Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaahhw valla öyle yaaa çok pahalıbende orkid kullanıyorum bu ay almıştım alısverste belki son olur diye ama aylar sonra kullancm

Çok çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız Allah’ım nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Bebislerim Günaydın oldu valla bu iş artık gönül rahatlığıyla inanabilirim vesile olan herkesten Allah binlerce kez razı olsun iyi ki varsınız hiç tanımadığım ama bi o kadar yakin olduğum ailem bugün 11.gun bata 3 var

Eklentiler

• 20220111_081021.webp
    20 KB · Görüntüleme: 43
  • 20220111_080926.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın kuzumm valla var benmki gibi hemde hayırlı olsun canım çok sevindim valla konuyuda bosuna acmamısın demek içine doğmuş yaa kıyamam kanda verceksn zaten bakalm sonuç ne ben bile merk ettim doktora gitçem bende ultrasında bakcak çok heyecanlyım lütfen banada dua edin sağlıklıdır inşallah yaa

Hic sorma resmen içime doğmuş olmazsa da devrederm diyordum hep nasip işte çok şükür bugünümüzee ayyy çok heyecanli ya ilk doktor randevusu dimi şuan kaç haftalık oldun gebelik takvimi yapsana kiz anlayak ordan

yaaaaa nasıl sevındım nasıllll
kuzum benımmm
hemen kan ver

ınsallahh kuzum bızede haber ver,

Sen basıl oldun canım akıntın mi var adetine ne kaldı
İyiyim canım çok şükür herşeyin iyi çıktı. Büyük bı kontrolden geçtim desem yeridir . Canım kanda Pzt pik görüldü salı hsg cekildim Çarşamba ilişki oldu. CMT günü beyaz akıntım basladi. Bariz beyaz yanii. Normalde adetten dört gün önce başlardı şeffaf beyaz karışımı akıntım. Şimdi böyle başlayınca şaşırdım adete 8 gün var daha

Çok çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız Allah’ım nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Amşn canım aminn
Ahan da demistim hayırlı olsun bebişinn canım benim Allah sen den de razı olsun ne demek her zaman konuscaz aç ha Eylül topiğini ınsallah arkadan ben de geleyim
İnsallah canım nasip olduktan sonra hiç bısey olmaz merak etme kese görcen alttan belki com cok arttıysa karından bile gorur ha hayırlı haberle gel

Beş haftalık canım

Beyaz akıntı işaret canım benim süt kesiği gibiydi geçen ay kaldıgımda inşallah vardır sende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…