- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.201
Tabi etki etmez mi.bizde çok faydasını görmüştük spermler içinAmin canım valla yeni yedik içtik ben ek yediğimiz içtiğimiz seylerin etki ettiğini dusunuyorum valla kuru incirin arasına ceviz koyup yediriyom adama daha ne yapımkuvvetlensin paşam
Valla acıkcadı korktum gecen ay üst üste yaptık demekki azaldı mı ne oldu saglıksız sperm girmiş diye düşündüm ondan bu sefer bekleyip yapalım istedim ne bilim içim rahst etsin dedim rabbim denk getırsin insallahTabi etki etmez mi.bizde çok faydasını görmüştük spermler için
Bizde sıkıntı yok yani hıç test falan vermedik bide yumurcagım var tatlış oğlum ama kuvvetlendirsin daha cabuk olsun diye çaba sarf ediyorum yumurtam daha güzel olsun diye içiyorum inciri ne bilim elimden geleni yapıyorum diyimTabi etki etmez mi.bizde çok faydasını görmüştük spermler için
Kizlar ben bu ay yumurtlama testi almiycam.alsamda kullanamiycam maalesef. Esimde bobrek agrisi vardi doktora gitti.prostat ilaci vermis adama. O prostat ilaci da afedersiniz geriye dogru gonderiyor spermi.yani hic birsey çıkmıyor. Bu ay birsey olmaz sanirim.Olur bence ya 14 ya 15 gorursun ben de 12 düşünüyorum ama belli olmuyo bu iş bu gece dolcak 48 saat gece yapalım dedim ondan pazartesi esim evde 12 günüm Olcak en azından yine sperm beklemiş olur iyice hesap yapmaktan beynim yandı artık
Korkma canım soguk sıcak artık etkilemez mucizen seninle aklına kötü bir sey getirme artıkKızlR bugün çok üşüdüm 3 saat dısarda sogukta kaldım aksilik yolda gelirken kasıgıma şiddetli ağrı girdi soguktandir diye düşündüm çok korktum bsy olcak diye olcgı varsa olur engelleyemmm ama soguktan olabilir mi acaba ?
Ayy inşallah canım aminnValla acıkcadı korktum gecen ay üst üste yaptık demekki azaldı mı ne oldu saglıksız sperm girmiş diye düşündüm ondan bu sefer bekleyip yapalım istedim ne bilim içim rahst etsin dedim rabbim denk getırsin insallah
Hiç bilmiyorum canım için nasıl rahat ederse öyle deneKizlar ben bu ay yumurtlama testi almiycam.alsamda kullanamiycam maalesef. Esimde bobrek agrisi vardi doktora gitti.prostat ilaci vermis adama. O prostat ilaci da afedersiniz geriye dogru gonderiyor spermi.yani hic birsey çıkmıyor. Bu ay birsey olmaz sanirim.
Takviyeler her zaman iyiidir sorun olmasa da sağlıklı olur spermler yumurta çabuk gelişir .Bizde sıkıntı yok yani hıç test falan vermedik bide yumurcagım var tatlış oğlum ama kuvvetlendirsin daha cabuk olsun diye çaba sarf ediyorum yumurtam daha güzel olsun diye içiyorum inciri ne bilim elimden geleni yapıyorum diyim
Canim çok yorma.kendini soğuktan olabilir,yat uzan dinlen kötü düşünme inşallah sorun yokturKızlR bugün çok üşüdüm 3 saat dısarda sogukta kaldım aksilik yolda gelirken kasıgıma şiddetli ağrı girdi soguktandir diye düşündüm çok korktum bsy olcak diye olcgı varsa olur engelleyemmm ama soguktan olabilir mi acaba ?
Ayy çok sağol canım valla içime su serptinKorkma canım soguk sıcak artık etkilemez mucizen seninle aklına kötü bir sey getirme artık
İnşallah canım çok sağol dinlendm hemenCanim çok yorma.kendini soğuktan olabilir,yat uzan dinlen kötü düşünme inşallah sorun yoktur
Kasette yaptiysn negatif cikar canim benim de dün negatifti meselaGünaydın canlarbata 5kala tertemis negatif biliyordum da yinede yapıyım dedim
Ayy bu silik çizgiler yaaa beni benden alıyor.Kızlar gene silik çizgiyle baş basayizyarın birde kaset testle bakacağım
Kaset kuzum başka yoktu elimde. Erken gebelik gelsin de yapım bakalımKasette yaptiysn negatif cikar canim benim de dün negatifti mesela
Hic sorma hemşire arkadaşım var kana gel dedi yarin ama erken mi bilemedimAyy bu silik çizgiler yaaa beni benden alıyor.
Yarın tekrar dene kuzum insallahh bebişin cizgisidir
O bende de var işte sol kasigim uyuşuk gibi artık tamamen eminim sol yumurtam olduysa dollendi sağ da hiç bisey yokKaset kuzum başka yoktu elimde. Erken gebelik gelsin de yapım bakalım
Bide karnım hafiften başladı sanki hayırlısı olsun inşallah hakkımızda yaaa ,bebiş olsa süper olur olmazsa şubata basliycaz yılmak yok
yarın yıne test yap kan vermeye git kuzumHic sorma hemşire arkadaşım var kana gel dedi yarin ama erken mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?