iki Ocak da bundan biraz koyuydu siliklesti,adete 6gun kaldı yine koyulasiyor neyse çalışmalar devam zatenAllah dan kontrol ediyosunuz bakmasanız hiç bilmeyeceksiniz ne zaman oldu
Bana da öyle geliyo damlatınca anlıyorum pik zamanı damlatınca hemen cızgiler beliriyo teste oyle bi bakıyorum ki bian önce olsun da beklemeye geçeyim yine incir kaynattım sabahİnşallah canım devam bakalımbir iki güne pik olur bence
Evet en azından değerlendirip beklersinBana da öyle geliyo damlatınca anlıyorum pik zamanı damlatınca hemen cızgiler beliriyo teste oyle bi bakıyorum ki bian önce olsun da beklemeye geçeyim yine incir kaynattım sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?