- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.381
Hahaahhwİnsallah ben Orkid günlük ped normalini kullanıyorum Watson aynı Gratis aynı rosman da en uygundu 43lira ya ordan aldım 58 55 dıger iki magazada soklardayım gecen ay 40a aldıydım gecen radyo dinlerken biri menapoza girdiğime sevinıyorum sımdı ki ped fiyatlarını görünce dedi haklıymıs kadın
Bedava bile olması lazım ihtiyaç hijyen için gerekli çok pahalı yaa bedavası olması gerekn yerde çok fazlaaBende molped alıyorum genelde , valla doğru herşey uçmuş gitmiş ihtiyaç yani bu özel birşey degilki
Çok çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınızÖyle canım valla onlar da pahalı bitti mi bi daha al diyemem cunku ilk aldığını cok hoyrat kullandım
Artık test yapsan cıkar canım varsa ovulasyon da pik olcak gibi koyu cıkması gerekiyo yada kopkoyu cıkıyo hcg yükseldikce hayırlısı olsun hakkında canım ama sabah ilk idrarla test yap ve bak
İnsallah yaCanım bende seninle aynıyıminşaallah tutar
Kesinliklle katılıyorumBedava bile olması lazım ihtiyaç hijyen için gerekli çok pahalı yaa bedavası olması gerekn yerde çok fazlaa
Günaydın kuzumm valla var benmki gibi hemde hayırlı olsun canım çok sevindim valla konuyuda bosuna acmamısın demek içine doğmuş yaa kıyamam kanda verceksn zaten bakalm sonuç ne ben bile merk ettimBebislerim Günaydın oldu valla bu iş artık gönül rahatlığıyla inanabilirimvesile olan herkesten Allah binlerce kez razı olsun iyi ki varsınız hiç tanımadığım ama bi o kadar yakin olduğum ailem bugün 11.gun bata 3 var
Test yaptn mi canımÇok çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınızAllah’ım nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Hic sorma resmen içime doğmuş olmazsa da devrederm diyordum hep nasip işte çok şükür bugünümüzee ayyy çok heyecanli ya ilk doktor randevusu dimi şuan kaç haftalık oldun gebelik takvimi yapsana kiz anlayak ordanGünaydın kuzumm valla var benmki gibi hemde hayırlı olsun canım çok sevindim valla konuyuda bosuna acmamısın demek içine doğmuş yaa kıyamam kanda verceksn zaten bakalm sonuç ne ben bile merk ettimdoktora gitçem bende ultrasında bakcak çok heyecanlyım lütfen banada dua edin sağlıklıdır inşallah yaa
yaaaaa nasıl sevındım nasıllllBebislerim Günaydın oldu valla bu iş artık gönül rahatlığıyla inanabilirimvesile olan herkesten Allah binlerce kez razı olsun iyi ki varsınız hiç tanımadığım ama bi o kadar yakin olduğum ailem bugün 11.gun bata 3 var
Tamm canimmAdete yakın başladı yumurtlama dönemi sonrası kesildi adet yaklaşnca başladı ben hastalancm sandım ama hamileymiş suandada öyle çok akıntım yok ama
ınsallahh kuzum bızede haber ver,Günaydın kuzumm valla var benmki gibi hemde hayırlı olsun canım çok sevindim valla konuyuda bosuna acmamısın demek içine doğmuş yaa kıyamam kanda verceksn zaten bakalm sonuç ne ben bile merk ettimdoktora gitçem bende ultrasında bakcak çok heyecanlyım lütfen banada dua edin sağlıklıdır inşallah yaa
Çocukla çok useniyorum taa oralara gitmeyeyaaaaa nasıl sevındım nasıllll
kuzum benımmm
hemen kan ver
adet gunu ver ozaman kuzum uc gun kalmısÇocukla çok useniyorum taa oralara gitmeye
Sen basıl oldun canım akıntın mi var adetine ne kaldıTamm canimm
Dur bakalım uyansın da beyfendiadet gunu ver ozaman kuzum uc gun kalmıs
İyiyim canım çok şükür herşeyin iyi çıktı. Büyük bı kontrolden geçtim desem yeridirSen basıl oldun canım akıntın mi var adetine ne kaldı
Amşn canım aminnÇok çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınızAllah’ım nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Ahan da demistimBebislerim Günaydın oldu valla bu iş artık gönül rahatlığıyla inanabilirimvesile olan herkesten Allah binlerce kez razı olsun iyi ki varsınız hiç tanımadığım ama bi o kadar yakin olduğum ailem bugün 11.gun bata 3 var
İnsallah canım nasip olduktan sonra hiç bısey olmaz merak etme kese görcen alttan belki com cok arttıysa karından bile gorur ha hayırlı haberle gelGünaydın kuzumm valla var benmki gibi hemde hayırlı olsun canım çok sevindim valla konuyuda bosuna acmamısın demek içine doğmuş yaa kıyamam kanda verceksn zaten bakalm sonuç ne ben bile merk ettimdoktora gitçem bende ultrasında bakcak çok heyecanlyım lütfen banada dua edin sağlıklıdır inşallah yaa
Beş haftalık canımHic sorma resmen içime doğmuş olmazsa da devrederm diyordum hep nasip işte çok şükür bugünümüzee ayyy çok heyecanli ya ilk doktor randevusu dimi şuan kaç haftalık oldun gebelik takvimi yapsana kiz anlayak ordan
Beyaz akıntı işaret canım benim süt kesiği gibiydi geçen ay kaldıgımda inşallah vardır sende deİyiyim canım çok şükür herşeyin iyi çıktı. Büyük bı kontrolden geçtim desem yeridir. Canım kanda Pzt pik görüldü salı hsg cekildim Çarşamba ilişki oldu. CMT günü beyaz akıntım basladi. Bariz beyaz yanii. Normalde adetten dört gün önce başlardı şeffaf beyaz karışımı akıntım. Şimdi böyle başlayınca şaşırdım adete 8 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?