- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.021
Oo.cok az kalmış hiç test yaptin mi??heyecanla bekliyoruz sonuçları bata kaldı 2 gün benim suskunluk ondan
hiç yapmadım batı bekleyeceğim galibaOo.cok az kalmış hiç test yaptin mi??
Bende normal de girip bakıp çıkıyorum dizim var bugünBu aralar cok suskunsunuz kızlar ben mi cok girip bakıyorum bilemedim ki
Hadi hayırlısı helal olsun ben 5 gün kala başlıyorumhiç yapmadım batı bekleyeceğim galiba
canım bir şeyler var gibi ama diyorum güvenme bu belirtilere diye bir ses yükseliyor içimden çok yaptım gebelik testlerini de ondan sabır dedim bu sabah testi çekmeceden alırken eşim görmüş sakın dedi tamam diyip bıraktımHadi hayırlısı helal olsun ben 5 gün kala başlıyorumdayanamıyorum.
Belirtin varmı
canım bir şeyler var gibi ama diyorum güvenme bu belirtilere diye bir ses yükseliyor içimden çok yaptım gebelik testlerini de ondan sabır dedim bu sabah testi çekmeceden alırken eşim görmüş sakın dedi tamam diyip bıraktım
Yaaaaa yaramazlık yaparken yakalanan çocuk gibi olmuşcanım bir şeyler var gibi ama diyorum güvenme bu belirtilere diye bir ses yükseliyor içimden çok yaptım gebelik testlerini de ondan sabır dedim bu sabah testi çekmeceden alırken eşim görmüş sakın dedi tamam diyip bıraktım
Canim beklemedeyiz benim.bat 16ocak.
inşallah seninde bebiş vardır koyulaşıyor diyenler vardı hadi bakalımCanim beklemedeyiz benim.bat 16ocak.
İki üç gündür testim silikti ovu. Bugün yine koyu, bakalım yarında yapcam
İnşallah canım bakalım yarında yapcam, hiç bir belirtimde yok gerçiinşallah seninde bebiş vardır koyulaşıyor diyenler vardı hadi bakalım
Hiç yazmadın buraya yeni üyesin sanırım hosgeldinheyecanla bekliyoruz sonuçları bata kaldı 2 gün benim suskunluk ondan
İyi seyirler canım valla yeni yıl seyıne baktığım tüm diziler tatilde sıkılıyorum inan kiBende normal de girip bakıp çıkıyorum dizim var bugün
Napıyonz kızlarr ovülasyonlarnz nasıl ?OKYANUS302 pik oldumu? olmadı canım benim pik bu gece calıscaz ama basladık artık persembe gece yapmıstık cumartesi gece pazartesi 12 günü eşim evde Allah nasip ederse insallah gorursem yapıcaz bekleme süresi olsun istedim bu sefer
O işler hiç belli olmuyo canım belirti oluyo olmuyo olmuyo bi bakmışsın olmus yaniİnşallah canım bakalım yarında yapcam, hiç bir belirtimde yok gerçi
Yumurtlamadan sonramı yine koyu benmde öyleydi hamile oldum inşallah sendede vardır var öı fotosun canımCanim beklemedeyiz benim.bat 16ocak.
İki üç gündür testim silikti ovu. Bugün yine koyu, bakalım yarında yapcam
Anca olur ya canım bekle baakm iyi sevindim adıına canımHiç yazmadın buraya yeni üyesin sanırım hosgeldininsallah vardır bebiş
İyi seyirler canım valla yeni yıl seyıne baktığım tüm diziler tatilde sıkılıyorum inan ki
Aynı akıbet basıma gelir insallah aralıksız kalırım içten yürekten diyorumYumurtlamadan sonramı yine koyu benmde öyleydi hamile oldum inşallah sendede vardır var öı fotosun canım
10 gün bugun genel de 12 13 oluyo benim çalısmaya basladık bakalımAnca olur ya canım bekle baakm iyi sevindim adıına canım
Canmm çok çok koyu değil yumurtuyo muyum Dicem ama adet yaklaştı , bu ay çok değişik oldu ya iki ocakta da böyle çıkmıştı sonra siliklesti. Keşke öyle olsaYumurtlamadan sonramı yine koyu benmde öyleydi hamile oldum inşallah sendede vardır var öı fotosun canım
Ay inşallahO işler hiç belli olmuyo canım belirti oluyo olmuyo olmuyo bi bakmışsın olmus yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?