- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.001
En güzeli aslında hem takip hem ilişki olduktan sonra insallah denk gelirSaka gibi ya benimde iki Ocak da bundan biraz koyuydu siliklesti,adete 6gun kaldı yine koyulasiyor neyse çalışmalar devam zaten
İnşallah canimmEn güzeli aslında hem takip hem ilişki olduktan sonra insallah denk gelir
Canım senin eski yazılarına denk geldim, geçen ay sanırım.adete yakın ovulasyonun koyu çıkmış kimyasal mi olmuştu ?gebelik testin nasıl çıkmıştıEn güzeli aslında hem takip hem ilişki olduktan sonra insallah denk gelir
Aynen canım tam pik degıl ama koyu çıkıyordu kimyasal oldu gebelik testlerim pozitifdi duruyorsa atayımCanım senin eski yazılarına denk geldim, geçen ay sanırım.adete yakın ovulasyonun koyu çıkmış kimyasal mi olmuştu ?gebelik testin nasıl çıkmıştı
Canım senin eski yazılarına denk geldim, geçen ay sanırım.adete yakın ovulasyonun koyu çıkmış kimyasal mi olmuştu ?gebelik testin nasıl çıkmıştı
Canım senin eski yazılarına denk geldim, geçen ay sanırım.adete yakın ovulasyonun koyu çıkmış kimyasal mi olmuştu ?gebelik testin nasıl çıkmıştı
İkisi de gebelik attıklarımın Gecikmenin 3 gün aksamı söküldü agrıylaCanım senin eski yazılarına denk geldim, geçen ay sanırım.adete yakın ovulasyonun koyu çıkmış kimyasal mi olmuştu ?gebelik testin nasıl çıkmıştı
İkisi de gebelik attıklarımın Gecikmenin 3 gün aksamı söküldü agrıyla
İnsallah canım burda kimyasal sonrası kalanlar cok benim de olmustu oglumdan önce sonra hemen oglum oldu bak oglumdan sonra yine kımyasal oldu gelecek olan saglıklı olur Allah nasip ederse insallah 35kvk da ara vermeden kaldı gecen ay oda kımyasal gecırdı bu ay saglıklı rabbim nasip etsin ınsallah saglıklı gebelikÜzüldüm ya neyse demekki sağlıklısı yakındır
Doğru hep öyle derle inşallah canım.İnsallah canım burda kimyasal sonrası kalanlar cok benim de olmustu oglumdan önce sonra hemen oglum oldu bak oglumdan sonra yine kımyasal oldu gelecek olan saglıklı olur Allah nasip ederse insallah 35kvk da ara vermeden kaldı gecen ay oda kımyasal gecırdı bu ay saglıklı rabbim nasip etsin ınsallah saglıklı gebelik
İkiz mi istiyorsun ama bakımı cok zor arkadasların var valla yardımcı falan tuttular iki oglan teline yetemiyor insanDoğru hep öyle derle inşallah canım.
Benimde Kasım'da oldu kimyasal inşallah bu ay sağlıklı gebelikler ikiz olsun hepimizin
Gebeliklerimiz yazcaktimİkiz mi istiyorsun ama bakımı cok zor arkadasların var valla yardımcı falan tuttular iki oglan teline yetemiyor insanben kızım olsun istiyorum cok nasip tabi de
Gebeliklerimiz yazcaktimhayırlısı ne olursa artık saglicakla canım
Yok canim yapmadim belki yarın sabah yaparım bitanemaviss_34 gebelik testi yaptın mı hiç sen duramazsın benim gibi gitti ovulasyonlar falan ama herkez aynı ya merak bu ay bi Kuğul takılıyorum sabah 1 test herahlde esim daha almam bak ona göre dedi ya ondan mıdır bilmem bosa vermıyorum sabah aksam yapıyordum artık tek
Hayırlısı olsun canım benim insallah olmusturYok canim yapmadim belki yarın sabah yaparım bitane
Ayy evet ne güzel olurÖyle tabi benim bi oglum var bide kızım olsun istiyorum içimden rabbim hayırlısını nasip etsin İnsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?