Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bide pazar gezdim şu halde temizlik promosyon
Bende anama geldim temizlik yaptım şuan benim de belim kopuyor değişik ya sanki belimle popomjn ortası ağrıyor bu arada gittim gene erken gebelik testi aldım netten 10 liraya aldığım teste 25 lira verdim temizinden eşim duymasın

ben şubat ayına doğru kaydım büyük ihtimal bu sabah test yaptım tertemiz yarında bat günüm zaten bu ay resmen gebelik belirtileri verdim ama iyi ki kaptırmamışım kendimi . bakalım salıdan itibaren petekköy den sipariş verdiğim bal karışımını deneyeceğiz eşimle hiç polen arı sütü propolis karışımı kullanmamıştık sonuç ne olacak bakalım

Merhaba canım, keçiboynuzunu kaynat her gün sabah akşam içsin , keçiboynuzu pekmezi, muz bitter çikolata ve fındık yesin her gün .inşallah artar

Aksam da yapsam yine koyu cıkacakmıs sımdı bi test daha yaptım aynı yarın ya silinir ya koyu cıkar emin değilim ama yarın yapacam ilişkiyi

Kasık ağrısı bel agrısı ve atesim var

Eklentiler

• IMG_20220109_194006.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 34
Bak pazarda gorememişim bunu şimdi gordum nette daha uygun eczane daha beter yoluyo adamı prodüktör early mi cok hassas test o canım

Kızlar Pcos hastayım 4 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yani enfeksiyon olunca bir süre bebek düşüncesi rafa kalkmıştı kızkenden beri tarlusal ile adet görürüm her tarlusal içeçeğim ay kan testi yaptırırım ve 0.5 çıkardı bu ay 1.20 çıktı bende heyecanlandım haliyle çokta ümitlenmek istemiyorum ama 3 senelik evliyiz ve bebiş istiyoruz burda o kadar çok şey okudum ki düşük değerle erkenden öğrenip daha sonra yükselen o yüzden biraz ümitli gibiyim 3 Ocak’ta vermiştim kanı 4 Ocak’ta da idrar testi yaptım negatif çıktı sadece koku hassasiyeti ve kabızlık var midem bulanmıyor yada kasıklarım ağrımıyor lütfen yardım sizce tekrar kan testi vereyim mi yükselir mi tarlusalı da içemiyorum şuan ikilemde olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…